- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
Canim dualarim kızın için. Uzulme lutfen. Iyi sonuclar alacaksin insallah.Kizlar moralim cok bozuk doktor bugun kizimin kalbinde üfürüm oldugunu soyleid yarin eko cekilecek dua edin lutfen bsey çıkmasin
Valla 1 sene olmuş. Tanıdık birbirimizi tabi. Yüz yüze de görüşürüz insallah❤oy valla duygusalım bebişim ya nasıl da tanımış benikolay mı 1 senedir buradayız be gülüm (arabeske bağladım )
senin de için daha rahattır artık dimi bitaneciğim?
ay kız resmen hamileçok mutlu oldum bacım. hemmenn ilk fırsatta kan ver maşallah maşallah kuzuma
inşallah güzel haberler getiricem bitanem. tıkanıklık varsa da açılma ihtimali de var dimi.. hayırlara vesile olsun da..
seni de daha keyifli gördüm maşallahprofil foton gene beni benden aldı şapşal jesse yi koymuş ya
canım çok geçmiş olsun. diğer arkadaşlar da olumlu konuşmuş, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
oy ben onun tsh ına kurban olam. iyileşsin hemen bal böceğim
oyy günler geçsin gitsin de dr. a gidin bebişim. bakalım hemencik başlıcak mı tedavivallaha güldüm yavrum davşanın seni yisinnnnn benim 3. günüm bitti erken olmanın avantajları
Sabah verdm canım 10.30 da cıkcakSelam kızlar ne yapıyorsunuz Nasılsıniz :)babyloading87 heyecanla okudum kan verdin mi merak ettim. Test bayagi koyu çıkmış. Çok sevindim vallaha. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Valla teste güvenemiyrmoy valla duygusalım bebişim ya nasıl da tanımış benikolay mı 1 senedir buradayız be gülüm (arabeske bağladım )
ay kız resmen hamileçok mutlu oldum bacım. hemmenn ilk fırsatta kan ver maşallah maşallah kuzuma
inşallah güzel haberler getiricem bitanem. tıkanıklık varsa da açılma ihtimali de var dimi.. hayırlara vesile olsun da..
seni de daha keyifli gördüm maşallahprofil foton gene beni benden aldı şapşal jesse yi koymuş ya
canım çok geçmiş olsun. diğer arkadaşlar da olumlu konuşmuş, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
oyy günler geçsin gitsin de dr. a gidin bebişim. bakalım hemencik başlıcak mı tedavivallaha güldüm yavrum davşanın seni yisinnnnn benim 3. günüm bitti erken olmanın avantajları
Yeni doğanlar da sık rastlanan bisy diye bliyorm cnm ben amaKizlar moralim cok bozuk doktor bugun kizimin kalbinde üfürüm oldugunu soyleid yarin eko cekilecek dua edin lutfen bsey çıkmasin
Ayyy nasıll tatlısınnnnOff nasi gidemezsin kanaaa sayfalari heyecanla okudummmm kuzum yyaaa masallahhh ne guzel ozlenen bi tabloo tu tu tu masallahh..siki siki tutunsun yavrmmmm insallahhh bebisinn saglikla gelsinn
Ay kesin cok heveslenirdi.E rahatsızım acile gidelim deseydin ya :)
Hayirlisi yavrm ck sagl..dua ediyosundur ama hatirlataym tekrar :) benle davsaninda gobusu dolsun gari :)Aynen kuzum, zaten kafan rahat olsun hiç mi hiç olumsuz olma
Hayırlısı olsun inşallah bebişim..
Ayy gecsin valaa ck istiyrmm tedaviyi icimden gelmiyodu kac aydir bu ay kosa kosa gitcm..olmuuuo evde beklemekle kuzu tedavi daha iyi yaa acabalaar cok oluyo dr.la takiplesmeyince..bakalim cok istiyrm ya cakilmam duvara insallah :) oh bi donem daha bitti hadi bakalim rahim filmi ise yarasin simdi :) anestezili mi olcak peki cnm cevat bey uyanik yapiyo galiba..oy valla duygusalım bebişim ya nasıl da tanımış benikolay mı 1 senedir buradayız be gülüm (arabeske bağladım )
Oyy masallahhh size :****Valla 1 sene olmuş. Tanıdık birbirimizi tabi. Yüz yüze de görüşürüz insallah❤
Arada pimpirikleniyorum. Sonra geciyorDoguma kadar boyle olur.
Sende oylesinn keske simdi gormeseydim msji daha bi saat var yaa :)) hadi hayirlisi bacimm guzel haberlerle gell bizee heyecan yaptm goldur goll :))Ayyy nasıll tatlısınnnn
Sabah verdim bacım
10.30 da cıkcak ins bu seferki goldür artık yaa
Üzülme küçük bebeklerde olur kapanıyo yeğenimede demişlerdi şimdi taş gibi maşallahKizlar moralim cok bozuk doktor bugun kizimin kalbinde üfürüm oldugunu soyleid yarin eko cekilecek dua edin lutfen bsey çıkmasin
Yaaa çok üzüldüm bu testler nasıl pozitif gösteriyo anlamıyorumKızlar 1.20 negatif
uuu teşhis tedavi birlikte iyiymiş :) tabi inşalla o kadar açıktır ki vıjtt diye geçer maddeEvet kuzum sorun varsa basınçla açılıyormuş çoğu. Teşhis ve tedavi bir arada yani :) İnşallah yoktur amaDediğin gibi hayırlara vesile olsun inşallahh.
Sorma aslında pek keyifli değilim havalar kasvetli ya bana iyi gelmiyor gün hemen bitiyor Zaten :)
Eheh pinkman aşkum benim, az kalsın değiştiricem ama
yüz yüze görüşmeyi çok isterim kuzummmValla 1 sene olmuş. Tanıdık birbirimizi tabi. Yüz yüze de görüşürüz insallah❤
Arada pimpirikleniyorum. Sonra geciyorDoguma kadar boyle olur.
göbüklüler takımına girelim artık demi kızHayirlisi yavrm ck sagl..dua ediyosundur ama hatirlataym tekrar :) benle davsaninda gobusu dolsun gari :)
Ayy gecsin valaa ck istiyrmm tedaviyi icimden gelmiyodu kac aydir bu ay kosa kosa gitcm..olmuuuo evde beklemekle kuzu tedavi daha iyi yaa acabalaar cok oluyo dr.la takiplesmeyince..bakalim cok istiyrm ya cakilmam duvara insallah :) oh bi donem daha bitti hadi bakalim rahim filmi ise yarasin simdi :) anestezili mi olcak peki cnm cevat bey uyanik yapiyo galiba..
canım vallahi şok oldum ben de. o kadar belirgin çizgiye bu sonuç ha.. pofffKızlar 1.20 negatif