• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr yarin 12.de asilamam var dualarinizi bekliyorumm cok tskr ederim simdidenn :***
Canım inşallh gelmiştir bebeğin güzel haberleri verirsin bize ❤️

Şule atalay ihmali yuzunden 39 haftalik gul yuzlu evladim toprak oldu ...
Sadece ihmal ve cok buyuk ihmaller...
Bu olaydan sonra kendini infertilite bolumune aldilar
Bilginize arkadaslar ...
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Cennette sizi bekliyor meleğiniz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. :dua:

Basınız saolsun cok cok üzüldüm:cry:
Canım sana yazdım mı hatırlamıyorum bebek olunca okuyup çıkıyorum. Çok sevindim hamile olduğunu görünce rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin ❤️

Hayırlı olsun ne güzel bi görüntü :KK200::KK76::KK76:

Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Cennette sizi bekliyor meleğiniz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. :dua:

Canım sana yazdım mı hatırlamıyorum bebek olunca okuyup çıkıyorum. Çok sevindim hamile olduğunu görünce rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin ❤️

saolasın kuzummm amin insallahhhh:KK200::dua:

Canım çok teşekkür ediyorum

Amin canim sagolasin ...

Allah razi olsn kuzumm calisinca mecbur sabah iki otobusude ayakta geldm insallah saglikla tutunabilirr canm ck sagll

Havalardan sanırım bende atak geçiriyorum. İlaç içince daha hafif atlatılıyor. İnşallah son olur
Ayyy çok geçmiş olsun canım valla çok beter Rabbim korusun hepimizi bu ağrıdan sıcak su torbası koyuyorum ben ayaklarıma çok iyi geliyo tavsiye ederim

Hanımlar Günaydın bende ovulasyon testimi ve tek olarak tekrar paylaştığım ovilasyon testi hakkında görüşlerinizi almak istedim yumurtlama günlerini deyerlendirdik tek olan ise adete 9.gun kala acaba gebelik olurmu diye yaptığım test sizce umut varmi
IMG-20190108-WA0001.jpg
IMG-20190108-WA0002.jpg

Simdilik bi sikinti yk bebisimm..dikkat etmeye calisiyrmm..sanki varmis gibi tutunur insallah demisim Allah soyletmistir insallah :))) sn napiysn kjzum bebisimiz nasil
Insallah Allah soyletmistir kuzum❤
Iyi ol canim aksamlari bol bol dinlen. Meyveni ihmal etme. Bol C vitamini al. Herkes hasta dikkat etmek lazim.
Bizde iyiyiz çok şükür :)

Ck sukur cnm bnmm iyi olunn :** ck fena kasik agrim var bugunn oturup kalkarken zorlaniyrm anlamadim gecmedi hala..sanirim tutmadi kuzumm adet olur gibi agrilarm var..daha 10 gun fln var 18inde kan testi yaptir demisti gerk kalmicak sanirim

Insallah Allah soyletmistir kuzum❤
Iyi ol canim aksamlari bol bol dinlen. Meyveni ihmal etme. Bol C vitamini al. Herkes hasta dikkat etmek lazim.
Bizde iyiyiz çok şükür :)

Kan verdin mi canım HCG kaç çıktı yaz bize de :)
Canım az önce kan verdim 2 saat sonra arayıp haber verecekler yalnız azıcık umutsuzluk var bende hemşire progestan fitilin yalancı çizgi çıkarabildigini söyledi sence böyle de çıkarır mı canım ya

Eklentiler

• IMG_20190107_142440.jpg
    IMG_20190107_142440.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 33
Cnmm ck tskr ederm insallah da hayir olsn insallah noldu sanaa yavrmm

Kuzumm hayırdır ne canını sıktı :/

Kuzum hayırdır? Bir seye mi sıkıldın?

whiterabbit88 whiterabbit88 davşanım noldu canını ne sıktı paylaşırsan rahatlarsın belki merak ediyoruz seni ?
kızlarım her birinize düşündüğünüz için ayrı ayrı teşekkür ederim. bir süre pek girmedim topiğimize. biraz kafam dağınık. eşimle ilişkimize dair sorgulamaya başladım. hakkımızda hayırlısı için dua edin lütfen, kendisinin hiç haberi yok ama ben ipleri koparsam mı diye bile düşünüyorum. ortada sorun da yok, huzur battı gibi oldu hatta, Allah affetsin. biri nazar mı etti, başka şeyler mi yaptı anlamadım..
inşallah aslım ve zeynebimin keyifler yerindedir, mahir kuzusunun parmaklarını minik minik ısırasım geldi =) kübüşüm de azıcık sabretsin, belirtiler adete benzeyebilir, daha vakit var kuzum..
Çok teşekkür ediyorum tatlım valla 1 yılı aşkın süredir beklemenin mükafatını aldım darısı bekleyenlerin başına
Sana da hayırlı olsun canım bebiş doğmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
değerin güzel çıkar inşallah canım =)

kızlarım her birinize düşündüğünüz için ayrı ayrı teşekkür ederim. bir süre pek girmedim topiğimize. biraz kafam dağınık. eşimle ilişkimize dair sorgulamaya başladım. hakkımızda hayırlısı için dua edin lütfen, kendisinin hiç haberi yok ama ben ipleri koparsam mı diye bile düşünüyorum. ortada sorun da yok, huzur battı gibi oldu hatta, Allah affetsin. biri nazar mı etti, başka şeyler mi yaptı anlamadım..
inşallah aslım ve zeynebimin keyifler yerindedir, mahir kuzusunun parmaklarını minik minik ısırasım geldi =) kübüşüm de azıcık sabretsin, belirtiler adete benzeyebilir, daha vakit var kuzum..

değerin güzel çıkar inşallah canım =)
İnşaAllah tatlım dua edin bana

Back