Bende imza kalkınca doğum oldu sandım sağlıkla gelsin inşallahTeşekkürler kızlar ❤❤❤ seviliyorsunuz ❤❤❤
Ama kavuşmak için gelmesi gerekiyor
Ablam yanımda kuzum ❤ Allah razı olsun senden ❤
Öyle görünüyor :)) yarın ola hayrola ❤
Hayırlı olsun canımKızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki
KIZLAR merhaba hicbir şikayetim yok ama 3 gūn reglim gecikti . Ilk kez adet öncesinde göğüs ağrım sancin olmadı normalde 2 hafta öncesinden ağrım sancin olurdu bu kez hicbir belirti yok benim gibi olup hamile kalan var mı ???
MaşaAllah kuzmDoktora sadece yumurtlama takibine gittim test yapayım dedim çıktı
Aynıymış bat günlerimiz11 kasım canisi. Senin peki ??
İnşallah yakında senin içinde güzel haberler alırız canımAynıymış bat günlerimiz
Oyyy balım benim senden bu gece vakti dua almak ne güzel birşey Allah bin kere razı olsn Rabbim evladını eşine ve sana bağşlasnnn kuzmmm İnşaAllahh duan kabul olr dua kapısı açıktır İnşallahİnşallah yakında senin içinde güzel haberler alırız canımKasım uğur getirir inşallah
Kuzucuk miadını doldurdu ama gelmeye yanaşmıyor :)) bakalım yarın doktor ne diyecek..Bende imza kalkınca doğum oldu sandım sağlıkla gelsin inşallah
Amin kuzum inşallah ❤ gelsin de sağ salim, başka bir şey istemem :)
Sana da kuaföre gitmek iyi gelmiştir, sefan olsun ❤ sıhhatler olsun :) bebişi gündüz gece ayrımı yapmaya alıştır kuzum. Akşam olunca loş ve sessiz ortamda yatır, gece de uyanınca iki kelimelik kısa cümleler kurup uyutmaya bak.. gündüz olduğu gibi bol ışıklı, sesli, sohbetli ortamı gören bebek uykuya dönmek istemez.. gazı varsa da karnını, ayak tabanlarını ada çayı yağı ile ovalarsan iyi gelir ❤ Allah yardımcın olsun ❤
Günaydın abla doktor kontrolün nasıl geçti bebişin maşallahı var sağlıkla gelsin inşaallah :)Kuzucuk miadını doldurdu ama gelmeye yanaşmıyor :)) bakalım yarın doktor ne diyecek..
Senin de az kaldı, hayırlısıyla kavuşalım kuzulara inşallah ❤
Adetten bir hafta sonra doktora yumurtlama takibine gidebilirsinMrb kızlar 1 kasımda randevum var bnm tahmini yumurtalama 31 ekim muhtmelen zaten eger o zmn yunurtlqrsam catlamis olur ama doktora soyleyince mi yumurta takibi yaoiolar nasil oluyo adetin kacinci gunu baslaniyo takibe bilgisi olan yazarsa svnrm
Anladım cnm tsk edrrim istege bagli mi yapiorlar yoksa kendileri uygun gorduklerinde miAdetten bir hafta sonra doktora yumurtlama takibine gidebilirsin
İsteğe bağlı canım,kontrol ediyor yumurtalıkları ona göre tekrar kontorle çağırıyorlarAnladım cnm tsk edrrim istege bagli mi yapiorlar yoksa kendileri uygun gorduklerinde mi
Tamam cnm tsk edrrimİsteğe bağlı canım,kontrol ediyor yumurtalıkları ona göre tekrar kontorle çağırıyorlar
Anlfim cnm cok tsklerİsteğe bağlı canım,kontrol ediyor yumurtalıkları ona göre tekrar kontorle çağırıyorlar
Günaydın gülüm ❤ muayene olup eve geldim. Sancım gelene kadar birkaç gün daha beklemek istiyorum. 41 haftada doğmazsa suni sancı verecekler.. nasip..Günaydın abla doktor kontrolün nasıl geçti bebişin maşallahı var sağlıkla gelsin inşaallah :)
canım şu an her şey yolunda anladığım kadarıyla, inşallah kalan 1 ayını da güzel geçirirsin bitanem, yine de dikkati elden bırakma =) ben de bu ay böyle geçsin, 10. günümdeyin, nasip bakalım. olmadı adet olunca göndericem kocayı muayeneye. ben de çıkan sonuçlarla doktoruma gidicem.Kuzum teşekkürler ufak bi korku atlattık yatışlardayım alışkın değilim diye zor geliyor ama iyi olacak inşallah.
Senin konun içinde bence eşin ağırdan alıyor test verip kontrol ettirmek bu kadar zor değil ki. Tabi gönül ister kendiliğinden olsun ama tedbiri de elden bırakmamak lazım .Sende oda tekrar bi kontrolden geçin bence kuzum. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahhhh
canım valla ben de anlamadım eşimin mantığını. acele etmeyelim daha yaşımızda ne var diyor ama yakında 31 olacağım çocuk da değilim yani.. bakalım ben de zaten bir yoruldum bu mevzudan kafam çok başka yerlerde. inşallah vakit kaybetmeyiz daha çok tabi..Sagol canim benim❤
Simdi ben sana şahsi fikrimi söyleyeyim kuzum. Eşin doktora gitmekten kaçıyor gibi geldi. Test yaptirmak istemiyor sanki. O yuzden dogal deneyelim diyor gibi.
Ben artik senin doktora gitmeni cok istiyorum canim. Bir sorun yoktur insallah ama varsa da vakit kaybı olmasın. Zaman bizim için çok kıymetli.
Bir an önce anne olmanı istiyorum. Bunu fazlasıyla hak ettigini dusunuyorum.
maşallah sizee kendini de ihmal etme hiç canım aferin sana valla :)Kızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki
bu sefer niye böyle oldu bitanem? maydanoz kürü mü neden oldu acep? arada geç yumtiklemece oluyor muydu?12 kasim gorunuyr kuzum ama daha yumurtlama akintim bile gelmedi yaabugun 17. Gun anlamadim bnm iki gun surer seffaf akinti sona catlardi poff
ayyy kontrole de gitmişsin nazlı kızımızı bekliyoz bakalım heyecannn :)Rahatı yerinde herhalde :)) bakalım yarın sabah kontrole gidicez.. nasip..
sana bakmaya girdim valla .... daha gelmemiş bebiş... hayırlısıyla bi avazda kurtul inşaAllah canım....Günaydın gülüm ❤ muayene olup eve geldim. Sancım gelene kadar birkaç gün daha beklemek istiyorum. 41 haftada doğmazsa suni sancı verecekler.. nasip..
Kizlar eczaneden test aldım yaptım hamileyimmInan ben hiç böyle ayrıntılı takip etmiyorum artık bıraktım kendi haline :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?