• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebişimin kesesi 5hafta 2 gun oldum bugunku ultrason ,değerlendirebilen var mı:)

Eklentiler

• DD9B0B6D-753D-49DF-9E27-58615B0C7549.webp
    DD9B0B6D-753D-49DF-9E27-58615B0C7549.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarrr herkese merhaba belki beni öncesinden hatırlayanlar vardır şubatta ve martta üstüste kimyasal gebelik olmuştu. 1.5 ay önce rahmimde perde varmış o alındı dünde adet günümdü olmayınca idrar yaptım hafif çizgi çıktı hemen gittim kan verdim o da 24.33 çıktı aranızda böyle çıkıpta sağlıklı devam eden var mı

Kızlarrr herkese merhaba belki beni öncesinden hatırlayanlar vardır şubatta ve martta üstüste kimyasal gebelik olmuştu. 1.5 ay önce rahmimde perde varmış o alındı dünde adet günümdü olmayınca idrar yaptım hafif çizgi çıktı hemen gittim kan verdim o da 24.33 çıktı aranızda böyle çıkıpta sağlıklı devam eden var mı
Hayırlı olsun :) başlangıç değerine değilde düzenli artıp artmamasına bakılıyor. Sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallahhhh düzenli artış olur çarşamba yeniden kan vericem umarım güzel gider her şey.
İnşallah :) şimdiden kontrol için sıra al keseyi görmek için. Hem kan tahlili de yapılır genel durumuna bakılır

Ayy keseyi görecek kadar ve daha sonrasına ilerler inşallah bu 4. Artık kafam allak bullak Rabbime dua ediyorum sadece
İçini ferah tut canım tadını çıkar bugünlerin bol bol dua etmeye devam et herşey yolunda gider inşallah

Burda hamileyim dediğim o ocak aynı ne kadar iyi hatrlyorm ama tabki dış gebelik oldu şimdi beklyorm burda bütün herkes gebe kaldı birtek ben kaldmm demekki bnm sırama daha var Rabbim katında en azndan hepinizden dua beklyormmm

Back
X