- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
Rica ederim ne demek:)Tamamdir cok tesekkurler sagolun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek:)Tamamdir cok tesekkurler sagolun :)
Günde 2 mm büyüdükleri varsayılır. Çatlaması için 20-22 mm olması bekleniyorKızlar catlatma iğnesi sonrası 13 mm olan küçük yumurtalar büyür mu acaba 36 saat sonraya
Yuppiii kacinci günü transferinEki Görüntüle 2222473 kızlaaaarrrr
Canım bugün 10.günümm darısı başına inşallahYuppiii kacinci günü transferin
Hadi gözün aydın canım ❤ maşallahEki Görüntüle 2222473 kızlaaaarrrr
Maşallah canım sıkı sıkı tutunsun annesine inşaallah darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah:)Eki Görüntüle 2222473 kızlaaaarrrr
Çok teşekkür ediyorum tatlım valla 1 yılı aşkın süredir beklemenin mükafatını aldım darısı bekleyenlerin başınaHadi gözün aydın canım ❤ maşallah
Canım çok teşekkür ediyorum Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallah canım sıkı sıkı tutunsun annesine inşaallah darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah:)
Ne guzel bir goruntu:) tebrik ederim canim.Eki Görüntüle 2222473 kızlaaaarrrr
Canım çok teşekkür ederim sonun da ben de beklemenin mükafatını aldım Allah isteyen herkese nasip etsinNe guzel bir goruntu:) tebrik ederim canim.
Tu tu tu masallahh :) tebrikler kuzumm saglikla al kucagina insallahhEki Görüntüle 2222473 kızlaaaarrrr
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür.Cnm guzel kuzumm ciktim geldim evimdeyim korktugum gibi olmadi ck sukur..azcik mizlandim tabi :) o aleti sokarken acidi :) gecti bitti sukur bakalim Rabbimin takdiri gerisi..yikanan 30 milyon sperm enjekte edildi %95i hareketlimis..insallah bakalim
Allah razi olsun bitanem Rabbim buyuk hepimizin yuzu gulsun artkCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür.
Amin n canım benim darısı başına inşallah en yakın zamandaTu tu tu masallahh :) tebrikler kuzumm saglikla al kucagina insallahh
Teşekkür ederim gülüm ❤ sen de sağlıcakla kavuş inşallah bebeğine ❤ sabır acı ama meyvesi tatlıymış :)Çok teşekkür ediyorum tatlım valla 1 yılı aşkın süredir beklemenin mükafatını aldım darısı bekleyenlerin başına
Sana da hayırlı olsun canım bebiş doğmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Öyle gerçekten mutluluktan ölüyorum tatlım Allah hepimize gönlümüzün muradını versinTeşekkür ederim gülüm ❤ sen de sağlıcakla kavuş inşallah bebeğine ❤ sabır acı ama meyvesi tatlıymış :)
Amin n canım benim darısı başına inşallah en yakın zamanda
Allah mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımÖyle gerçekten mutluluktan ölüyorum tatlım Allah hepimize gönlümüzün muradını versin
Amin tatlım sana da hayırlı uğurlu olsun ömürlü olsunAllah mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım