- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
Inşallah pozitif tir inşalla h.Ay herkes beni mi bekliyor kızlar ben de çok heyecanlıyım yaaa aksilikler yakamı bırakırsa inşallah ben de öğrenicem. Negatifse bile sonucu bileyim en azından artık yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah pozitif tir inşalla h.Ay herkes beni mi bekliyor kızlar ben de çok heyecanlıyım yaaa aksilikler yakamı bırakırsa inşallah ben de öğrenicem. Negatifse bile sonucu bileyim en azından artık yaa
biz dokuz dogurudk:))evdemısın yapıo muusunn :) yap artık sende kurtul bizde :)
Hayırlısı inşallahyok yok umut yok acı yok ben yokmuş gibi sizlerin haberlerine bakacam 6 sında bakarız duruma hala sağlamsam
ayy alicam canim dayanamiyorumal al al :)
ikisinide duymadım belkide almışımdır markalarını hiç hatırlamıyorum daha önce aldıklarımın markasını 4 gözle seni bekliyoruz şimdiNe güzel dedin öyle valla gittim başka aldım. Biri bebetime diye bi marka diğeri albi duydun mu hiç canım? İki farklı marka aldım garanti olsun diye
al valla benım 13 gun var ben alcam nerdeyseayy alicam canim dayanamiyorum
ayy alicam canim dayanamiyorum
insallah pozitif olur kuzum valla helal olsun adet gecikene kadar beklemişsinKızlar bugün ömrüm yollarda geçti ya umarım tüm bunlara değer sonuç pozitif çıkar. Şu an eve gitmek üzere otobüs bekliyorum.. Benimle birlikte heyecanımı paylaştığınız için çok mutluyum inşallah hepimizin bebişi bekletmeden gelir kızlar iyi ki varsınız
kız nerdesın napıon daha evde degılmsınAl tabii denemekten bişi çıkmaz kuzum :)
kız nerdesın napıon daha evde degılmsın
Ay mesajlari okuyamadim bugun.
Doktora geldim bekliyorum. Bakalim nasil bir tedaviye baskayacagiz.
eczane yakınsa al uzaksa 2 saatte seni beklemeyelim şimdi bizimkide kalp bu kadar heyecanı kaldırmıyorayy alicam canim dayanamiyorum
dısarda lavabo yokmuydu sanırım çıldırdım ben :)Otobüse bekliyom canım
Ay bende dışardayım senin gelişmeleri takip ediyorum diye bir yere çarpacam galiba,yetiş artık evine ne olurSen de yap bi test kuzum hiç belli olmaz belki de gelmiştir bebişin
Bende yarın gideceğim canım hormon testi isteyecegim,gelişmelerden haberdar et biziAy mesajlari okuyamadim bugun.
Doktora geldim bekliyorum. Bakalim nasil bir tedaviye baskayacagiz.
Bütün alicilarimiz sende odaklandik sonucu bekliyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun canimKızlar bugün ömrüm yollarda geçti ya umarım tüm bunlara değer sonuç pozitif çıkar. Şu an eve gitmek üzere otobüs bekliyorum.. Benimle birlikte heyecanımı paylaştığınız için çok mutluyum inşallah hepimizin bebişi bekletmeden gelir kızlar iyi ki varsınız
eczane yakınsa al uzaksa 2 saatte seni beklemeyelim şimdi bizimkide kalp bu kadar heyecanı kaldırmıyor