- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 36
Cok korktummmmmHayırlı olsun kuzummm . Kan tahlilleri genel tarama amaçli yapılıyor herhangi bir viruse bağışık mısın değil misin diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok korktummmmmHayırlı olsun kuzummm . Kan tahlilleri genel tarama amaçli yapılıyor herhangi bir viruse bağışık mısın değil misin diye
Yahu neyden korkuyorsunCok korktummmmm((
Bugün gittim o çıkıntı yoktu. Ödem olabilir kız ise demişti ya öyle oldu galiba tam gostermedi ama çıkıntı da yoktu %80 Kız dedi. Bir de eşi aşağıdaymış. Kanama yapabilir dedi. Ilişki yasak iş yapma dedi progestan verdi. Kanama olduğu an hemen gel dedi. Bu aşamada da doğarsa yaşatmak zor dediBence pipisini saklıyor :) kemik yapısına göre yorum yapanlar var canım ama bana erkek gibi geliyor senin bebiş. Geçen komşum anlattı oda senin gibi bi kız bi erkek demişler .ayrıntılıda bile kız denmiş. doğuma sarı kıyafet götürmüş bebek doğmuş erkek :))
Oy cansin arastirdim kuzum vala ole koymcam bisiler sadece buhari yapcam gerisi Allah kerimBurda yapan çok kişi olmuştu canım araştır istersen deneyimlerini de yazmışlardır. İçindeki Maydanozları çıkarıp özel bölgeye koyanlarda vardı sanırsam. İnşallah bebişe giden tüm yolları açar :)
Bol bol dinlen canım yat evde çalışıyosan rapor al başka bi dr a da görünebilirsinBugün gittim o çıkıntı yoktu. Ödem olabilir kız ise demişti ya öyle oldu galiba tam gostermedi ama çıkıntı da yoktu %80 Kız dedi. Bir de eşi aşağıdaymış. Kanama yapabilir dedi. Ilişki yasak iş yapma dedi progestan verdi. Kanama olduğu an hemen gel dedi. Bu aşamada da doğarsa yaşatmak zor dedikanamam olmadı hiç. Kanama alanı da yoktu. Koparsa da bebek beslenemez olur dedi. Canım sıkıldı bayağı. 2 haftada bir gel kontrol altında olman lazım dedi. Erken doğum olması da çok yüksek dedi 30.-31. Haftada olabilirmiş doğum. Öyle olsa da şükür ederim. Şuan için çok erken ve korku oldu. 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım. Bir de hareketli artık kıpır kıpır. O da zarar vermez herhalde. O üzüntü ve şaşkınlıktan bir şey soramadım. Progestan inşallah çok faydalı olur
Her şeyde bir hayır varmış. Çalışacaktım birden bir engel çıktı. Çok fazla üzülmüştüm. Başka doktora da giderim. Inşallah sıkıntı çıkmazBol bol dinlen canım yat evde çalışıyosan rapor al başka bi dr a da görünebilirsin
Kendi doktoruma geldim çok şükür içimi rahatlattı şimdilik acil bi durum yok olası durumları söyledi :) magnezyum yazdı inşallah böyle devam eder gününü doldurana kadar
Çok sevindim canım senin içinAy kızlar bebişlerimi gördüm küçük olan büyüğüne yetişmiş tam dokuz haftalık görünüyorlar bakalım bir daha iki hafta sonra çağırdılar :)
Bugün gittim o çıkıntı yoktu. Ödem olabilir kız ise demişti ya öyle oldu galiba tam gostermedi ama çıkıntı da yoktu %80 Kız dedi. Bir de eşi aşağıdaymış. Kanama yapabilir dedi. Ilişki yasak iş yapma dedi progestan verdi. Kanama olduğu an hemen gel dedi. Bu aşamada da doğarsa yaşatmak zor dedikanamam olmadı hiç. Kanama alanı da yoktu. Koparsa da bebek beslenemez olur dedi. Canım sıkıldı bayağı. 2 haftada bir gel kontrol altında olman lazım dedi. Erken doğum olması da çok yüksek dedi 30.-31. Haftada olabilirmiş doğum. Öyle olsa da şükür ederim. Şuan için çok erken ve korku oldu. 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım. Bir de hareketli artık kıpır kıpır. O da zarar vermez herhalde. O üzüntü ve şaşkınlıktan bir şey soramadım. Progestan inşallah çok faydalı olur
Canım geçmiş olsun. Senin yapman gereken tamamen dinlenerek geçirmek ve stresten uzak durmak. Hiç canını sıkma bak beni geçen hafta ameliyata alacaklardı kanamam vardı açılmam varmış. Ama çok şükür şimdi dinlenerek toparlandımBugün gittim o çıkıntı yoktu. Ödem olabilir kız ise demişti ya öyle oldu galiba tam gostermedi ama çıkıntı da yoktu %80 Kız dedi. Bir de eşi aşağıdaymış. Kanama yapabilir dedi. Ilişki yasak iş yapma dedi progestan verdi. Kanama olduğu an hemen gel dedi. Bu aşamada da doğarsa yaşatmak zor dedikanamam olmadı hiç. Kanama alanı da yoktu. Koparsa da bebek beslenemez olur dedi. Canım sıkıldı bayağı. 2 haftada bir gel kontrol altında olman lazım dedi. Erken doğum olması da çok yüksek dedi 30.-31. Haftada olabilirmiş doğum. Öyle olsa da şükür ederim. Şuan için çok erken ve korku oldu. 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım. Bir de hareketli artık kıpır kıpır. O da zarar vermez herhalde. O üzüntü ve şaşkınlıktan bir şey soramadım. Progestan inşallah çok faydalı olur
İyi yapmışsın canım yarasın inşallah sende cansınOy cansin arastirdim kuzum vala ole koymcam bisiler sadece buhari yapcam gerisi Allah kerim
Çok hafif bi çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah canım .saat kaçta yaptınArkadaşlar günüme var ama erken gebelik testi yaptım silik çizgi var ama benmi yanlış görüyorum anlamadım
Günüm daha 4 ekimde
Çok hafif bi çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah canım .saat kaçta yaptın
Başka test var mı elinde sabah ilk idrarla yapsaydın daha belirgin olurdu:)Az önce canım
Daha günüm var ayın 4 ekimde
Silik çizgi çıkarmıki pek anlamıyom
Başka test var mı elinde sabah ilk idrarla yapsaydın daha belirgin olurdu:)
Varsa yada alırsan sabah ilk idrarla yap canımYok şuan biraz bekliyeyim birdaha yaparım
Hafif silik çizgi var ama erken gebelik testi pahalı biraz git hastaneye yaptır bhcg testi :)Az önce canım
Daha günüm var ayın 4 ekimde
Silik çizgi çıkarmıki pek anlamıyom
Hafif silik çizgi var ama erken gebelik testi pahalı biraz git hastaneye yaptır bhcg testi :)
Varsa yada alırsan sabah ilk idrarla yap canım
Haklısın merak ediyor insan sabah idrarıyla yapsan daha belli olurHaklısın cnm
Erken öğreneyim dedim ondan dayanamadım gecerkn aldım eczaneden
Silik çıkıyormu çıkmasa gebelik
Günüm 4 ekimde canım dahaHaklısın merak ediyor insan sabah idrarıyla yapsan daha belli olur