Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum dualarim seninle❤Kizlarr yarin 12.de asilamam var dualarinizi bekliyorumm cok tskr ederim simdidenn :***
Cnm guzel kuzumm ciktim geldim evimdeyim korktugum gibi olmadi ck sukur..azcik mizlandim tabi :) o aleti sokarken acidi :) gecti bitti sukur bakalim Rabbimin takdiri gerisi..yikanan 30 milyon sperm enjekte edildi %95i hareketlimis..insallah bakalimKuzum dualarim seninle❤
Nasilsin cok merak ediyorum.
Basınız saolsun cok cok üzüldümŞule atalay ihmali yuzunden 39 haftalik gul yuzlu evladim toprak oldu ...
Sadece ihmal ve cok buyuk ihmaller...
Bu olaydan sonra kendini infertilite bolumune aldilar
Bilginize arkadaslar ...
Ayy Allah'ım çok şükür.Cnm guzel kuzumm ciktim geldim evimdeyim korktugum gibi olmadi ck sukur..azcik mizlandim tabi :) o aleti sokarken acidi :) gecti bitti sukur bakalim Rabbimin takdiri gerisi..yikanan 30 milyon sperm enjekte edildi %95i hareketlimis..insallah bakalim
Insallah bitanem yaa Rabbim guzel olanla sonlandirsinn.. 20 dk yatirdilar sona hadi gule gule :) 18 ocakta beta baktir dedi kuzumAyy Allah'ım çok şükür.
Koşsunlar yumoşlara doğru
Sonucu ne zaman ögrenecegiz?
Amin insallah canim benim.Insallah bitanem yaa Rabbim guzel olanla sonlandirsinn.. 20 dk yatirdilar sona hadi gule gule :) 18 ocakta beta baktir dedi kuzum
Bak yaa :) bende adim atmayaym modundaym :) halbuki normal iliski mantigi da iste :) vc ye eve gelince gittim yaa iyice siposlar isini gorsun diye :))) insallahh guzel haberi paylasirm kuzumm yaa naasip bakalim..sen asilama olmusmuydun kuzu ya hatirlayamadmAmin insallah canim benim.
20 dk iyi yatmissin. Ben islemden sonra hemen kalkip yuruyerek odaya gitmistim. 10 dk bile yatmamisimdir. Wc ye gitmistim hemen :)
Zaman su gibi gecsin sana kuzum. Hayirli guzel haberler alalim.
Kuzummm inşallah tutar da gelir bizim nazlı bebiş. 18 Ocak büyük gün Allahın izniyle :)))Cnm guzel kuzumm ciktim geldim evimdeyim korktugum gibi olmadi ck sukur..azcik mizlandim tabi :) o aleti sokarken acidi :) gecti bitti sukur bakalim Rabbimin takdiri gerisi..yikanan 30 milyon sperm enjekte edildi %95i hareketlimis..insallah bakalim
Hayırlı haberlerle gel ins cnm.Kizlarr yarin 12.de asilamam var dualarinizi bekliyorumm cok tskr ederim simdidenn :***
Yok kuzum direk tüp bebek yaptık yaş 35Bak yaa :) bende adim atmayaym modundaym :) halbuki normal iliski mantigi da iste :) vc ye eve gelince gittim yaa iyice siposlar isini gorsun diye :))) insallahh guzel haberi paylasirm kuzumm yaa naasip bakalim..sen asilama olmusmuydun kuzu ya hatirlayamadm
Sagolun nasip .... ❤Basınız saolsun cok cok üzüldüm![]()
Ay insallah bitanem yaaa Rabbim nasip etsin insallah o duyguyu tatmamii Allah razi olsnn cansinnKuzummm inşallah tutar da gelir bizim nazlı bebiş. 18 Ocak büyük gün Allahın izniyle :)))
Yaa cnm bnmm Allah razi olsnn insallah yaa hayirlisi insallahHayırlı haberlerle gel ins cnm.
Yeni yılım ilk müjdesini ver bize insallahhh![]()
Hee ne bilim kuzu tutmazsa gorucem asamalari :) insallah tutsunda..dogru diyosun vala olursa her turlu olur cnm bnm yaa ona dikkat ediyrm bebisim tskr edermm kabak cekirdegimide yedim :))Yok kuzum direk tüp bebek yaptık yaş 35ilk tedavide bende cok sakınmistim. Herkes yat diyordu. Inan ilk gece kıpırdamadan yatacagim diye her yerim tutulmustu.
2. tedavide olursa hersekilde olur modundaydim. 2 gun sonra dugune bile gitmistim:)
Doktorumda normal hayatinda nasilsan oyle devam et demisti.
Sonuca bakarsan her iki sekilde de pozitif sonuc benim.
Tabi hareketlerine yinede dikkat et. Uzanma, egilme.
Afiyet olsun canim :) Bol su icmeyi de ihmal etme. Kabız olmamaya dikkat et. Wc de çok zorlanmaman lazım.Hee ne bilim kuzu tutmazsa gorucem asamalari :) insallah tutsunda..dogru diyosun vala olursa her turlu olur cnm bnm yaa ona dikkat ediyrm bebisim tskr edermm kabak cekirdegimide yedim :))
Tmm kuzum Allah razi olsn telkinlerin icin insallah hayirlisi bitanemAfiyet olsun canim :) Bol su icmeyi de ihmal etme. Kabız olmamaya dikkat et. Wc de çok zorlanmaman lazım.
Insallah tutacak kuzum.