- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.341
Evet canım bendede öyle ama alt tarafta da transferden önce sabah 6 da jeli uygulayın yazıyor hemşirece uygulayın dedi bana
RabBım gonlunuze gore versın kuzularAmin inşallahKokalım artık neolacak yeterki sonunda pozitif olsun
Folıbol yazdıkları galıba o kuzumCanım birde sende folattro diye bir ilaç var mı o kâğıtta yazmıyor acaba onu ne zaman kullanmaya başlayacağız
Folıbol yazdıkları galıba o kuzum
Canım benimki de çatlamasın diye vurulan iğneden cetrodite. Daha opuya çok var yeni başladık sayılır tedaviye 5. Günüm bugün başlayalıcnm sanaa doktorun yada hemşiren sylemedimi saato ilacin üstüne yazmsllardi saatiini sakin kaçırma saati çok önemli cnku osaatten 36saat sonra opuya çağırıyorlar bnde cetrotide kullandm ama o yumurta catlamasn diye verdiler benm catlatma ignem başkaydi sennkinde sari uclu gri uclu ugne uçlari varmı
Yine aynı olacak diye bi durum yok diye biliyorum ama yine bi danışın dr a. Arkadaşımda düşük yapmıştı ve genetikte sorun çıkmıştı sağlıksızmış daha sonra tekrar tüp bebek denemeye korkmştu aynı durum olur diye ama şimdi gayet sağlıklı bir kızı oldu.Herkese selam az once genetik test sonucu icin aradilar. Bizim blast embriyonu kromozomunda sorun varmis. Transferiptal edildi. Cok moralim bozuk. 2.denemeye baslasak gene ayni seyler mi olacak
Beşinci gün yıkandım ben de ılık suda üşüyünce hasta olurum diye sıcağa geçip çabucak yıkanıp çıktım uzun kalmayın yeterAmin inşallahKokalım artık neolacak yeterki sonunda pozitif olsun
Günaydın canım ben normal yaşantıma döndüm valla spora da başladım. 2. Denemeyi de erteledim Mayıs’a izin alamıyorum işten Çünkü belki mayısta bile yaptırmam bilemiyorum akışına bıraktım biraz kafayı yemek üzereydim çünkü .Bu arada adetin bitince gel neden olmamış bakalım demişlerdi tatildeydik gidemedim ben doktora onun bi süresi var mı ki biliyor musunuz?Günaydınn kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuzz test günü yaklaşanlar zaman da geçmiyordur artık
Günaydın canım ben normal yaşantıma döndüm valla spora da başladım. 2. Denemeyi de erteledim Mayıs’a izin alamıyorum işten Çünkü belki mayısta bile yaptırmam bilemiyorum akışına bıraktım biraz kafayı yemek üzereydim çünkü .Bu arada adetin bitince gel neden olmamış bakalım demişlerdi tatildeydik gidemedim ben doktora onun bi süresi var mı ki biliyor musunuz?
Günaydınn kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuzz test günü yaklaşanlar zaman da geçmiyordur artık
Günaydın canım ben yarın sabah 2. Kanı vericem inşallah katlar değerim çok heyecanlıyım sen nasılsın embriyolardan haber var mı ?
yarın canım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah pozitif olur,,özel hastaneleri aradım bugün hep sonuç kaç saatte çıkıyor diye sordum 2 2,5 saatte çıkıyormuş sonuçlar sabah erkenden gideceğim çok değişik bi hal içindeyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama Allah biliyor