- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.301
Ben ilk tedaviden bu zamana 4 kilo aldım yapıştı üstüme gitmiyor. Tabi o 4 kilo 8 kilo gibi duruyorAy alemsinne kadar da eğlenceli anlatmışsın ortak derdimizi. Ben ikinci denemeyi yaşıyorum ve iki seferinde de sürekli elbise, bol kazak ve tayt giyindim. Kot pantolon baskı yapıp çok rahatsız ediyor. Şiş göbeğimi görüp hamile misin diye soranlar da cabası
alllahn hikmeynden sual olunmaz cnm nasip herşey insalllah soon olur cnm nezmn kan testo yaapcnSağol canım dualarım hepimize, sebepsiz olayına ben inanmıyorum illaki bişey vardır, benim yaştan dolayı yumurta rezervim düşüktü, eşimin 1 yıl önceki testlerinde hız ve morfoloji sorunu vardı hız sayı bu süreçte düzeldi fakat morfoloji %3 Den 2 ye düştü bizde vakit kaybetmeden tüpe başladık canım
Ben ilk tedaviden bu zamana 4 kilo aldım yapıştı üstüme gitmiyor. Tabi o 4 kilo 8 kilo gibi duruyor
Hahahahahahaha allah almasn canmkardesm bendede ayni sorun vardı ben evlenene kadr 42 kiloydum uçuyodum rüzgardan resmen ama smdi bi killo aldm geri vrremiyorum nappcaz kızlar yaaaYa kilo deyince bende çok kilo aldım tedaviden sonra yaa off nasıl vercem geri hala da yiyorum bakalım hayırlısı
Hahahahahahaha allah almasn canmkardesm bendede ayni sorun vardı ben evlenene kadr 42 kiloydum uçuyodum rüzgardan resmen ama smdi bi killo aldm geri vrremiyorum nappcaz kızlar yaaaesimde cok zayfti boyda var adam bana diyodu zayfla aşkım adamida kendime benzettm )))(
Ben 6 kilo aldım, şimdi ki tedavimde ödem de oluştu, ödemden dolayı fazla kilolu duruyoruz. Eşim "üç oda bir salon oldun" diyorBen ilk tedaviden bu zamana 4 kilo aldım yapıştı üstüme gitmiyor. Tabi o 4 kilo 8 kilo gibi duruyor
Valla hiç iyi gitmiyor daha hamile kalmadan şiştim ben vitamin de alıyorum şimdi maşallah iştah ta açıkYa kilo deyince bende çok kilo aldım tedaviden sonra yaa off nasıl vercem geri hala da yiyorum bakalım hayırlısı
Aynen yaa tontiş diye çağırıyor artık ödem diyorum eşim '' ne ödemmiş arkadaş aylardır gitmedi '' diyorBen 6 kilo aldım, şimdi ki tedavimde ödem de oluştu, ödemden dolayı fazla kilolu duruyoruz. Eşim "üç oda bir salon oldun" diyorben de "çocuklarımın yerini ayarlıyorum, geniş geniş rahat etsinler diye" diyorum öyle takılıyoruz işte
Valla hiç iyi gitmiyor daha hamile kalmadan şiştim ben vitamin de alıyorum şimdi maşallah iştah ta açık
Ben 6 kilo aldım, şimdi ki tedavimde ödem de oluştu, ödemden dolayı fazla kilolu duruyoruz. Eşim "üç oda bir salon oldun" diyorben de "çocuklarımın yerini ayarlıyorum, geniş geniş rahat etsinler diye" diyorum öyle takılıyoruz işte
Bizim de öyle canım ben ne yersem 2 katını da o yiyip içiyor ne olacak halimiz bakalım hayatım boyunca diyet yapmakla geçti şimdi istesem de yapamıyorumAyy valla bende öyle sorma herkes artık kilo al diyordu o kadar zayıftım 47 kiloydum şimdi yani söylemek bile istemiyorumGarip olan eşimle beni gören ne oldu size diyor eşimde bende çok kilo aldık ben yedikçe eşimde yiyor ne yersem hemen oda yiyor Karı koca şiştik iyice
Bir de kendimi tutuyorum yani sen düşün ekmek yok şeker yok hamur işi yokOh oh maşallah iştah bende de çok açık valla
Valla benim içinde öyle oldu süper de olduNe kaynattık ama @KoncuyUmay @sinemis25 @tugken K Katrem123 @anneveoglusuEgehanezra @Esrarengsiz1016 @BilgeSu2018 @metceykelebek Sayenizde kafamdaki tüm sıkıntıları attım tüm kötü düşünceleri attım herkese herşeye inat mutlu olalım sizde diğer arkadaşlarımda iyi ki varsınız seviyorum sizleri canlarım benim
Bizim de öyle canım ben ne yersem 2 katını da o yiyip içiyor ne olacak halimiz bakalım hayatım boyunca diyet yapmakla geçti şimdi istesem de yapamıyorum
Bir de kendimi tutuyorum yani sen düşün ekmek yok şeker yok hamur işi yok
Sorma canım yaa nasıl uğraştırıyor gelsin sorcam ben onaValla ben hiç yapmadım o yüzden şimdi de yapamıyorum daha bebiş gelmeden bizi düşürdüğü hallere bak
Valla benim içinde öyle oldu süper de oldubende hepinizi çok sevdim. şu streslerimizi atalım bebişlerimizi alalım aynı şehirde olduklarımızla görüşelim valla. Olmadıklarımız ile de yolu istanbula düşeni her zaman burdayım beklerim. Bu grup o kadar ortak noktada buluşur ki muhabbetimiz bitmez. Bizde dertler de bitmez. Dedikleri gibi çocuk biter başka bişey çıkar.
Selam. Tebrikler, gözün aydın canım. En önemlisi sağlıklı olsunlar, hele bir de ikiz olursa ne güzel olur. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunArkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.
Sorma canım yaa nasıl uğraştırıyor gelsin sorcam ben ona
valla bizde aynı gine eşim iyi bna göre boydn belllli degil ben iyi şiştim habire adamı markete gnderiyom diyom ccuk oldugnda vakit bulamayiz hergn kekler poğaçalar adamda diyo biz bunları yersek şişeriz tabiiAyy valla bende öyle sorma herkes artık kilo al diyordu o kadar zayıftım 47 kiloydum şimdi yani söylemek bile istemiyorumGarip olan eşimle beni gören ne oldu size diyor eşimde bende çok kilo aldık ben yedikçe eşimde yiyor ne yersem hemen oda yiyor Karı koca şiştik iyice