- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Hadi hayirlisi insallah hamilesindirValla heveslendim yapacam bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi insallah hamilesindirValla heveslendim yapacam bugün
İşimiz iş kuzum, sancım yok, basacaklar suni sancıyı... Bugün 40 hafta doldu, hâlâ yalancı sancıdan öteye gidemedik...Ablam takvim bile kalkmiss senin kiza sole :))
Oy kiyamam ablam yaa baya sevmis yerini kzucuk :) suni sanciyla olmayaydi iyidi yaaİşimiz iş kuzum, sancım yok, basacaklar suni sancıyı... Bugün 40 hafta doldu, hâlâ yalancı sancıdan öteye gidemedik...
Sabah ilk idrarla dene kuzumKızlar adetime 6 gün var daha testlerim hep ikinci çizgisi cook hafif var
Meleğim benlemi anlamadım gitti
Sabah ilk idrarla dene kuzum
Rahatı yerinde herhalde :)) bakalım yarın sabah kontrole gidicez.. nasip..Oy kiyamam ablam yaa baya sevmis yerini kzucuk :) suni sanciyla olmayaydi iyidi yaa
Amin inşallah canım Allah evladini sana bagislasin sıkıntı neydi canim bende pkos varTedavin hayırlı olsun canım. Sonunda da bebegine kavusursun insallah.
Bende tedaviyle hamile kaldim. Korkulacak hicbir sey yok. Rahat ol canım![]()
Oyy imza gitmiş bebiş gelmemiş kıyamam ya annesinden kopmak istemiyor ❤Rahatı yerinde herhalde :)) bakalım yarın sabah kontrole gidicez.. nasip..
Hayirli haberlerin olsn ablamm..birseye ihtiyacin olursa izmirdeym biliyorsun seve seve gelirimRahatı yerinde herhalde :)) bakalım yarın sabah kontrole gidicez.. nasip..
Pek sevmis belliRahatı yerinde herhalde :)) bakalım yarın sabah kontrole gidicez.. nasip..
Aminnn insallah. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin.Amin inşallah canım Allah evladini sana bagislasin sıkıntı neydi canim bende pkos var
Ama kavuşmak için gelmesi gerekiyorOyy imza gitmiş bebiş gelmemiş kıyamam ya annesinden kopmak istemiyor ❤
Ablam yanımda kuzum ❤ Allah razı olsun senden ❤Hayirli haberlerin olsn ablamm..birseye ihtiyacin olursa izmirdeym biliyorsun seve seve gelirim
Öyle görünüyor :)) yarın ola hayrola ❤Pek sevmis belliHayırlı haberlerle gel canım❤
Aynen canım ya nasıl iyi geldi anlatamam uyku sorunumuz var ama iyiyiz çok şükür :)Cnm iyidir siz napiysnz bebis nasill bakalim..oh bakim iyi gelicektir sana 40 gunun ustune :))
Masallah kızına canım
Sende ne iyi yapmışsın. Arada kaçamak yap hep böyle![]()
İşimiz iş kuzum, sancım yok, basacaklar suni sancıyı... Bugün 40 hafta doldu, hâlâ yalancı sancıdan öteye gidemedik...
Amin kuzum inşallah ❤ gelsin de sağ salim, başka bir şey istemem :)Oyy Allah yardımcın olsun canım tez vakitte kurtarsın bebisini sağlıkla al inşallah kucağına canim