- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Canisi napiysn nasilsinnCanim cok gecmis olsun. Guzelce dinlen. Rabbim saglikli dogum nasip ettin insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canisi napiysn nasilsinnCanim cok gecmis olsun. Guzelce dinlen. Rabbim saglikli dogum nasip ettin insallah.
Inşallah canım benimCanim benim de plesanta asagidaydi ayrintili ultrasonda. Ama doktor hic oyle kotu seyler soylememisti. Yani yukarı cikar o. Dinlenmeye bak sen. Progestan da iyi gelir. Sen ne kadar olumlu olursan hamilelik de o kadar guzel ilerliyor. Insaallah sonuna kadar saglikla ilerler hamileligin ❤
İdrarı çok koymuşsun sanırım bundada görünüyor inşallah vardır emin olmak için bi kaç gün sonra tekrar yap cnm
Benim duyduğuma göre plesenta aşağıda olunca normal doğum olmuyor. Dinlen gerneşme hareketleri yapma cnm başka bi dr daha git olmadı canım
Bir iki doktor ismi duydum iyi olan olmazsa oraya gidecem bakalım
Test yap cnm üzerine görme olabilir çatlatma iğnesi yapılmışmıydı dr yumurta çatlamış mı diye bakmışmıydı geçen ay
Amin kuzum benim inşallahCanim cok gecmis olsun. Guzelce dinlen. Rabbim saglikli dogum nasip ettin insallah.
Kuzum ne yapsın bu garip, yine bir randevu gününü bekliyor.Canisi napiysn nasilsinn
kuzum ben 6+0 haftalık hamileyim benim 2 gündür sürekli var yeni başaldı yaniKuzularım bulantılarınız ne zaman başladı bakalım![]()
4w0d bişi yok iiştahım arttıkuzum ben 6+0 haftalık hamileyim benim 2 gündür sürekli var yeni başaldı yani
BEnimse başlarda yoktu şimdi baya bulanıyor4w0d bişi yok iiştahım arttı
Benim bulantım hiç yok çok şükür. Annemde de olmamış hatta teyzelerimde, kardeşimde de. Genetik galiba.Kuzularım bulantılarınız ne zaman başladı bakalım![]()
Oy canim benm yaa.. randevusunu 4 gozle bekleyen guzel anne bu sefer hersey guzel olucak insallahhh sen anin tadini cikarmaya bak olurmuu..Kuzum ne yapsın bu garip, yine bir randevu gününü bekliyor.
Sen nasılsın? Kürlere başladın mı?
9. Haftada başladı benim. Bitti ama çok bulantım olmadı 2-3 hafta sürdü.Kuzularım bulantılarınız ne zaman başladı bakalım![]()
Burayi gormeden diger topikte etiketledim seni :)))) gorunce sasirdim kuzu :)) nbrsinnn9. Haftada başladı benim. Bitti ama çok bulantım olmadı 2-3 hafta sürdü.
Dur kız hangi tarafa gitsem şaşırdım gel burdan konuşalım bariBurayi gormeden diger topikte etiketledim seni :)))) gorunce sasirdim kuzu :)) nbrsinnn
Kız Allah iyiligini versin. Gece gece güldurdün beniOy canim benm yaa.. randevusunu 4 gozle bekleyen guzel anne bu sefer hersey guzel olucak insallahhh sen anin tadini cikarmaya bak olurmuu..
Asil ben garip :) dun maydonoz sut buharina basladm yavrm ama gec kaldim sanki yum gunune denk gelmesin diye bugunde yapip birakicam 2 gun yapms oluyrm.. suan hatta buharin ustundeym yaniyrm :))) ck kararsizim 3 gun mu yapsam acaba diye ama ne bilim yaa birakaym ben ne olur ne olmaz gecen ay 16. Gun yumrtlamisim bugun 15. Gun
Kuzum bugun az beklemisim yandm ilk basta simdi iyiyim :))) vala ne bilim kuzum yaa asilamaya gitmeden bi deneyeym dedim ya bebis bulcam ya bela du bakalim Rabbim sonumuzu hayir etsin :)) ne guzel iste gerk kalmadan geldi melegin yavrucumm Rabbim sana bagislasin insallahKız Allah iyiligini versin. Gece gece güldurdün beni
Dikkat et yanma sakın
Bu kürleri denemeyen bir ben kaldim herhalde. Dengeyi bozar diye ( sanki cok normalmiş gibi) korktum.
Insallah işe yarar canım. Usülüne gore sen halledersin![]()
Iyi yaptın canım denemekte fayda var aslinda. Aklinda kalmamis olur.Kuzum bugun az beklemisim yandm ilk basta simdi iyiyim :))) vala ne bilim kuzum yaa asilamaya gitmeden bi deneyeym dedim ya bebis bulcam ya bela du bakalim Rabbim sonumuzu hayir etsin :)) ne guzel iste gerk kalmadan geldi melegin yavrucumm Rabbim sana bagislasin insallah
Kuzularım bulantılarınız ne zaman başladı bakalım![]()
Olabilir kuzum, benim de sadece bat öncesi birkaç gün gebeliği hissettirecek kadar olmuştu günde bir iki sefer.. daha sonra bulantı yerini hazımsızlığa bıraktı iki gebelikte de..Benim bulantım hiç yok çok şükür. Annemde de olmamış hatta teyzelerimde, kardeşimde de. Genetik galiba.
Bende bu ay süt buhar deniyorum hatta sizin gibi bende şuan buhar üzerindeyim. Benim gibi deneyen varmı diye saatlerdir arıyorum ve sizi buldum. Rabbim en yakın zamanda cümlemize hayırlı evlat nasip etsinOy canim benm yaa.. randevusunu 4 gozle bekleyen guzel anne bu sefer hersey guzel olucak insallahhh sen anin tadini cikarmaya bak olurmuu..
Asil ben garip :) dun maydonoz sut buharina basladm yavrm ama gec kaldim sanki yum gunune denk gelmesin diye bugunde yapip birakicam 2 gun yapms oluyrm.. suan hatta buharin ustundeym yaniyrm :))) ck kararsizim 3 gun mu yapsam acaba diye ama ne bilim yaa birakaym ben ne olur ne olmaz gecen ay 16. Gun yumrtlamisim bugun 15. Gun