2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Bilmukabele çok keyifliydi terapi gibi oldu meğer kimseye anlatamadıkça içtende şişiyormuşuz, içimiz ayrı şişiyor hormonlardan dolayı dışımız ayrı sonumuz hayr olsun , herşey gönlüzce olsun kucaklarınız evleriniz bebişle dolsun, hanenize huzur dolsun inşAllah öpüyorum hepinizi

kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)

Eklentiler

• F0BE8C45-A2C4-42C4-8E77-CBE0C3531004.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 47

Aynen öyle valla canım aminn inşallahh inşallah Allah razı olsun

Bence bu ilaçlardan değil canım tebrik ederim inşallah kan değerlerin de çok güzel çıkar

Kaynattık tabi İngilteredeki müşterimiz için yüklettiğim malı Gürcistana yolluyordum nerdeyse iyi kaynattım valla.Artık 2 ay bedavaya çalışırdım ürünleri geri getirtmek için Allah korudu valla kafa kalmadı kiBende seni seviyorum cnm benim Belimde ağrıyor eve gitsem de dinlensem artık yoruldum

Ben tedavi sürecinde farklı ilaç farklı dozlarda kullanmştm. Doktorlar farklı tedavi yapıyolar. En sağlıklı sonuç için 12 ve 14. Günü beklemen ve moralini hep yüksek tutman lazım canım.İnş sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın.

sen gttinmi dktora ne oldu ne cktı ben bahçelievler medikalparka gdiyorum donurulmuşları taşıya biliyorsun cnm ne knuda pinpirikli doktrdanmi
bu doktoru sevdi bi de pek ısınamaz o kimseye kolay kolay.Aklı cıkar sımdi onun yolda bısey olursa embırıyolara dıye beı de yer bıtırır. Doktorum iyi ama çok yoğun.Bak bugun sabah 9 da sonucu soyledım hemsıreler aradı doktor arayacak dedıler aksam ararsa belkı gün içinde ulasılmıyor.Kadın haldır haldır bı o odaya bı bu odaya kosturuyor.Medıkal parkı hıc bılmıyorum cnm memnun musun sen.Dondurulmuslarla denemede olmazsa belkı oraya bakarım artık.

Aman dikkat canım Benimde patron yanımdaydı yaz yaz klavye sesinden şüphelendi heralde bakmaya başlayınca dışarı çıktım telefondan devam ettim bu seferde Ayy vallahi bende yoruldum ya 6 buçukta çıkıyorum biran önce eve gitmek istiyorum bilgisayara bak bak gözlerim ağrıdı

Benm esimde aynı bide ben bayan doktorada zor muayne oluyorum insallah dondurulmuşlarn tutar insallah baska yere gerek kalmaz canm hepimiz için dua ediyorum ben kuzum

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz

Sağol canım dualarım hepimize, sebepsiz olayına ben inanmıyorum illaki bişey vardır, benim yaştan dolayı yumurta rezervim düşüktü, eşimin 1 yıl önceki testlerinde hız ve morfoloji sorunu vardı hız sayı bu süreçte düzeldi fakat morfoloji %3 Den 2 ye düştü bizde vakit kaybetmeden tüpe başladık canım

Ay alemsin ne kadar da eğlenceli anlatmışsın ortak derdimizi. Ben ikinci denemeyi yaşıyorum ve iki seferinde de sürekli elbise, bol kazak ve tayt giyindim. Kot pantolon baskı yapıp çok rahatsız ediyor. Şiş göbeğimi görüp hamile misin diye soranlar da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…