Tm cnm gerci günüm vardaha bakalım
Günüm 4 ekimde canım daha
Bakalım daha 9 günün var adetime
Hiç yaptınmı erken gebelik testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm cnm gerci günüm vardaha bakalım
Günüm 4 ekimde canım daha
Bakalım daha 9 günün var adetime
Seni yanıltmak istemem ama bence çok erken test için canım bide bu erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben hamile kalmadan önce 2 sefer yaptım ikisindede yanlış sonuç verdi adet oldum biraz daha bekle inşallah gelmiştir meleğinArkadaşlar günüme var ama erken gebelik testi yaptım silik çizgi var ama benmi yanlış görüyorum anlamadım
Günüm daha 4 ekimde
Seni yanıltmak istemem ama bence çok erken test için canım bide bu erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben hamile kalmadan önce 2 sefer yaptım ikisindede yanlış sonuç verdi adet oldum biraz daha bekle inşallah gelmiştir meleğin
Seni yanıltmak istemem ama bence çok erken test için canım bide bu erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben hamile kalmadan önce 2 sefer yaptım ikisindede yanlış sonuç verdi adet oldum biraz daha bekle inşallah gelmiştir meleğin
İnşallah. Görümcemde de aynı sıkıntı olmuş 6 aylık doğmuş. Maaşallah benden uzun ve iri. 19 yıl önce bir de yogun bakımda bile kalmamışİnşallah canım zamanında gelsin bebişler
Çok sevindim canım senin için
Canım yukarıya çıkabiliyormuş daha sonra plesenta stres yapma. İnşallah zamanında gelir bebiş
İnşallah hayırlısıyla atlarız bu süreciCanım geçmiş olsun. Senin yapman gereken tamamen dinlenerek geçirmek ve stresten uzak durmak. Hiç canını sıkma bak beni geçen hafta ameliyata alacaklardı kanamam vardı açılmam varmış. Ama çok şükür şimdi dinlenerek toparlandım
Bide bu durumlarda tek doktora bağlı kalma başka doktora da git bakalım ne diyecek. Yolun yarısı bitti bile kalan da su gibi geçer inşallah
Naz yapıyorlar benimki yüz görümlüğü istiyorArkası dönük değil hep gösteriyor da anlayamadilar. Özele de gittim devlete de net bir şey duymadım. Önden erkek arkadan kız nasıl oluyor onu da bilemedim![]()
Kafana takmamaya çalış eşi yukarı çıkarmış sonra büyük ihtimalİnşallah hayırlısıyla atlarız bu süreci
Test yap bence. Eğer gebelik yoksa kadın doğuma git canım. Arada regl dengesi bozulabiliyor mevsim geçişleri,stres vs etkileniyoruz. Tabi inşallah gebeliktendirİyi akşamlar hanımlar ben yine yazıyorum burayageçen ay klomen kullandım bu ay da adetim 1 hafta fln gecikti sonra 15 Ekim’de adet oldum normal şekilde 3 gün sürdü ardından kahverengi akıntı gelmeye başladı ve hala devam ediyor bugünde dahil neden olabilir acaba kist fln mı ? Hamile olma ihtimalim var mı sizce
İnşallah canimKafana takmamaya çalış eşi yukarı çıkarmış sonra büyük ihtimal
Progestana güveniyorum ben de. İnşallah sağ saglim tamamlarız süreci. Çıkabilir de demedi. En kötü ihtimalleri söyledi. Her şey Allah'tan şöyle 1 ay daha geçse en azından Allah korusun ciddi bir şey olsa yaşatmak daha kolay olur. Stres yapmamaya çalışıyorumA AsyaaAyazz Canım bu haftalarda ozellikle ayrintili ultrason zamanlarinda genelde gorulebiliyor plesantada bu durum.
Benim de 2 kizda da vardi.Ikisinde de kanama olmadi.
Olabilir diye ayni sekilde iliski yasagi dinlenme vb seyler soyledi doktorum.Ilkinde mumkundu hatta ama 2.de buyuk kizimi kucagima aldigim bile oluyordu dusun.
Sen yine de dikkat et ama buyuk ihtimalle toparlar cikar yukari.Cikmasada sana en kotu ihtimalleri soylemis o sekilde devam edip gebeligini tamamlayanda cok insan var.
Hamilelik boyle her donem baska bisy duyabiliyorsun :) insan cok rahat edecek saniyor ama nerdee :)
Canim benim de plesanta asagidaydi ayrintili ultrasonda. Ama doktor hic oyle kotu seyler soylememisti. Yani yukarı cikar o. Dinlenmeye bak sen. Progestan da iyi gelir. Sen ne kadar olumlu olursan hamilelik de o kadar guzel ilerliyor. Insaallah sonuna kadar saglikla ilerler hamileligin ❤Progestana güveniyorum ben de. İnşallah sağ saglim tamamlarız süreci. Çıkabilir de demedi. En kötü ihtimalleri söyledi. Her şey Allah'tan şöyle 1 ay daha geçse en azından Allah korusun ciddi bir şey olsa yaşatmak daha kolay olur. Stres yapmamaya çalışıyorum
İdrarı çok koymuşsun sanırım bundada görünüyor inşallah vardır emin olmak için bi kaç gün sonra tekrar yap cnmEvde bir test vardı onuda yaptım böyle cıktı canım ya
Benim duyduğuma göre plesenta aşağıda olunca normal doğum olmuyor. Dinlen gerneşme hareketleri yapma cnm başka bi dr daha git olmadı canımİnşallah. Görümcemde de aynı sıkıntı olmuş 6 aylık doğmuş. Maaşallah benden uzun ve iri. 19 yıl önce bir de yogun bakımda bile kalmamış
İyi akşamlar hanımlar ben yine yazıyorum burayageçen ay klomen kullandım bu ay da adetim 1 hafta fln gecikti sonra 15 Ekim’de adet oldum normal şekilde 3 gün sürdü ardından kahverengi akıntı gelmeye başladı ve hala devam ediyor bugünde dahil neden olabilir acaba kist fln mı ? Hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bilmem ki benim sat e göre gitmiyor bebeğim :) 13+4 üz şuanYok canım 9+6 benim yarın doluyor on haftası. Sat 31 temmuzdu seninki önde galiba :)
Canim cok gecmis olsun. Guzelce dinlen. Rabbim saglikli dogum nasip ettin insallah.Bugün gittim o çıkıntı yoktu. Ödem olabilir kız ise demişti ya öyle oldu galiba tam gostermedi ama çıkıntı da yoktu %80 Kız dedi. Bir de eşi aşağıdaymış. Kanama yapabilir dedi. Ilişki yasak iş yapma dedi progestan verdi. Kanama olduğu an hemen gel dedi. Bu aşamada da doğarsa yaşatmak zor dedikanamam olmadı hiç. Kanama alanı da yoktu. Koparsa da bebek beslenemez olur dedi. Canım sıkıldı bayağı. 2 haftada bir gel kontrol altında olman lazım dedi. Erken doğum olması da çok yüksek dedi 30.-31. Haftada olabilirmiş doğum. Öyle olsa da şükür ederim. Şuan için çok erken ve korku oldu. 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım. Bir de hareketli artık kıpır kıpır. O da zarar vermez herhalde. O üzüntü ve şaşkınlıktan bir şey soramadım. Progestan inşallah çok faydalı olur