- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.281
Bilmukabele çok keyifliydi terapi gibi oldu meğer kimseye anlatamadıkça içtende şişiyormuşuz, içimiz ayrı şişiyor hormonlardan dolayı dışımız ayrıNe kaynattık amaKoncuyUmay S sinemis25 @tugken @Katrem123 @anneveoglusu Egehanezra @Esrarengsiz1016 @BilgeSu2018 @metceykelebek Sayenizde kafamdaki tüm sıkıntıları attım tüm kötü düşünceleri attım herkese herşeye inat mutlu olalım sizde diğer arkadaşlarımda iyi ki varsınız seviyorum sizleri canlarım benim
Bilmukabele çok keyifliydi terapi gibi oldu meğer kimseye anlatamadıkça içtende şişiyormuşuz, içimiz ayrı şişiyor hormonlardan dolayı dışımız ayrısonumuz hayr olsun , herşey gönlüzce olsun kucaklarınız evleriniz bebişle dolsun, hanenize huzur dolsun inşAllah öpüyorum hepinizi
Sizde iyiki varsnzz canm benimde burda kafam dağılıyor valla tek başımayım bide burasi baska vaallaNe kaynattık amaKoncuyUmay S sinemis25 @tugken @Katrem123 @anneveoglusu Egehanezra @Esrarengsiz1016 @BilgeSu2018 @metceykelebek Sayenizde kafamdaki tüm sıkıntıları attım tüm kötü düşünceleri attım herkese herşeye inat mutlu olalım sizde diğer arkadaşlarımda iyi ki varsınız seviyorum sizleri canlarım benim
kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyuBence bu ilaçlardan değil canım tebrik ederim inşallah kan değerlerin de çok güzel çıkar
valla öyle bundan sonra ablama dedm sizede biri bişy dese ×çocuğu varmı diye geziyolar gezmektn frsat bulamiyorlar dyin dedmOhh iyi olmuş canım benim artık bende açık sözlü olacam madem onlar patavatsız bende öyle olacağım
Teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyu
valla öyle bundan sonra ablama dedm sizede biri bişy dese ×çocuğu varmı diye geziyolar gezmektn frsat bulamiyorlar dyin dedm
Kaynattık tabi İngilteredeki müşterimiz için yüklettiğim malı Gürcistana yolluyordum nerdeyse iyi kaynattım valla.Artık 2 ay bedavaya çalışırdım ürünleri geri getirtmek içinNe kaynattık amaKoncuyUmay S sinemis25 @tugken @Katrem123 @anneveoglusu Egehanezra @Esrarengsiz1016 @BilgeSu2018 @metceykelebek Sayenizde kafamdaki tüm sıkıntıları attım tüm kötü düşünceleri attım herkese herşeye inat mutlu olalım sizde diğer arkadaşlarımda iyi ki varsınız seviyorum sizleri canlarım benim
Ben tedavi sürecinde farklı ilaç farklı dozlarda kullanmştm. Doktorlar farklı tedavi yapıyolar. En sağlıklı sonuç için 12 ve 14. Günü beklemen ve moralini hep yüksek tutman lazım canım.İnş sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın.kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
bu doktoru sevdi bi de pek ısınamaz o kimseye kolay kolay.Aklı cıkar sımdi onun yolda bısey olursa embırıyolara dıye beı de yer bıtırır. Doktorum iyi ama çok yoğun.Bak bugun sabah 9 da sonucu soyledım hemsıreler aradı doktor arayacak dedıler aksam ararsa belkı gün içinde ulasılmıyor.Kadın haldır haldır bı o odaya bı bu odaya kosturuyor.Medıkal parkı hıc bılmıyorum cnm memnun musun sen.Dondurulmuslarla denemede olmazsa belkı oraya bakarım artık.sen gttinmi dktora ne oldu ne cktı ben bahçelievler medikalparka gdiyorum donurulmuşları taşıya biliyorsun cnm ne knuda pinpirikli doktrdanmi
oo aralar yazdım ama
Kaynattık tabi İngilteredeki müşterimiz için yüklettiğim malı Gürcistana yolluyordum nerdeyse iyi kaynattım valla.Artık 2 ay bedavaya çalışırdım ürünleri geri getirtmek içinAllah korudu valla kafa kalmadı ki Bende seni seviyorum cnm benim Belimde ağrıyor eve gitsem de dinlensem artık yoruldum
Hemde nasl canm baya bbi çaba eziyetlle hamiile kalınıyor ama oda düşük oliyor rabbim yardımcısı olsun canm arkadasmEses07 insallah tekrr hamile kalır.allahm heppimze nasip etsn
Benm esimde aynı bide ben bayan doktorada zor muayne oluyorum insallah dondurulmuşlarn tutar insallah baska yere gerek kalmaz canm hepimiz için dua ediyorum ben kuzumbu doktoru sevdi bi de pek ısınamaz o kimseye kolay kolay.Aklı cıkar sımdi onun yolda bısey olursa embırıyolara dıye beı de yer bıtırır. Doktorum iyi ama çok yoğun.Bak bugun sabah 9 da sonucu soyledım hemsıreler aradı doktor arayacak dedıler aksam ararsa belkı gün içinde ulasılmıyor.Kadın haldır haldır bı o odaya bı bu odaya kosturuyor.Medıkal parkı hıc bılmıyorum cnm memnun musun sen.Dondurulmuslarla denemede olmazsa belkı oraya bakarım artık.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruzBen tedavi sürecinde farklı ilaç farklı dozlarda kullanmştm. Doktorlar farklı tedavi yapıyolar. En sağlıklı sonuç için 12 ve 14. Günü beklemen ve moralini hep yüksek tutman lazım canım.İnş sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın.
Sağol canım dualarım hepimize, sebepsiz olayına ben inanmıyorum illaki bişey vardır, benim yaştan dolayı yumurta rezervim düşüktü, eşimin 1 yıl önceki testlerinde hız ve morfoloji sorunu vardı hız sayı bu süreçte düzeldi fakat morfoloji %3 Den 2 ye düştü bizde vakit kaybetmeden tüpe başladık canımayyyyy canm yazını okuynca kalbim küt küt attı ya rabbimmmmm nekdr gzel birşey bu insallah bu son olur bebegine sag saglim kavuşursun kuzum sizde sorun varmiydı yoksa düşük oldu diyemi tüp bebege basladn ama allaha skur kendiliğinden oldu
Ay alemsinAslinda yine hormonlari kullanirken yoktu basta ne zaman ki yumurtalar catlamasin diye yapilan igneye basladim o gun bugundur kotlarima elvedaaaa.. bugun mom fit aldim 38 beden genis kalip rahat giyerim dedim aboooww kapanmiyiii.... 40 beden de alirsam hamile degilsem 2 gun sonra inersem yak kendini cemoAllahini seven ustume kiyafet atsin bebisleri unuttum ne giyiceeeeeeeeem derdinden