- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
Kızlar bugün herşey beni delirtmek için galiba... Eve geldim test yapıcam diye bozuk çıktı test.. C çizgisi bile çıkmadı kafayı yicem şimdi tekrar çıkcam otobüse bin git tekrar dön Allahım sabır...
İdrarımı küçük bir kavanoza koydum gelince aynı idrarla yapıcam bişey olmaz heralde dimi
sendekide şans valla inşallah sonunda güzel haber alırsınKızlar bugün herşey beni delirtmek için galiba... Eve geldim test yapıcam diye bozuk çıktı test.. C çizgisi bile çıkmadı kafayı yicem şimdi tekrar çıkcam otobüse bin git tekrar dön Allahım sabır...
İdrarımı küçük bir kavanoza koydum gelince aynı idrarla yapıcam bişey olmaz heralde dimi
Vardır bunda da bi hayır öyle düşün canım
sendekide şans valla inşallah sonunda güzel haber alırsın
ne kadarlık evlisin canım senAllah sabırlar versin de kucağını tekrar bebekle doldursun inşallah. perşembeyi bekliyorum ben de
laaaaaa Sabır bakalım
Ay nasıl heyecan yaptıysam senin adına karnima sancılar girdi...
kasım 12 de 1 yıl olacak senin?ne kadarlık evlisin canım sen
Hop pa la yazdım ama yazamamışımSabır taşına döndüm bu ay sonu hayır olsun
Hop pa la yazdım ama yazamamışımGerçekten benim bile göbeğim çatladı meraktan
ee şuan ne yapmayı düşünüyorsun yakınındadamı eczane yokİnşallaj kafayı yemeden alırsam iyi olacak canım
bende pozitif çıkma şansı yok demi artık
dogumdan 5 ay sonra regl oldum her ay oluyorum 28. 29. 30. 31. günler arasında. 2 hafta sonra kadın doktorundan randevum var. bakalım ne olacak
Kızlar bugün herşey beni delirtmek için galiba... Eve geldim test yapıcam diye bozuk çıktı test.. C çizgisi bile çıkmadı kafayı yicem şimdi tekrar çıkcam otobüse bin git tekrar dön Allahım sabır...
kasım 26 da 1 yıl olacakkasım 12 de 1 yıl olacak senin?
ee şuan ne yapmayı düşünüyorsun yakınındadamı eczane yok
Ya sen neden 2 tane almiyorsun ki zaten :))))
Insan saglama yapmak icin bile alir
Al 3 tane dön eve yap yap dur
Çok tatlı heyecanlarKeşke gizlice testi halledip size direkt sonucu yazsaydın herkesi merakta bıraktım, kendimi geçtim sizi düşünüyorum
2-3 tane al sağlamada yaparsın benim bile şuanda elimde 4 tane test var 2 tanede blueclear dijital testinden aldım nasıl şansa bırakıyorsunkiEvet ya merkeze uzağım bi 10 dklık yol ama otobüsle gidiliyo. Şimdi otobüs bekliyorum testi aldığım eczacıya gidip kafasına atasım var. Bugünkü bütün gerginliğimi ondan çıkarayım.. Değiştircem yani yenisini alıp gelicem tekrar