- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Amiin canım benim ❤ Rabbim bütün ana kuzularını esirgesin ❤Hayirli olsunnn.:) Rabbim anali babali, saglicakla büyütmeyi nasip etsin❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin canım benim ❤ Rabbim bütün ana kuzularını esirgesin ❤Hayirli olsunnn.:) Rabbim anali babali, saglicakla büyütmeyi nasip etsin❤
Geldi kuzum geldi nihayet ❤ darısı sizin minnaklara ❤ kendi çocuğu insana dünyanın en güzeli geliyor ❤Ayy geldi mi prenses yaa çok şükür ❤ Rabbim sağlıkla büyütsün analı babalı inşallah canım ablamm
Oyy gunun haberini cok gec gordum yaa cook tebrik ederim vosvikim simdi aileniz tamam oldu iste insallah hep guzel gunlerini gorun, gule gule buyutun minnos kizinizi :)Günaydın kızlar ❤
Bu sabah 8:50'de kızımı kucakladım çok şükür ❤
Darısı tüm bekleyenlere inşallah ❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallahGünaydın kızlar ❤
Bu sabah 8:50'de kızımı kucakladım çok şükür ❤
Darısı tüm bekleyenlere inşallah ❤
Amin canım ablam aminnnnn. Çok şükür bugünlereGeldi kuzum geldi nihayet ❤ darısı sizin minnaklara ❤ kendi çocuğu insana dünyanın en güzeli geliyor ❤
Amin inşallah canım benim tedavisi olmayacak sanırımTeşekkürler canım ❤ en kısa zamanda size de nasip olur inşallah
Teşekkür ederim davşanım ❤❤❤ darısı en yakın zamanda size inşallah ❤ kare olduk, 4 köşe olduk, çekirdek ailem tamam oldu çok şükür ❤Oyy gunun haberini cok gec gordum yaa cook tebrik ederim vosvikim simdi aileniz tamam oldu iste insallah hep guzel gunlerini gorun, gule gule buyutun minnos kizinizi :)
Darısı başınıza en kısa zamanda inşallah ❤ dualarım sizinleHayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallah
Ben 2 haftadir ayniyim cnm bseyde icemiyorum malesef ki sesim hala duzelmedi geniz akintim var ne olacak bilmemSon haftalar ve ben grip oldum![]()
Geçmiş olsun,havalar soğudu hastalanıyoruzBen 2 haftadir ayniyim cnm bseyde icemiyorum malesef ki sesim hala duzelmedi geniz akintim var ne olacak bilmem
Çok geçmiş olsun sanada canım benimde var geniz akıntısı baş ağrısıda yapıyor . Senin normal mi olacak doğumunBen 2 haftadir ayniyim cnm bseyde icemiyorum malesef ki sesim hala duzelmedi geniz akintim var ne olacak bilmem
Yerleşme kanamasıda olsa o kadar çabuk belli olmaz cnm bekle biraz dahaKızlar iki gün önce bir damla kan geldi beraberlikten sonra ama şuan birsey yok adetim yarın günü ama gebelik testi yaptım tek çizgi çok üzgünüm anlamadım
5+4 keseyi gördüm bebek yeni oluşuyor demişti.Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüzzzz,pazartesi görmeye gideceğim![]()
Suan normal gozukuyor ama son an inalah degismez bakalim beklemedeyizÇok geçmiş olsun sanada canım benimde var geniz akıntısı baş ağrısıda yapıyor . Senin normal mi olacak doğumun
Kuzum bende fenayım ya ballı limonlu ılık su iç iyi geliyor . Suyla karışık sirkeyle burnu temizleyin diye duydum ama cesaret edemiyorum . Çok geçmiş olsun canımSon haftalar ve ben grip oldum![]()
Ne guzel:)5+4 keseyi gördüm bebek yeni oluşuyor demişti.
7+2de kalp atışını duydum.![]()
amin amin amin insaAllah hayirlisiyla canimTeşekkürler arkadaşım ❤ darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah ❤