- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.321
oooo onu yeme bunu yeme ne yycez biz daha can bogazdan gelir napak herkes yyo bizmi yemiyekBir de kendimi tutuyorum yani sen düşün ekmek yok şeker yok hamur işi yok
valla bizde aynı gine eşim iyi bna göre boydn belllli degil ben iyi şiştim habire adamı markete gnderiyom diyom ccuk oldugnda vakit bulamayiz hergn kekler poğaçalar adamda diyo biz bunları yersek şişeriz tabii)
oooo onu yeme bunu yeme ne yycez biz daha can bogazdan gelir napak herkes yyo bizmi yemiyekarada biir yappcaz kaçamak
Valla iyi oldu nesemiz daim olsun. Güzel haberler alalım hepNe kaynattık ama @KoncuyUmay @sinemis25 @tugken @Katrem123 @anneveoglusuEgehanezra @Esrarengsiz1016 @BilgeSu2018 Korbaykus Sayenizde kafamdaki tüm sıkıntıları attım tüm kötü düşünceleri attım herkese herşeye inat mutlu olalım sizde diğer arkadaşlarımda iyi ki varsınız seviyorum sizleri canlarım benim
Valla iyi oldu nesemiz daim olsun. Güzel haberler alalım hep
Ne güzel haberler geliyorGünaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
Canım ben yemediğim halde şiştim bir de her gün onları yesek ben sığamam herhalde yani 64 kilocuk bişey oldumvalla bizde aynı gine eşim iyi bna göre boydn belllli degil ben iyi şiştim habire adamı markete gnderiyom diyom ccuk oldugnda vakit bulamayiz hergn kekler poğaçalar adamda diyo biz bunları yersek şişeriz tabii)
Canım ben yemediğim halde şiştim bir de her gün onları yesek ben sığamam herhalde yani 64 kilocuk bişey oldum
İnşallah kendiliğinden düşer canım, öyle de gözüküyor. Bir operasyon geçirmeden vücudun kendiliğinden halleder canım. Tabi ki anne olacaksınValla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halabende anne olucam Rabbimin izniyle.
Hahahhah ben de 68 o ne ki :)Ayyy evet ne varki ya bende 64 kilocuk olmuşum hiç birşey değil
Hahahhah ben de 68 o ne ki :)
dayancaklar canm okadr acıları sancıları çekcez onlaarda destek ollcaklar.Valla öyle şimdiden böyleysek hamileliğimi hiç çekilmez bizim yazık adamlara doymak bilmiyoruz
bende ayni yyorum yyorum sonrada gine şiştim dyorum ama bu aralar doyman kalkıyorum çabalamak lazm ama nerde bizim türk milletnde çabalamakYemek yemeden önce bende tam olarak bu cümleleleri söylüyorum ama yedikten sonrada neler neler söylüyorum pişman oluyorum yediğime
valla napcaz canm bseyler yapmamaz lazm ben 60 :-((Canım ben yemediğim halde şiştim bir de her gün onları yesek ben sığamam herhalde yani 64 kilocuk bişey oldum
Hahaha kız 42ken kiyafetleri daraltıyodum hep büyük ooluyodu 34 bedenler smdi onlara bile olamiyorumm 60 kiloyla zayfllamam lazmTabi canım 68 de ne hiç birşey yani bunlar gayet zayıfız
dayancaklar canm okadr acıları sancıları çekcez onlaarda destek ollcaklar.
bende ayni yyorum yyorum sonrada gine şiştim dyorum ama bu aralar doyman kalkıyorum çabalamak lazm ama nerde bizim türk milletnde çabalamak
valla napcaz canm bseyler yapmamaz lazm ben 60 :-((
Hahaha kız 42ken kiyafetleri daraltıyodum hep büyük ooluyodu 34 bedenler smdi onlara bile olamiyorumm 60 kiloyla zayfllamam lazmkapalı olan varmı kzlarrr
bekliyoruz isten gelsinler bekle bekkle acikiyoz bide gzel olunca ydikçe yyesimiz geliyorAynen öyle valla destek olacaklar tabi canımValla bende her yemeğe başladığımda fazla yemeyeceğim diyerek başlıyorum ama sonra çatlayana kadar da yiyorum özellikle akşam yemeğini İnşallah bir an önce zayıflarım ay ben aralık ayınca 60 kiloydum ne güzel ya iyidim o zamanlar
Valla bende aynı valla yubik aliyorum onceden ×s giyen ben smdi m giyorum napcaz ya birbirimize yapcamz seyleri syleyelimmAyy sorma canım dün alışveriş yaptım moralim bozuldu ya normalde hep 36 giyerdim pantolunu 38 giyiyorum artık
bekliyoruz isten gelsinler bekle bekkle acikiyoz bide gzel olunca ydikçe yyesimiz geliyorboyin varmı varsa kilon belli olmaZ
Valla bende aynı valla yubik aliyorum onceden ×s giyen ben smdi m giyorum napcaz ya birbirimize yapcamz seyleri syleyelimm