Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok şükür taburcu olduk akşam. Evde buhar vermeye devam edeceğiz günde iki kere iğne yapılacak kuzuma. İnşallah iyi gelir hemen toparlanir

Çok teşekkür ederiz. Aşıyı ay sonunda vurulduk koruması gerekirdi değil mi :KK43: bilemiyorum önceden var mıdır diye. Kanında enfeksiyon olsaydı sarılık için sürekli tahlil yapılıyordu oda çıkardı herhalde. İnşallah hemen toparlanir yoksa benim moralim git gide bozuluyor :KK43:
Zatüre diyince dayanamadım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi olmuştur oğluşun. Benim kızım Ekimden beri çekiyor. Bi türlü iyi olmadı. Umarım siz çabuk atlatırsınız.

İyi akşamlar canlar nasılsınız arada yorumları okuyup çıkıyorum Bebeğim yarın 3 aylık oluyor zaman su misali akıp geçiyor allahım hepimizin yardımcısı olsun hasta olanlara şifa doğum zamanı gelenlere kolaylık , bebek bekleyenlerede bi an önce nasip etsin inşallah hep aklımdasınız A AsyaaAyazz sezson sezson @plojovic VosVos35 VosVos35 Simayinannesi Simayinannesi Sessizgemi86 Sessizgemi86 @Vuslat ne zaman @mahidevran61 ve adını yazamadığım arkadaşlarım şaka maka 1 yıldan fazladır birlikteyiz :)
Aynen :KK200: çok şükür ben de kavuştum yavruma

Zatüre diyince dayanamadım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi olmuştur oğluşun. Benim kızım Ekimden beri çekiyor. Bi türlü iyi olmadı. Umarım siz çabuk atlatırsınız.
Çok teşekkürler. Kıyamam kuzuna Allah şifa versin herkes diyor iyileşir çabuk ama çok dikkat etmem lazımmış bundan sonra

İyi akşamlar canlar nasılsınız arada yorumları okuyup çıkıyorum Bebeğim yarın 3 aylık oluyor zaman su misali akıp geçiyor allahım hepimizin yardımcısı olsun hasta olanlara şifa doğum zamanı gelenlere kolaylık , bebek bekleyenlerede bi an önce nasip etsin inşallah hep aklımdasınız A AsyaaAyazz sezson sezson @plojovic VosVos35 VosVos35 Simayinannesi Simayinannesi Sessizgemi86 Sessizgemi86 @Vuslat ne zaman @mahidevran61 ve adını yazamadığım arkadaşlarım şaka maka 1 yıldan fazladır birlikteyiz :)
Amin canım rabbim isteyen herkese basip etsin benimde kaldı iki ay bakalım bekliyorum

Masallah canim❤
Ahh ne gunler gecirdik burda acı tatlı. Insallah hep guzel anlarımızı paylaşırız.

Back