Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydnn canm senin belrtin adete kaç gün varken belli oldu birde belrtin neydiGünaydın:)
8 gün önceden belli oldu,bugun keseyı gördük çok şükür ayni adet belirtileri farkı yok canımGünaydnn canm senin belrtin adete kaç gün varken belli oldu birde belrtin neydi
Kasık agrısı mı kuzu8 gün önceden belli oldu,bugun keseyı gördük çok şükür ayni adet belirtileri farkı yok canım
Adet olunca nasıl karnımız ağırır öyle bir ağrıKasık agrısı mı kuzu
Hımm tm cnmmAdet olunca nasıl karnımız ağırır öyle bir ağrı
Masallah canım sağlıkla büyüsün bebeğin :)Bebişimin kesesi 5hafta 2 gun oldum bugunku ultrason ,değerlendirebilen var mı:)
Hayırlı olsun :) başlangıç değerine değilde düzenli artıp artmamasına bakılıyor. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrr herkese merhaba belki beni öncesinden hatırlayanlar vardır şubatta ve martta üstüste kimyasal gebelik olmuştu. 1.5 ay önce rahmimde perde varmış o alındı dünde adet günümdü olmayınca idrar yaptım hafif çizgi çıktı hemen gittim kan verdim o da 24.33 çıktı aranızda böyle çıkıpta sağlıklı devam eden var mı
İnşallahhhh düzenli artış olur çarşamba yeniden kan vericem umarım güzel gider her şey.Hayırlı olsun :) başlangıç değerine değilde düzenli artıp artmamasına bakılıyor. Sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah :) şimdiden kontrol için sıra al keseyi görmek için. Hem kan tahlili de yapılır genel durumuna bakılırİnşallahhhh düzenli artış olur çarşamba yeniden kan vericem umarım güzel gider her şey.
Ayy keseyi görecek kadar ve daha sonrasına ilerler inşallah bu 4. Artık kafam allak bullak Rabbime dua ediyorum sadeceİnşallah :) şimdiden kontrol için sıra al keseyi görmek için. Hem kan tahlili de yapılır genel durumuna bakılır
Teşekkürlerrr canım :)Masallah canım sağlıkla büyüsün bebeğin :)
İçini ferah tut canım tadını çıkar bugünlerin bol bol dua etmeye devam et herşey yolunda gider inşallahAyy keseyi görecek kadar ve daha sonrasına ilerler inşallah bu 4. Artık kafam allak bullak Rabbime dua ediyorum sadece
Çok teşekkür ederimmm. Sende sağlıkla bebeğini kucagına al inşallah. Çarş. günü tekrarlayınca yazarımİçini ferah tut canım tadını çıkar bugünlerin bol bol dua etmeye devam et herşey yolunda gider inşallah