- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
Aynen hemşire gördü o da aynı şeyi dedi hava alsın bez katma diye. Lansinoh deneyecem bakalım. Bugün çok şükür daha iyiydi. Süt arttıkça dediğin gibi yumuşuyor acımıyor. İlk alışı acı verdi sonra neredeyse acı hissetmedim bugün. Çok korktum emziremezsem diye biran da Allah yardım ediyor dayanıyorsun :)Göğüs ucu kremi ayrı oluyor gülüm, eczaneye danışarak alsın eşin. Ben evomere kullandım, biraz yumuşatıyor sadece. Lansinoh da alabilirsin. Aslında önemli olan temizleyip hava aldırmak. Emzirdikten sonra ılık suyla yıka, kurula, azıcık açık kalsın. Sonra kremini sür. En iyi ilaç acıya acıya emzirmek, dayan gülüm geçiyor. Bebeğin tükürüğü ve süt karışımı emme esnasında yumuşatıyor, emme biterken baştaki gibi açılmadığını fark edersin. En çok ilk tuttuğunda acıyor, sonra esneyince hafifliyor. Bir iki haftaya kanallardan süt geçmesini kolaylaştıracak şekilde esneyecek göğüs ucu. Kızına odaklan, emerken ne kadar huzurlu olduğunu görünce kendini bırakıyor insan. Annelik doğa üstü güçler barındırıyor içinde. Her türlü acıya katlanıyor kadınlar ❤ Allah kolaylık versin, sabırla geçecek.. kokla kızını bol bol, sev bizim için de.. midesi küçük, süt de az oluyor başta, o yüzden sık emmek ister. Zamanla oturacak düzen ❤