Merhaba canım nasılsın? Oğluş nasıl büyüyor mu? Kızım uyku düzenini kendi ayarlıyor, ben sadece bir süre önce yatırıp sohbet etmeye başladım. Böylece etrafı gözlemlerken kucak için ağlamayı bıraktı. Yani önce kucaktan indirmek gerekiyor. Bez değiştirirken yatırdığım puf çok iş görüyor, orda takılıyor çevreye bakınıyor. Sonra ana kucağında yatmaya da başladı, yer sofrasında yemek yerken oraya bırakıyorum. Önceden memede uyuyup kalırdı, arada yine oluyor ama artık pufun üstünde karnı tok ve bezi temiz olduğu zaman emziğini veriyorum, yavaşça uykuya dalıyor. Bu uyku şeklini kendi seçti, ben sadece iyi gözlemledim ve yuppiii :) gaz sorunu yoksa sen de alıştırabilirsin yavaşça. Rahat bir yer tespit et, bütün odaya hakim, her yere bakınıp seni de rahat görebileceği.. sonra sohbet edin biraz. Yavaş yavaş uzaktan da seslenmeye başla ki alışsın tek yatıp oyalanmaya. Sonraki adım emziği tutup alnına hafif masaj ve şşş sesiyle dalmasını sağlamak. Bunu sonradan yapmaya gerek kalmıyor, alışınca emziği alıp uyuyor kendi. Hadi bol şans