• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence esıne anlat ve rahatsiz oldugunu söyle hatta tavrini koy istıyolarsa küssünler söyle hayır ben ne istersem ole olucak de hayır ne demek ya senın cocugun mu sanane
Aynen. Söyledim zaten eşime de çok stres oluyorum bak dedim. Stres yapma bir şey olmaz diyor. O gün gelsin bakalım Allahın izniyle bakalım nasıl olacak

Benimde öyle her zaman var ama şikayetim olmuyor sadece testte çıkıyor. Suyuna falan limon koy canım yada limon sık. Sirkeli su ile taharatlen ilerlemesin
Son haftalarda daha cok oluyomus cocuk mesaneye baski yaptiği için ama benımde yoktu bi şikayetim suanda da yok yanma falan sadece ec gidiyorum sık sık o kdr kültür vermıstim yarin cıkıcak sonucu bakalım ürolog ne diyicek

Son haftalarda daha cok oluyomus cocuk mesaneye baski yaptiği için ama benımde yoktu bi şikayetim suanda da yok yanma falan sadece ec gidiyorum sık sık o kdr kültür vermıstim yarin cıkıcak sonucu bakalım ürolog ne diyicek
temiz çıkar inşallah kuzum

IMG_20190201_124005.jpg Zeyah3917 Zeyah3917

Back