1 ay denemedik 3 aydır deniyoruz canm yumurtlama günü takvimde görünen sanıyordum test yapınca erken olduğunu öğrendimKaç aydır deniyorsun canim
kaç gün kaldı bataYani olabilir bilemedim ben 9 gün daha ovu testi yapıcam sonra gebeliklere geçicem varsa her şekilde çıkar nasıl olsa
1 ay denemedik 3 aydır deniyoruz canm yumurtlama günü takvimde görünen sanıyordum test yapınca erken olduğunu öğrendim
çıkar inşallah moralinizi yüksek tutun bende 5 aydır deniyorum hatta bu ay bebek istemiyordum korunmayı bile düşündüm olmuyor zaten deyip korunmayı bırakmıştımSenin adına çok sevindim canım keşke benim de çıksaydı ama nasip
çamaşır suyunu bende 3 ay önce denedim sabah kalktığımda yoğun bir baş dönmesi mide bulantısı yaşadım dedim kesin hamileyim stresten bide adet günün bir gün geçtiAy evet ama onu denemicem kokusuna dayanamam
Ben daha deniyoruz falan bile demedim istemiyoruz sanıyor .. Uzakta da olduğumdan aklına taksın istemiyorumHaha benimki de yapardı valla. Hiç sevmez öyle nazlanmaları pimpiriklenmeleri annemDaş gibi kadın maaşallah bizi de öyle rahat yetiştirmiş gerektiği kadar kollamış mesela kat kat giyindiğimi hiç hatırlamam kışın bile :))
Sağol canım Allah razı olsun inşaallah sağlıkla gelir benimde bu sefer.. hayırlı olsun gebeliğin Allah kucağına almayı nasip etsin.. senin artı belirtilerin varmiydi canimAynı belirtileri bende yaşadım adet günüm yarın testi 6 gün önce yaptım pozitif çıktı dünde idrar testim pozitif çıktıdizinde iyi haberleriniz bekliyoruz inşallah
11 gün var daha haftaya etken gebelik testi yaparım belli olur muhtemelenkaç gün kaldı bata
Ben daha deniyoruz falan bile demedim istemiyoruz sanıyor .. Uzakta da olduğumdan aklına taksın istemiyorumBen bile kendimi böyle bilmezdim bebe diye delürdüm
Ben yarım litreden az fazla kaynatıp gün içinde onu tüketiyordum ona da sabrım yetmedi yarım bıraktımBende sabah akşam içtim 1 ay oldu başlayalı 3 gündür tek sabah içiyorum
ben bunu baya bir araştırmıştım hbcg yükselince lh hormonu mecbur yükseliyormuş. ve bir başka topiklerde okumuştum bu sorunun cevabı kesinleşsin diye hamile olan arkadşlar ovu. testi yapıyorlar ve kopkoyu çizgi çıkıyor diye onaylamışlardı.Lh değeriyle hcg değeri arasında bi bağlantı var mı bilmiyorum günüm gelsin ben ovulasyon testi de yaparım gebelik testi de
Bel ağrım göğüslerim adet günüme 15 gün kala şişti kaşıklarımda aynı değişik bir batma oluyordu henüz mide bulantısı yaşamadım adet günüm yarın çünki çok erken testte erken çıktı ben hamile olduğumu göğüslerimden anladımSağol canım Allah razı olsun inşaallah sağlıkla gelir benimde bu sefer.. hayırlı olsun gebeliğin Allah kucağına almayı nasip etsin.. senin artı belirtilerin varmiydi canim
Kızıyor bana korunmayın falan diye de ah garibim kızı kendine dert etri haberi yokBence de en iyisini yapmışsın canım. Ben de hiç kimseye demedim annem 5dk uzaklıkta ama hiçbişi bilmiyo yazıkolursa inşallah o zaman söylerim. Şimdiden söylesen yok mu yokmu her ay daha büyük stres olcak zaten yeterince yapıyoz :))
O zaman otomatikmen ovulasyonda da çıkar gebelik .. Bunu duyduğum iyi olmadı elimde bolca var günlük yapar yapar niye kızarmadı diye kendime birde onu dert ederimben bunu baya bir araştırmıştım hbcg yükselince lh hormonu mecbur yükseliyormuş. ve bir başka topiklerde okumuştum bu sorunun cevabı kesinleşsin diye hamile olan arkadşlar ovu. testi yapıyorlar ve kopkoyu çizgi çıkıyor diye onaylamışlardı.
baya varmış. döllenme olunca da çıkarmış. sabırla bekle inşallah rabbim nasip eder cnm11 gün var daha haftaya etken gebelik testi yaparım belli olur muhtemelen
Çıka
çıkar inşallah moralinizi yüksek tutun bende 5 aydır deniyorum hatta bu ay bebek istemiyordum korunmayı bile düşündüm olmuyor zaten deyip korunmayı bırakmıştımbide aynı kürtaj gibi sprail aldırdım ben ilk kuvetle almaya çalıştılar alamadılar sonra histeroskopi oldum 5 ay önce dizinde olur sadece stres yapmayın yeter
çamaşır suyunu bende 3 ay önce denedim sabah kalktığımda yoğun bir baş dönmesi mide bulantısı yaşadım dedim kesin hamileyim stresten bide adet günün bir gün geçtiçamaşır suyu karbonat idrar bekletme diş macunu hepsini sırasıyla yaptım üstelik güya ben gebeyim arkadaşım gebe değşl her ikimize denedim testi ikimizinkide gebelik gibi olmuştu inanmayın yani o testlere
Ben çay bardağına 3/1 koyuyorum üstüne soğuk su koyuyorum anca öyle gidiyoBen yarım litreden az fazla kaynatıp gün içinde onu tüketiyordum ona da sabrım yetmedi yarım bıraktım
Daha çok yeni canım takma hiç bir yıla kadar süre tanıyor doktorlar.. erken yumurtlama olabilir tabi adetten bitiminde hemen yumurtlayan bile duydum1 ay denemedik 3 aydır deniyoruz canm yumurtlama günü takvimde görünen sanıyordum test yapınca erken olduğunu öğrendim
Bel ağrım göğüslerim adet günüme 15 gün kala şişti kaşıklarımda aynı değişik bir batma oluyordu henüz mide bulantısı yaşamadım adet günüm yarın çünki çok erken testte erken çıktı ben hamile olduğumu göğüslerimden anladım
Tuttuysa 1 hafta oldu işte geçen hafta salı yumurtlama inşallah vakti geldiyse olsun değilsede sağlık olsun yapacak birşey yokbaya varmış. döllenme olunca da çıkarmış. sabırla bekle inşallah rabbim nasip eder cnm
Saraçoğlu nun tarifini uyguladım ben yarım şitreden az fazla suya 6-7 incir / 15 dk kaynat ılıt iç şeklindeydi işte 1 hafta falan yaptım galibaBen çay bardağına 3/1 koyuyorum üstüne soğuk su koyuyorum anca öyle gidiyo