- 10 Nisan 2017
- 502
- 413
- 41
bi hunimiz kaldı onu da takacazyada hamıle olan bırı denese o zmn anlarız sonuc daha iyii :) biz kafayı yedık toptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi hunimiz kaldı onu da takacazyada hamıle olan bırı denese o zmn anlarız sonuc daha iyii :) biz kafayı yedık toptan
ne zaman bat sat ne zamanCanım ben öyle bakınırken bunları gördüm meraktan yaptım dün akşam limonu denedim tortuları dibe çökerse hamilesinizdir diyordu benimki çöktü. Biraz öncede çamaşır suyuyla denedim köpürür ve rengi koyulaşırsa hamilesinizdir diyodu benimkide öyle oldu . Çok şaşkınım zaten görmüşsünüzdür adetim bu sefer çok allak bullak geçti anlamadım adet olduğumu ama test almayada korkuyorum
Sen baya geç yumurtlamissin canım yani büyük ihtimal geç döllenmeAy benim hatam aslında canım söylemedim ki nerden bileceksiniz :) Gerçi ben de ilk defa bu ay bu durumu farkettiğim için aklıma bile gelmedi..
Hatta az önce takvime baktım ben 17 de değil 18. Günde koyuyu görmüşüm aaa
at atatt ne ayıbı yaYok Kuzum inanma birtek acede olabiliyor ben yapmıştım atayım mı ayyy ayıp olur mu ki nasıl oluyor biliyor musun herkeste köpürüyor ama hamiş olanda baloncuk yukarı yukarı çıkıyor patlıyor
Yok kuzu sordum bekleyim diye 3 ye çıkar dediler sistemden baksam zaten özel hastane yaBir gitsene hastaneye yakinmis nasıl olsa büyük ihtimal cikmistir
Böyle tabirleri arayıp kendini yıpratma gülüm. Hayra yoracaksın rüyaları ki hayır olsun. Hep derler ya rüyalar tersine çıkar diye, sen de canlı bir bebek işareti olarak al bunu. Belki de tatlış bir kız.. güzel düşün güzel şeyler olsun, negatif enerji çekmeye lim üstümüze
yuh özelde yarım saate cıkması lazım ora nası özel anlamadımYok kuzu sordum bekleyim diye 3 ye çıkar dediler sistemden baksam zaten özel hastane ya
bilinç altı canım her rüyaya anlam yükleme öyle bebe bebe diye dolanıyon illaki rüyana girer anlamı olduğunu düşünmüyorum sıkma canınıKızlaaaaarrr ben yine geldim özlediniz mi?
Sabah uyanmıştım sonra tekrar uymuşum ay bi rüya gördüm görmez olaydım yaaA çamaşır makinasının içinde tostombul bir erkek bebek.. ölmüş
Ay nasıl korkmuşum çarpıntıyla uyandım az önce.
Kafayı yedim cidden
PamukDeniz Canım senin de hayırlı olsun kan sonucun da güzel çıkar inşallah
Dur atayımat atatt ne ayıbı ya
Normalde benim yarın adet olmam gerekiyordu cuma günü iki damla pembe kan geldi c.tesi biraz yoğunlaştı pazar kesildi dün sabahta iki damla pembe kan geldi yine ve hiç adet gibi değildi normalde ölürdüm sancıdan ve su gibi akardı yoğun olurdune zaman bat sat ne zaman
o nasıl özel hastaneymişşş bi saatlik iş ben 50 dk da aldım tepelerinde duruncaYok kuzu sordum bekleyim diye 3 ye çıkar dediler sistemden baksam zaten özel hastane ya
cok ılgınc test yaptın mı pekıNormalde benim yarın adet olmam gerekiyordu cuma günü iki damla pembe kan geldi c.tesi biraz yoğunlaştı pazar kesildi dün sabahta iki damla pembe kan geldi yine ve hiç adet gibi değildi normalde ölürdüm sancıdan ve su gibi akardı yoğun olurdu
o nasıl özel hastaneymişşş bi saatlik iş ben 50 dk da aldım tepelerinde duruncaYok kuzu sordum bekleyim diye 3 ye çıkar dediler sistemden baksam zaten özel hastane ya
ayıbımı kaldı neler nelerat atatt ne ayıbı ya
Özel başkent Hastanesi polikinlik Ankara yenikentte küçük biryeryuh özelde yarım saate cıkması lazım ora nası özel anlamadım
At bi canım bende atıcamYok Kuzum inanma birtek acede olabiliyor ben yapmıştım atayım mı ayyy ayıp olur mu ki nasıl oluyor biliyor musun herkeste köpürüyor ama hamiş olanda baloncuk yukarı yukarı çıkıyor patlıyor
Kimisine çok saçma geliyor evet bende ilk saçma sanmıştım ama 2 ay önce bir arkadaşımın zoruyla yapmıştık bugün olan hiçbirşey olmamıştı çoğu yerde yazmışlar öğrenenlerin olduğunu
Ya inşallah canım ben de olumsuz tabirleri okumadan geçtim zaten hemen
Kızlarr merveeeeeeeee717 ve A ALYAESEN ya bugün adet olursam? Boşu boşuna gitmiş olucam daha çok üzülcem zaten dün üzüldüm
Herşey bugüne bağlı adetim geldi geldi, gelmedi yarın gidicem merak etmeyin
olsun bakalım bekliyoruz senle beraberYa inşallah canım ben de olumsuz tabirleri okumadan geçtim zaten hemen
Kızlarr merveeeeeeeee717 ve A ALYAESEN ya bugün adet olursam? Boşu boşuna gitmiş olucam daha çok üzülcem zaten dün üzüldüm
Herşey bugüne bağlı adetim geldi geldi, gelmedi yarın gidicem merak etmeyin
anladım telefonda da bılgı alabılırsın sen yıne de 1 bucuk ıkı gıbı araÖzel başkent Hastanesi polikinlik Ankara yenikentte küçük biryer
Bu fotosu videoyu da atayımo nasıl özel hastaneymişşş bi saatlik iş ben 50 dk da aldım tepelerinde durunca
ayıbımı kaldı neler neler