- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Ayy kuzum yazinin sonunu zor getirdim valla aklim cikti. Bebiş olabilecekleri yaşatmiş biraz sanaAhh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
Dün gece sancım vardı adet sancısı gibi uyuyamadım bu gece de biraz daha şiddetlenince gidelim dedik 1 gibi. enfeksiyon vardır diye tahmin ediyorum tabi :)
İlçedeyim malum gece doktor yokmuş kontrol ettiler tahlil vs enfeksiyon yok. Kadın doğuma çıktık vajinal muayene ve nst sonucu doğum başlamış acil olarak merkeze gönderdiler .orda da tahlil yapıldı vajinal muayene açılma artmış ama nst de sancı yok .zaten korkudan hiçbişeyim kalmadı :) serumla normale döndü kanamam başladı :/ vajinal muayenede çok zorlandım diye düşünüyorum. Yatış yapıp açılma durumunu kontrol edelim dediler bende sancım olursa gelirim dedim çıktık hastaneden.
Rabbim hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı, bekleyenlere de sağlıklı gebelik nasip etsin. Dualarınızda beni de unutmayın
Çok şükür canim benim. Ahh neler yaşadık. 1 sene oldu mu acaba bu topik açılalı. Zaman gecmiyor gibi ama su gibi akip gidiyor aslinda.Çok şükür canım bugünlerimize:) hayal gibi rüya gibi hala inanamıyorum sahiden.Ah şu postun dili olsada konuşsa neredeeen nereye
Oğluşum 2 buçuk oldu bile teyzesi:)uykusuzluk,yorgunluk klasik anne hallerindeyim işte.. agulara başladı:)Gözlerimin içine bakarak bir gülmesi var ki tüm dünyanın yükünü sırtlatırda vah dedirtmez insana
Rabbim yokluğunu göstermesin,minik mucizenle sizede yaşatsın inşallah
Kontroller nasıl gidiyor o güm güm muhteşem sesler duyuldu inşallah di mi?
Test pozitif gorunuyor canim. Tebrik ederim. Kan testi yaptir istersen. Netlestirmis olursun.Kızlar 5 gun var adete böyle çıktı ,dün progesteron tahlili yaptırdım 17 bugun gebelik idrarda böyle yorumlarsanız sevinirim
Bekleyeyım diyorum ama çünkü 5 gun vr ay çok istiyorumTest pozitif gorunuyor canim. Tebrik ederim. Kan testi yaptir istersen. Netlestirmis olursun.
Testte hemen ciktiysa sorun yok canim. Zaten idrarda gorunuyorsa kanda coktan belli olmus demektir.Bekleyeyım diyorum ama çünkü 5 gun vr ay çok istiyorum
Canım yediğim korku bana bi dokuz ay yeter artık yerimden kalkamıyorum serumdan sanırım. napalım Rabbim bizi bu şekilde sınıyor demek.Ayy kuzum yazinin sonunu zor getirdim valla aklim cikti. Bebiş olabilecekleri yaşatmiş biraz sanaOkurken resmen bende yaşadim sanki.
Vakti zamaninda saglikla gelsin insallah yavrun canım
Hayırlı olsun canımm çok sevindimBekleyeyım diyorum ama çünkü 5 gun vr ay çok istiyorum
Aman canim cok dikkat et o zaman. Cok az kaldi sayilir. Bol bol dinlenerek gecir gunlerini. Ilerde vakitte bulamazsinCanım yediğim korku bana bi dokuz ay yeter artık yerimden kalkamıyorum serumdan sanırım. napalım Rabbim bizi bu şekilde sınıyor demek.
Sende içini ferah tut bebeğin seninle kuzum dikkat et kendine ben çok rahat davrandım çok ağırlaşmama rağmen çok dinlemedim benim hatam :/
Sağ salim kucağıma alalım da inşallah Bebişlerimize akıllı uslu olur :)Aman canim cok dikkat et o zaman. Cok az kaldi sayilir. Bol bol dinlenerek gecir gunlerini. Ilerde vakitte bulamazsin
Aminnn kuzummm❤Sağ salim kucağıma alalım da inşallah Bebişlerimize akıllı uslu olur :)
Teşekkürler canım hala inanamıyorumHayırlı olsun canımm çok sevindim
Testi tekrarla koyulaşmanı takip et canım kan testiyle kesinleşir inşallahTeşekkürler canım hala inanamıyorum
Öyle yapayım canımTesti tekrarla koyulaşmanı takip et canım kan testiyle kesinleşir inşallah
Vajinal muayenelerde kanama olabiliyormus. Insaallah zamanini bekler minigin,sabirsiz anlasilan minik :):) hayirli zamanda saglikla gelsin insaallah :)Ahh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
Dün gece sancım vardı adet sancısı gibi uyuyamadım bu gece de biraz daha şiddetlenince gidelim dedik 1 gibi. enfeksiyon vardır diye tahmin ediyorum tabi :)
İlçedeyim malum gece doktor yokmuş kontrol ettiler tahlil vs enfeksiyon yok. Kadın doğuma çıktık vajinal muayene ve nst sonucu doğum başlamış acil olarak merkeze gönderdiler .orda da tahlil yapıldı vajinal muayene açılma artmış ama nst de sancı yok .zaten korkudan hiçbişeyim kalmadı :) serumla normale döndü kanamam başladı :/ vajinal muayenede çok zorlandım diye düşünüyorum. Yatış yapıp açılma durumunu kontrol edelim dediler bende sancım olursa gelirim dedim çıktık hastaneden.
Rabbim hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı, bekleyenlere de sağlıklı gebelik nasip etsin. Dualarınızda beni de unutmayın
Çok zorlandım canım ondandır değil mi ? Zaten yerinde durmuyordu sürekli kıpır kıpır :)Vajinal muayenelerde kanama olabiliyormus. Insaallah zamanini bekler minigin,sabirsiz anlasilan minik :):) hayirli zamanda saglikla gelsin insaallah :)
Oyy kuzum benim ❤ yeni gördüm çok geçmiş olsun ❤ hem sen hem bebiş iyisinizdir inşallah ❤Ahh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
Çok sağol ablam iyi olacaz inşallah ikimizde çok yıprandık :/Oyy kuzum benim ❤ yeni gördüm çok geçmiş olsun ❤ hem sen hem bebiş iyisinizdir inşallah ❤
Aynen ondandir. Ben de vajinal muayene sirasinda kasmistim kendimi. Doktor kanama olabilir, korkacak bisey yok demisti:) ben sezeryan oldum canim. Iyiyim ben biraz daha agrilar ara ara gelse de. Ama en zoru mastit oldum. Onun acisini cekiyorum :))Çok zorlandım canım ondandır değil mi ? Zaten yerinde durmuyordu sürekli kıpır kıpır :)
Sen normal mi doğum yaptın nasılsın şimdi
Aa kuzucummmm ck gecms olsnnnn yaa yeni goruyrmmm neyin nesiydi bu boyle hay Allah Rabbim zamaninda dogurmayi nasip etsn cnm bnm simdi nasilsin daha iyisindir umarm korkuyla okudum sonunu yavrm yaaAhh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?