- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.330
- 198
Bat sabahi idrar negatif arada karnim agriyo hayirlisiOIur mu olur canımmm
Hadi insss
Dularımmm seninle kuzuuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat sabahi idrar negatif arada karnim agriyo hayirlisiOIur mu olur canımmm
Hadi insss
Dularımmm seninle kuzuuu![]()
idrar da çıkmaz zaten 2ye bile katlasa 20nin altındaysa beta kuzu.Bat sabahi idrar negatif arada karnim agriyo hayirlisi
idrar da çıkmaz zaten 2ye bile katlasa 20nin altındaysa beta kuzu.
Kırmızı gelmeden umutsızlık yokkk![]()
Iyi yapmissin canim icin rahat etmistir simdi. O cihazdan alasim geldi. Her dakika dinlerdim kesin :)Bugün dayanamadım gittim sağlık ocağında kalp atışı dinledim ilk defa:):) çok güzelmiş Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu:):) doktor ara ara olursa normal çok sık olursa kadın doğumcuya git dedi hemşire
Ayy insan çıldırır ya sürekli dinlemek ister ben bırakmazdım hiç elimden :):)Iyi yapmissin canim icin rahat etmistir simdi. O cihazdan alasim geldi. Her dakika dinlerdim kesin :)
Aynen çabuk geçti. İlk zamanlar of daha çok var diyordum zaman geçmez diyordum sona yaklaştım bile. İnsan biran önce kavuşmak istiyor. Zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın gelmiş de büyümüş bile :)Canım maşallah ne ara 35. Haftaya girmişsin zaman ne çabuk geçiyor yaaa:)
Erkek benimdeKiz mi senin benım erkek erkekler biraz daha iri oluyormuş dogalari gereği
Hastalandim benidrar da çıkmaz zaten 2ye bile katlasa 20nin altındaysa beta kuzu.
Kırmızı gelmeden umutsızlık yokkk![]()
Sağlık olsn bacım.Hastalandim ben![]()
Abla hangi marka emzik veriyosun damaklı mı damaksız mıBiz de hastanede verdik ama istemedi küçük cadı :) daha yeni yeni tutuyor emziği. Nerdeyse 3 aylık oldu. Abisi en baştan aldı, çok rahat büyüdü :) inşallah senin kuzu da kabul eder emziği
Gözün aydın gülüm ❤ sağlıkla büyüsün kuzucuk ❤ ben wee baby komple silikon damaklı emzik aldım. Arada tutuyor arada atıyor :) uykusu varsa tutup dalıyor bu günlerde. Senin bebiş de alışır inşallah. Emme ihtiyacını karşılıyor hiç olmazsa. Aç olmasa bile memede duruyorlar öbür türlü :) o zaman da fazla emiyor, gaz hiç bitmiyor...Abla hangi marka emzik veriyosun damaklı mı damaksız mı
Bebegm sürekli memede bugun 38 günlük olduk emzik veriyorum damaklı damaksız ikisinide tutmadı tutsun istiyorum önerdigin marka var mı
Sagol abla allah razı olsunGözün aydın gülüm ❤ sağlıkla büyüsün kuzucuk ❤ ben wee baby komple silikon damaklı emzik aldım. Arada tutuyor arada atıyor :) uykusu varsa tutup dalıyor bu günlerde. Senin bebiş de alışır inşallah. Emme ihtiyacını karşılıyor hiç olmazsa. Aç olmasa bile memede duruyorlar öbür türlü :) o zaman da fazla emiyor, gaz hiç bitmiyor...
Neden canm ne oldu kıiOf bugün kriz geçiricem yaa
Hastaneye gittim nst girdim salak doktorun asistani sonuc göstercem alt tarafı 2 dk dıo muayene eder bekle bekle dedim ben muayene oldum gecen hafta bu hafta olmicam sonuc göstericem sadece mal mal konusuyo deli oldumNeden canm ne oldu kıi
Agzna çarpaydn bi kere o kadar mal insanlar varki cogu sanki dr asistan varya öldüresm geliyor yemin edrmHastaneye gittim nst girdim salak doktorun asistani sonuc göstercem alt tarafı 2 dk dıo muayene eder bekle bekle dedim ben muayene oldum gecen hafta bu hafta olmicam sonuc göstericem sadece mal mal konusuyo deli oldum
Off valla son haftalar vakit ge çmiyor artıkAgzna çarpaydn bi kere o kadar mal insanlar varki cogu sanki dr asistan varya öldüresm geliyor yemin edrm
Sabr güzelm her haftanın güzelliğini iyice yaşaaa önceki halini hatrla sabret şeytan zorlyor bazenOff valla son haftalar vakit ge çmiyor artık
Valla son zamanlar gecmez dıolardi dogruymus ben 8 ay geçirdim son 1 ay geçmiyorSabr güzelm her haftanın güzelliğini iyice yaşaaa önceki halini hatrla sabret şeytan zorlyor bazen