Canim hergun mu calistiniz yoksa gun asiri mi, cunku ben ovulasyon zaman hergun calistim ve acaba kotu mi yaptim bilmiyorum bazilari gunasirk diyorEvet bende aynısını yaptım hep o iki arada denk getirdim bu ay dediğim gibi temmuz Doğum istemediğim için full adetten sonra çalıştım olmaz diyiprahat ol emin ol olacak
Onuda duydumda denemedim inşallah gerek kalmazBen ona hiiiiç girişmedim . Eğerki olmazsa maydonoz süt deneyeceğim birde .. Ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum belki fayda olur
İnşallahhh bezdum gariiiiiiOnuda duydumda denemedim inşallah gerek kalmaz
Adetten ertesi günü hergün çalıştım ben genelde sabahları daha iyi olur diyorlar ben dediğim gibi hep iki adet arasında denedim 5 ay olmadı bu seferde olmaz diye temmuz bebeği olmaz diye çalıştık tuttuCanim hergun mu calistiniz yoksa gun asiri mi, cunku ben ovulasyon zaman hergun calistim ve acaba kotu mi yaptim bilmiyorum bazilari gunasirk diyor
Kizlar bat 2 kasimdi ancak akintim kahverengi geldi son gebelik testimi yaptim ama oncesinde çok sıvı tuketimi oldugu icin olabilir mi acaba tek çizgi cikti ama ovulasyon testi 2 cizgi cikti kafam karıştı
Bi yerde bi hadis okumuştum adetten hemen sonra 5 gün içinde olan bebek erkek diğer 5 8 arasında olanlar kız diye hadistir ama nasıl du tam hatırlayamadım bulunca ekliycemCanim hergun mu calistiniz yoksa gun asiri mi, cunku ben ovulasyon zaman hergun calistim ve acaba kotu mi yaptim bilmiyorum bazilari gunasirk diyor
Sıvı tüketimi etkili tabii canım yarın sabah ilk idrarla yap elinde test varsa
Bi yerde bi hadis okumuştum adetten hemen sonra 5 gün içinde olan bebek erkek diğer 5 8 arasında olanlar kız diye hadistir ama nasıl du tam hatırlayamadım bulunca ekliycem
Gebelik testini baz almak daha doğru sanki ... Azcık bekleyelim bakalımKizlar bat 2 kasimdi ancak akintim kahverengi geldi son gebelik testimi yaptim ama oncesinde çok sıvı tuketimi oldugu icin olabilir mi acaba tek çizgi cikti ama ovulasyon testi 2 cizgi cikti kafam karıştı
kızlar sorum olacak ben emzirdiğim için mi hamile kalamıyorum acaba. 14 aylık oğlum var sütten kesemedim. dedim yine de hamile kalana kadar emziriyim ama olmuyor malesef. ovulasyon günlerini değerlendirdiğimiz halde olmuyor. benim gibi durumu olan var mı ?
Yani adet sonrası bergunmu yaptınız canım.ben 10 günden itibaren gün aşırı yapmıştım.hergun oluncada sperm kalitesi dusèr diyorlarEvet bende aynısını yaptım hep o iki arada denk getirdim bu ay dediğim gibi temmuz Doğum istemediğim için full adetten sonra çalıştım olmaz diyiprahat ol emin ol olacak
çok sağol cnm benim tiroidim yavaş çalışmaya başlamış kan testinde çıktı hap kullanmaya başladım onun çok etkisi varmış.Merhaba canim, gorumcem 1.5 yasindaki kizini emzirirken hamile kaldi.3 aylik hamile ve hala kizi emziriyor.
çok sağol cnm benim tiroidim yavaş çalışmaya başlamış kan testinde çıktı hap kullanmaya başladım onun çok etkisi varmış.
Amin canim.. cok uzuldum bebegine cok gecmis olsun.. insallah en kisa surede yeniden hamile kalip sagliklica kucagina alirsin yavrunuKızlar benim bat 3 Kasım di ben 3 kasımı beklerken erken geldi şuan sadece çamaşırımi değmiş pembelik var ama kasiklarim adet agrisindan sabaha başımda agirir iki gün beni kivrandirir sonra tama gelir soğan kürü de yapmıştım ve inanarak. Geçen ay de kucuk küçük kistler olduğunu söyledi galiba onlar bırakmıyor. Geçen yıl bu ay 5 aylık hamileydim şimdi yavrum yasasaydi 7 aylık olacaktı ve ben hamile kalmamak için korunacaktim kadere bak kim bilir yarın ne olacağını Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah
Kızda elbise erkekse miniş takım içine de birer minik ayakkabı yeteeeerKizlar size sorayim siz bilirsiniz.. simdi bi arkadas oglunun dogum gunune cagirdi. Bebek gormeye gidememistim. Zaten toplamdada iki kez gorustuk bu ucuncu olacak ama eslerimiz gorusuyor.. sizce ne alinir????