- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Teşekkürler canım ❤ darısı başınıza ❤Hayırlı olsun canım,sağlıkla büyüsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım ❤ darısı başınıza ❤Hayırlı olsun canım,sağlıkla büyüsün inşallah
Çok şükür kendi sancım geldi :) ikimiz de iyiyiz hamdolsun.. darısı sizlere inşallah ❤Maşallah size büyük buluşma gerçekleşmiş darısı bizlere olsun. Nasılsınız ikinizde iyisinizdir inşallah. Suni sancıya gerek kaldı mı bahsediyordun ya :)
Allah sizlere de nasip etsin inşallah gülüm ❤ en kısa zamanda göbüsler dolsun inşallah ❤Ayyyyyyyyy Allahım sana bağşlasnnn kuzm çok duygulandmm
Çok şükür kavuştuk gülüm ❤ darısı sizlere inşallah ❤ iyiyiz çok şükür yok bir yaramazlıkGünaydııınnn :):) çok sevindim yaaaRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaallah
Analı babalı büyütsün yavrunuzu ohhh misss
bizim yerimize de öp prensesi abla
ikinizde iyisiniz dimi bi problem yoktur inşaallah:)
Teşekkürler arkadaşım ❤ darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah ❤ayyy tatlım yaaaaa gözünaydın çok sevindim yaaaaa...... Allah analı babalı büyütsün![]()
Amiin kuzum ❤ sıra size geliyor yavaş yavaş ❤ sağlıkla kavuşun inşallahÇok sevindim canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah![]()
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallahGünaydın kızlar ❤
Bu sabah 8:50'de kızımı kucakladım çok şükür ❤
Darısı tüm bekleyenlere inşallah ❤
Amiin kuzum Allah razı olsun ❤ ben de prenses annesi oldum sonunda ❤❤❤aaaayy❤❤❤
Masallah size,gozunuzaydin canim.
Sana bakmaya girdim merak edip bu sayfaya,cok sevindimm :))
Allah mahrum etmesin birbirinizden,saglikla buyutmeyi nasil etsin❤
Sağolasın kuzum ❤ darısı sana inşallah sağlıkla kucaklarsın prensesini ❤❤❤Ayy ablacım gozun aydin allah uzun saglikli omur nasip etsin prenses ile sana insallah ❤
Çok teşekkür ederim darısı başınıza ❤Gözün aydınn. topiğimizin bir minnoşu daha geldi
Sağlıklı bol ömürü olsun inşallah![]()
Teşekkürler canım ❤ en kısa zamanda size de nasip olur inşallahGözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Çok şükür ablacım çok sevindim maşallah size :):)Çok şükür kavuştuk gülüm ❤ darısı sizlere inşallah ❤ iyiyiz çok şükür yok bir yaramazlık
Allah analı babalı büyütsün canımmmAmiin kuzum Allah razı olsun ❤ ben de prenses annesi oldum sonunda ❤❤❤
MaşaAllah gülm bnm yani adet gelmeden bi belrtin yoktu öylmi kuzmCanım benim adet öncesi ağrım olmazdı hiç ve adet olduktan sonra rahmim ağrırdı hep belde ağrı olmazdı...hamile olduğumu öğrendiğim ayda da adet gününden önceki gün rahmim ağrıdı yine dedim adet geliyo demek ki adet günü de ağrıdı ama gelen olmadı bi sonraki günde ağrıdı sonra geçti... adet gecikmesinin 4.günü öğrendim zaten :)
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Aminn bitanem saol bu güzel dua içinAllah sizlere de nasip etsin inşallah gülüm ❤ en kısa zamanda göbüsler dolsun inşallah ❤
Aynen öyle kuZum Allah razı olsun darısı başına inşaallah:):)MaşaAllah gülm bnm yani adet gelmeden bi belrtin yoktu öylmi kuzm
Aminnnnnnnnn aminnnnn canımn içi Allahım duysn sesiniAynen öyle kuZum Allah razı olsun darısı başına inşaallah:):)
Teşekkür ederim gülüm ❤ darısı tüm bekleyenlere inşallah ❤Allah analı babalı büyütsün canımmm
Hayirli olsunnn.:) Rabbim anali babali, saglicakla büyütmeyi nasip etsin❤Günaydın kızlar ❤
Ayy geldi mi prenses yaa çok şükür ❤ Rabbim sağlıkla büyütsün analı babalı inşallah canım ablammGünaydın kızlar ❤