• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm guzel kuzumm ciktim geldim evimdeyim korktugum gibi olmadi ck sukur..azcik mizlandim tabi :) o aleti sokarken acidi :) gecti bitti sukur bakalim Rabbimin takdiri gerisi..yikanan 30 milyon sperm enjekte edildi %95i hareketlimis..insallah bakalim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür.

Çok teşekkür ediyorum tatlım valla 1 yılı aşkın süredir beklemenin mükafatını aldım darısı bekleyenlerin başına
Sana da hayırlı olsun canım bebiş doğmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim gülüm ❤ sen de sağlıcakla kavuş inşallah bebeğine ❤ sabır acı ama meyvesi tatlıymış :)

Canım çok teşekkür ederim sonun da ben de beklemenin mükafatını aldım Allah isteyen herkese nasip etsin
Sana da hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canim insallah. Hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim.
Bu oyle bir mutluluk ki bekledigin zamani bile unutturur :)

Türkiyede 4 kişiden birinde varmış nasıl anlamıyorlar anlamıyorum ya valla sürekli dua ediyorum sana... şimdide atak geçiriyorum ilaca başlayamadan geldi bu son olsun inşaallah
Havalardan sanırım bende atak geçiriyorum. İlaç içince daha hafif atlatılıyor. İnşallah son olur

Back