hala şansım varmı kibenim bat 5 kasim beklemeye devam
Sağol cnn inşallah bu ay olur rabbim hepimizin gonlundekini ömrüne hayırlı eylesin insallahhayırlısı olsun cnm
heralde yapamaz da ben seneryo yazdım :)kanda belli olmaması normal olabilir ozaman
ben kan verdim sabah çıkmadı tabi durumlar aynı olmayabilirYa kizlarrr
Terziye kadar gidecegim de gecerken erken tespit eden test alsam mi 5 kasima kadar dayanamiyorum
2018e hepimiz hamile gireriz insallah canimm
ayy ne zormus bu beklemek ya, daha 1 ay denedik insan her saniye merak ediyor acaba acaba diye
ayy cok az kaldi yaa olmayiz insallah =D
canim ne zaman test yapacaksinnnnn
arkadasimdan ogrendim ben de canim. Adet olursam direkt alacagim internetten. Onumuzdeki ay karambole olmasin bari
Az kalmış bekle bakalım baya erken gitmişsin ozaman gitmeden hesaplasaydın keşke boşuna canını sıktınheralde yapamaz da ben seneryo yazdım :)
canim sartlar uygunsa denemekten zarar gelmez ama duzenli adet oluyorsan 17-23 ekim arasinda gosteriyordu yumurtlamayi takvim. Ben adet olursam ovulasyon testi alicam bu sekilde kafa karisiyorhala şansım varmı ki
Aaayaa kızlar bi program indirdim. son 3 ayı girdim 5 i görünüyo bat nasıl oldu anlamadım 29 muş döngüm amma bilgiliymişim. bu duruma göre 5 kasıma 6 gün var
insallah canim hayirli haberler olsun =DKuzum yaptım ama test bozuk çıktı şimdi yenisini aldım gidiyom çok yakında belli olcak inşallah
saydım da demek taraf tutmuşum demokratik olaydım iyiydi.ama yokmuş gibi davranacamAz kalmış bekle bakalım baya erken gitmişsin ozaman gitmeden hesaplasaydın keşke boşuna canını sıktın
yok yok umut yok acı yok ben yokmuş gibi sizlerin haberlerine bakacam 6 sında bakarız duruma hala sağlamsamAaaUmut ...
yani çarpsanda eline birşey geçmez boşuna canın sıkılacak adamlarda açıp içine bakmadılar ki ne bilsinler bozuk olduğunu başka yere git başka marka test al hiç canını sıkma boşu boşuna
sen bu açidan soylemissin canim ben de yumurtlamayla alakali yazdin sandim. Adetin biraz gecince anlasilir canim belki olmayiz bu ay. Bebek varsa da 1 haftalik minik ne kadar hcg yukseltir bilemiyorumadete 4 5 gün var kan verdim bugün 0.1 hala bi ümit bulmaya çalışıyorum
Hadi delfin ben burda dokuz doğurdum valla .sabahtan beri mesaj okuyorum hiç bi iş yapmadım kendime tost yaparken onuda yaktım.
al al al :)Ya kizlarrr
Terziye kadar gidecegim de gecerken erken tespit eden test alsam mi 5 kasima kadar dayanamiyorum
evdemısın yapıo muusunn :) yap artık sende kurtul bizde :)Ay herkes beni mi bekliyor kızlar ben de çok heyecanlıyım yaaa aksilikler yakamı bırakırsa inşallah ben de öğrenicem. Negatifse bile sonucu bileyim en azından artık yaa