- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.321
bende beklerim canm braz daha senn transferin kaçıncı günüBana veridkleri kağıtta da transferden birgün sonra ılık su ile duş alabilirsiniz yazıyordu ama ben yinede 5.güne kadar beklemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende beklerim canm braz daha senn transferin kaçıncı günüBana veridkleri kağıtta da transferden birgün sonra ılık su ile duş alabilirsiniz yazıyordu ama ben yinede 5.güne kadar beklemiştim
aayyy hadi hayırlısı olsun bol bol gzel gzelll olsunlarda sana sonra tutunsunlar
Benim ocak basında olmuştu canım negatif malesef.bende beklerim canm braz daha senn transferin kaçıncı günü
Hayırlı olsun canım inşallahhh
kacinci denemendii negatif olan. insallah pozitif olur bu denemen kac donmuşun var nerde yatırıyorsunBenim ocak basında olmuştu canım negatif malesef.
Dondurulmuşlarım var adet olmayı bekliyorum 2. tedavi için
seni gün gün arayıp bilgi verirler beni arayıp sylrdiler brn noot aldm hep insallah hepsi iyiye gder. kalan embiriyon olursa dondurmayı düşünüyormusun?Allah razı olsun canım aminnn insallahhh
ilk denememdi canımkacinci denemendii negatif olan. insallah pozitif olur bu denemen kac donmuşun var nerde yatırıyorsun
bnde bi aşılama oldum tutmadi bu ilk denemem tüp bebekde bnmde 5.gun dondurulmuş 3tane embiriyom var.. bahçelievler medikalparkta yapıyorum ne sorun vardı sizde?ilk denememdi canım
3 tane dondurulmuş embriyom daha var.
1 tanesi 6 gün diğer ikisi 5.gün
şişli kolan hastanesinde yaptırıyorum canım
Sen ne durumdasın ?
Oyy maşallah süperCanlarımmm 15 tane yumurtam toplandı inşllah çok kaliteli olurlar
Oyy maşallah süper
Ben 1 hafta beklemiştim kimi hiç yıkanmıyor oda çok zor oluyor ya normlade ben hergün bayno ama mecburiyet iştekızlar transferden snra kaçıncı gün banyo yaptınız?
bnnnyo yapmayincada insan bi tuhaf oluyo
Canım bendede progestan kapsül yazıyo jel yerıneÇok sağol canım benim inşallah çok kaliteli olurlar
Canım bendede progestan kapsül yazıyo jel yerıne
Canım bendede progestan kapsül yazıyo jel yerıne
bende oyle yaparm cnm bugn 5.gun kokcaz vallaBen 1 hafta beklemiştim kimi hiç yıkanmıyor oda çok zor oluyor ya normlade ben hergün bayno ama mecburiyet işte
bende düş aldim ılık suyla yikanmamak mümkün değil çok sıcak oluyordu ateşleniyordum geceleri mecbur dus aldim 5,güne kadar sabrettim,,sürekli üzerini değiştirirsen sık.sik el yüz yıkarsan sıkıntı olmaz fazla,,kullandığımız ilaçlardan dolayı ateşledim bi.kac kez zor olmuştu,,sende al bisi olmaz vücudun rahatlar beklersen gerilirsin cildin nefes alsın,,bende oyle yaparm cnm bugn 5.gun kokcaz valla
hahahaha insallah bunlar gbi sonumz byle olur
geçmiş olsun canım nasilsin,,inşallah herşey çok.guzel.olurCanım birde sende folattro diye bir ilaç var mı o kâğıtta yazmıyor acaba onu ne zaman kullanmaya başlayacağız
Amin inşallah Kokalım artık neolacak yeterki sonunda pozitif olsunbende oyle yaparm cnm bugn 5.gun kokcaz valla
hahahaha insallah bunlar gbi sonumz byle olur
geçmiş olsun canım nasilsin,,inşallah herşey çok.guzel.olur