Aynı durumdayım arkadaşımBenimde bi oglum var ins kiz olsun diyirum. Saglikli olsun tabiki ama iste insanin gonlu kayiveriyor pembis pembis ipler elbiseler tokalar tuutuuler zaman nr kadar yavas ilerliyor yaa oooff
Insallah :) biz ev aldik ve esim evi ilk aldigimiz zamanlar 3 ay issiz kaldi trk maasla ev kirasi falan zorlandik yine ayni seyleri yasarsak 2 cocugun yükü cok zor deyip duruyor. Allaha sukur suan ikimizde calisiyoruz nie ayni seyler yasansinki anlamiorum. Arada cok fark olmasin falan diyorum bi tane yeter canim yaa diyor. Normalde esim korunuyordu ben mayista kist ameliyati oldum esimede dogum kontrol hapi kullanıyorum artik doktor tavsiye etti dedim iste aksilik ogun icmeyi unutmus olcam napalim ahahaaah :))) hamile oldugumu duyunca cok sevinecegine eminim cunku cocuklari cok seviyor sadece maddi yonlerini düşünüyorBu erkekleri anlamıyorumtaşıyan, doğuran, emziren biz... Nedir yani bu kadar mı zor? Masraf korkusu mu bu? Evladını yalnız bırakmak güzel mi? Ben de oğluma kardeş olsun diye uğraşıyorum.. ayrıca yaşlılıkta tek bir evladın üstünde yük olmayız ne güzel.. sırayla bakarlar inşallah :)
Benim 3 kasimda gelir reglim ama cnm cunku gecen hafta ultrasonla bakti olsa gorurdu benim ins 3 araliga hamis oldugumu ogreniriz sen bana öncü ol ama insallaahAynı durumdayım arkadaşımbat da aynı galiba seninle :) hadi inşallah bu ay hayırlısıyla bulalım kızları :) tabi ki önce sağlıklı olsunlar
Amin cnm allaahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahRabbim gonlune gore versin tatlim
Hayırlısı olur inşallah.. geç olsun güç olmasın..Benim 3 kasimda gelir reglim ama cnm cunku gecen hafta ultrasonla bakti olsa gorurdu benim ins 3 araliga hamis oldugumu ogreniriz sen bana öncü ol ama insallaah
adet oldum benValla canm bende daha gelen giden yok ama test yapamiym 6 aydr yapiym cikmiyo hayalkırıklığı oluyo ya
Ikinci hamilelikte olmuştu canım. Üzerinden bayağı geçti. Ama dayanamıyorum sabahlara kadar sesle agladigimi hatırlıyorum. Bobreklerden çok bacsklarim agriyordu. Her gece acilde ufim .hamile olduğum için pek bir şey yapamiyorlardi.serumlarla falan rahatlamaya çalışıyorlardı. Çok zor günler geçirdim çoook. ..
Kızlar ben bir karar verdim,eğer bu ay hamile degilsem daha istemiyorum...
Be
bende yaptım da bu sabah görünene göre hamileyim o yüzden merak ediyorum lütfeeennn @sarikirmizim yap ve yaazzz
Kızlar bişey sorcam benim bat 6 kasım gebelik testini ne zaman yapayım? Adet tarihinden önce yapsam belli olurmu bekleyemiyorumm
Hayırlısı olsun canımadet oldum ben
Benimde Kasım 3 bat tarihi geçen hafta olsa da ultrasonda nasıl görünecek kiBenim 3 kasimda gelir reglim ama cnm cunku gecen hafta ultrasonla bakti olsa gorurdu benim ins 3 araliga hamis oldugumu ogreniriz sen bana öncü ol ama insallaah
Benimde Kasım 3 bat tarihi geçen hafta olsa da ultrasonda nasıl görünecek ki
Ben kanda bile belli olacağından şüphelinin çünkü geçen hafta yumurtlama zamanıydı zatenBnm bildiğim de daha görünmez ya
kasım 24 yada 25 de olurumHayırlısı olsun canımgelecek aya nasip olur inşallah. Yeni bat ne zaman?
Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- S sdrdvn1006 25 ekim
- @hayaletcasper 25 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Omur3510 26 ekim
- @Efe2014 27 ekim
- @Delfin_ 28 ekim
- @begonyas 29 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @hiranur3419 2 kasım
- M meyraacnl 3 kasım
- Z Zeyzeyerva25 3 kasım
VosVos35 3 kasım merveeeeeeeee717 4 kasım - @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- @Caliskanbaharr 6 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @patisserieyumyum 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
Arel13 19-20 kasım - @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Gelartik00 ???
Bearhug ??? - @Mutlulukkk89 ???
- @solisss ???
Kan testi yaptır bence hemenMerhaba kızlar konuya biraz geç kalmışım sanki ama benim bat tarihim 26 Ekim'di. Bugün 3.gün hala regl olamadım. Bütün belirtiler var ama idrar testim negatif. Sizce idrar testi için biraz daha beklemeli miyim? Çoğunda hemen belli oluyormuş. Benim adetlerim düzensiz, bu ay da olmayacak galiba.
Erkek bebek isteyenler için önerilebilir bu.. zira y kromozomu taşıyan spermler 24 saat hayatta kalıyor, aynı yumurta gibi. Ayrıca x kromozomu taşıyanlara göre daha hareketli ve hızlı oldukları söylenir. Bu durumda yumurtlama günü ilişki, erkek bebek olasılığını artırır. Daha önce ilişki olmuşsa, içerde 72 saate kadar hayatta kalabilen x kromozomlu spermler olur ve yumurta çatladığında döllemek için tüpte hazır beklerler. Bu da kız bebek demek. Karışık oldu biraz ama umarım anlaşılır :)
tuh allah seni napmasin bayat bayat tutar mi tabiseninkiler kesin kaplumbag hiziyla giderken yolda telef oluyordur.
Ama firsatini buldun mu hic kacirma hem esine soyleme bebek icin yanastigini birak o kendi kendine heveslensin heycan yapsin. Adamin hevesini kirma cocuk bebek diye dirdir ederek. Hem hersey soylenmez erkeklere annen sana ogretmedi mi
Kan testi yaptır bence hemen
Yine kan testi daha garanti bı kaç gün beklemek de zor yada arkadaşların aldığı erken gebelik testi yapNegatif çıkacağından çok korkuyorum, o yüzden kan testi de yaptırmak istemiyorum.şimdi yaptırırım ertesi gün regl olurum diye de içim içimi yiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendi kendimi yemekten kafayı yicem sonunda
Yine kan testi daha garanti bı kaç gün beklemek de zor yada arkadaşların aldığı erken gebelik testi yap
İnşallah vardır haber ver arkadaşım yaptigindaEn iyisi erken gebelik testi dimi Onu hiç kullanmadım bir de onu deniyeyim o zaman