- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
Kuzu hayırdır canını ne sıkıyor ::/ inşallah hallolur moralini bozma her ne ise . Bebiş işi de kısmetin yanında uğraşa da bağlı sen eşini dinleme elinizden geleni yapın. Eşime kalsa bizim çocuğumuz olmazdı hemen modları düşüyor heriflerin :) insallah en yakın zamanda hayırla gelir miniğin canım sen iyi ol yeter kikızlarım selam.. bu ara kafam pek yerinde değil, burada şimdi anlatamıyorum, çocuk fikri de eskisi kadar kafamı kurcalamıyor bir ümitsizliğe kapıldım belki de. her neyse kimsenin modunu düşürmeyeyim
canım şu an her şey yolunda anladığım kadarıyla, inşallah kalan 1 ayını da güzel geçirirsin bitanem, yine de dikkati elden bırakma =) ben de bu ay böyle geçsin, 10. günümdeyin, nasip bakalım. olmadı adet olunca göndericem kocayı muayeneye. ben de çıkan sonuçlarla doktoruma gidicem.
canım valla ben de anlamadım eşimin mantığını. acele etmeyelim daha yaşımızda ne var diyor ama yakında 31 olacağım çocuk da değilim yani.. bakalım ben de zaten bir yoruldum bu mevzudan kafam çok başka yerlerde. inşallah vakit kaybetmeyiz daha çok tabi..
senin bulantın yokmuş, inşallah yiyip içip keyifle geçirirsin bugünlerini bitanem =)
maşallah sizee kendini de ihmal etme hiç canım aferin sana valla :)
bu sefer niye böyle oldu bitanem? maydanoz kürü mü neden oldu acep? arada geç yumtiklemece oluyor muydu?
ayyy kontrole de gitmişsin nazlı kızımızı bekliyoz bakalım heyecannn :)