- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
İnşallah olmazsın hamilesindir canım. Ne güxel olur yılbaşında ailelerimize çok güzel hediye veemiş oluruzAmin canım insallah bende klomen verdiginden beri ozellikle son ay hic agrim olmadn geldi adetim dedigin gbi simdide uc gn.var agrim yok oladabilirim yine yani
Ayyy insallah ya yilbasi demi gercekten ne guzel olcak ah.bi ogrensem ya iki tane olgundu yumurtam bide ikiz olsa ay hepimze versin rabbim mutlulugu insalalh bizde gulelimİnşallah olmazsın hamilesindir canım. Ne güxel olur yılbaşında ailelerimize çok güzel hediye veemiş oluruz
İnşallah hadi gelsin ikizler. Klomeni kaç aydır kullanıyorsun?Ayyy insallah ya yilbasi demi gercekten ne guzel olcak ah.bi ogrensem ya iki tane olgundu yumurtam bide ikiz olsa ay hepimze versin rabbim mutlulugu insalalh bizde gulelim
Ucuncu ayim ama olmazsa rahim filmi cekilcek ins gerek kalmadn bu ay olur yaİnşallah hadi gelsin ikizler. Klomeni kaç aydır kullanıyorsun?
Hakkimizda hayirlisiKiz hadi hayirlisu olsn bnde bugun ignelere baslicam dr.a gittim..asilama icin basliyrz bizde hayirlisiyla
İnşallah canımUcuncu ayim ama olmazsa rahim filmi cekilcek ins gerek kalmadn bu ay olur ya
Bu topikte bazı doğal takviyelerden bahsetmişlerdi canım denediniz mi bişeyler? İlaçtan daha etkili olabilir. Kullanan arkadaşlar bilgi verir mesajını görünceBu arada esimin varikoselden sonra degerleri düştü kac ay gecti düZelme yok doktoru bile sasti ilac vs verdi duzelmedi
Değerleriniz kaçtan kaça düştü ?Bu arada esimin varikoselden sonra degerleri düştü kac ay gecti düZelme yok doktoru bile sasti ilac vs verdi duzelmedi
Canım çakşır suyu keçiboynuzu falan kullandı mı eşin ?Bu arada esimin varikoselden sonra degerleri düştü kac ay gecti düZelme yok doktoru bile sasti ilac vs verdi duzelmedi
Kuzum sürecin mükemmel ilerlesin bebişin gelsin inşallahKiz hadi hayirlisu olsn bnde bugun ignelere baslicam dr.a gittim..asilama icin basliyrz bizde hayirlisiyla
Canım hayırlısıyla bebeğin gelmiştir inşallah güzel haberini bekliyorumKizlarrr ne var ne çok gecen hafta carsamba aşılamam oldu Allahtan hayirlisi diyelim bugun progesteron testi verdim 31 aralikta beta hcg vericem
Bugun aklimdaydin. Kuzum ne zaman baslayacak diye dusunuyordum.Kiz hadi hayirlisu olsn bnde bugun ignelere baslicam dr.a gittim..asilama icin basliyrz bizde hayirlisiyla
Ben kızımı öğrenmeden önce nerdeyse 1 hafta adet öncesi ağrı çektim, ha geldi gelecek derken test pozitif çıktı :) ayrıca daha da erken şiddetli gaz sancısı olmuştu, yerimden kıpırdayamadım o anlardaGünaydın kızlar. Benim adete 5 gün var sabah lavaboya kalktığımda şiddetli karın ağrısı yaşadım adet ağrısıydı. Hamilelikle adet ağrısı az mı oluyor yoksa benim ki kırmızıların gelişinin habercisi mi?
Gaz dun gceden bri bndede var hatta 4gun oncde cektim gcti ona yora bilir miyiim ki 12.gun ve hala hayali cizgi vr baskada yokBen kızımı öğrenmeden önce nerdeyse 1 hafta adet öncesi ağrı çektim, ha geldi gelecek derken test pozitif çıktı :) ayrıca daha da erken şiddetli gaz sancısı olmuştu, yerimden kıpırdayamadım o anlarda
Ay bitanemmm Allah razi olsunnn..cikolata kistim varmis bi dene..ona takildim..ignelere basladik dun bismillah diyip asilama asamasindn sanki korkuyrm birazckk hayirlsi olsn bakalim hakkimizda yavrm..mahir pasa nasil sariliktn sikintiniz bittimiKuzum sürecin mükemmel ilerlesin bebişin gelsin inşallah
Gaz bir belirti ama başka sebebi yoksa.. sabret biraz az kalmış, iki güne anlaşılır :)Gaz dun gceden bri bndede var hatta 4gun oncde cektim gcti ona yora bilir miyiim ki 12.gun ve hala hayali cizgi vr baskada yok
Hayırlı olsun bebişim ❤❤❤ güzel sonuçlar alacaksın inşallllahhh ❤Ay bitanemmm Allah razi olsunnn..cikolata kistim varmis bi dene..ona takildim..ignelere basladik dun bismillah diyip asilama asamasindn sanki korkuyrm birazckk hayirlsi olsn bakalim hakkimizda yavrm..mahir pasa nasil sariliktn sikintiniz bittimi
Hiiic sabredemiorum kac test yaptim ya adet olcam bnce ben bosuna unit etmiyrm ara ara sanci basladi bitti hayalimGaz bir belirti ama başka sebebi yoksa.. sabret biraz az kalmış, iki güne anlaşılır :)
Yavrmm cikolata kistine takildm ondn kafami toparlayamadim..Bugun aklimdaydin. Kuzum ne zaman baslayacak diye dusunuyordum.
Gönlünden gecen senin icin hayirli olsun canim benim❤ Çok sevindim.
İğneleri hep ayni saatte yap olur mu. Gelismelerden haberdar et.