2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ayy ınanmiyorum ya Allahım hikmeti mucizesi işte bu haber ne kadar güzel çok mutlu oldum ya Allahım bu sfer inşallah devamını getirsin sağlıkla alın kucağıniza inşllah gerçekten bu hepimize umut olacak bir haber çok sevindim senin adına sağlıklı hayırlı evladın olsun kucağına aldigin günleride gör inşallahh:anne::KK200:
Amin canım darısı buradaki ve anne olmayı isteyen herkesin başına bu yolda çok yaşadığım için sevincim buruk, sizlerin yaşı daha çok genç o yüzden sakın umudunuzu kaybetmeyin ve yılmayın önümüzden yazdım herşey sağlıklı giderse göbeğim çıkana kadar eşim ve ben dışında kimse bilmiycek bu sefer.dularım sizlerle

Canimmmm çok mutlu oldum bu sefer rabbim yüzünü güldürsün her gebelik aynı olacak diye bir şey yok güzel düşün güzel olsun
Sen de güzel haberler alacaksın bu na inanıyorum kalbinin güzelliği burda her zaman farkedildi, ama olumsuz olsa da üzülme bana bak neler yaşadım az çok biliyorsun eylül sayfasından Allah’ın mucizeleri bitmiyor

Amin canım darısı buradaki ve anne olmayı isteyen herkesin başına bu yolda çok yaşadığım için sevincim buruk, sizlerin yaşı daha çok genç o yüzden sakın umudunuzu kaybetmeyin ve yılmayın önümüzden yazdım herşey sağlıklı giderse göbeğim çıkana kadar eşim ve ben dışında kimse bilmiycek bu sefer.dularım sizlerle

Aminnn inşllah inşallah gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsiniz Rabbim hepsini mukafatlandirir inşallah sağ salim alirsin kucağına pet etmek yok tabiki inşallah buradaki isteyen herkesin olacak en kısa zamanda Allahım nazarlardan korusun yavrunuzu bencede söylemeyin nasıl olsa elbet ögrenecekler :KK200::nazar:

Her kelimene katılıyorum canım benim bitanesin çok güzel yazmissin valla :KK200::KK9:
Şaka bi yana bende doğurunca ben doğurdummm benn siz değill bennn doğurdumm siz ztn böyle bi bebek yapamazsınız en üstün benim genlerım muhtesem en ıyı anne benım dıye dolancam ortalıkta sosyal medyada bebegımın fotoları ıle üstün cevreme bebek fotosu zehırlenmesı yasatacagım:halay::rolleyes:

Şaka bi yana bende doğurunca ben doğurdummm benn siz değill bennn doğurdumm siz ztn böyle bi bebek yapamazsınız en üstün benim genlerım muhtesem en ıyı anne benım dıye dolancam ortalıkta sosyal medyada bebegımın fotoları ıle üstün cevreme bebek fotosu zehırlenmesı yasatacagım:halay::rolleyes:

Hahahah ayy süper olur bende öyle yapacam geliniz öyle yapalım :KK71::KK70::KK70:

Çok tesekkur ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Oğluma kardeş istiyorum sağlıklı hayırlı kardeş / kardeşler

Eğer rabbim nasip etmezse eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik 2018 yılı içinde hamile kalmazsam hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah
ne güzel cnm Rabbim hayırlısı ne ise öyle versin inşallah.Bende aynı şeyi düşünüyorum elimden geleni yapıcam eğer olmazsa bende evlatlık almak istıyorum.arastırdım hatta hıc cocugu olmayanlara koruyucu aılelık verılmıyormus kolay kolay evlatlık verılıyormus onun ıcınde 2 3 sene beklenıyormus. senın ısın daha kolay ama.İnsallah hem bebegın olur hemde koruyucu aıle olursunuz 3 tane bebısın olur.

Kızlar bu arada hepinize umut olsun diye yazıyorum yaşım 39 hatta 2 ay sonra 40 2 kez tüp denedim ilkinde kese göründü kalp atışı olmadı düşük, 2. Negatif, Eylül ayında 3. Tedaviye hazırlanırken hamilemoldupumu öğrendim kalp atışını duyduk 7+3 de kanama ve düşük oldu, ocak ayında 3. Tedavime başladım 3 embriyo oluştu bu sefer pgt li olsun istedim 1 embriyo 5. Güne ulaştı o da sağlıksız geldi transfer iptal bu ay 4. Tedavime başlıycaktım Pazartesi reflü günümde olmadım bi gariplik hissettim evde zibilyon tane gebelik testi olduğu için yaptım ve pozitif yaşadıklarımdan dolayı çok ümitlenmiyorum çok sevinemiyorum ama şu an hamileyim onu biliyorum. Ümitsizliğe düşmeyin sakın nolur.
aaa ne güzel ya hayırlı olsun bu kdr uğrasa yılmamıssınız emın olun Rabbım verecektır elınde sonunda ıyı dusunun ıyı olsun:anneadayı: Yüzünüz güler inşallah sonunda.:KK200:

aaa ne güzel ya hayırlı olsun bu kdr uğrasa yılmamıssınız emın olun Rabbım verecektır elınde sonunda ıyı dusunun ıyı olsun:anneadayı: Yüzünüz güler inşallah sonunda.:KK200:
Sağol canım bu yolda yılmak yok çok yıprandım çok ağladım ama sonra kendimi toparlayıp iyi düşündüm yaşıma ve yumurta sayıma rağmen tedavisiz bile hamile kalacağıma hep inandım ama vakit kaybetmemek için tüp denemekten de yılmadım, sizlerde hep inanın inşallah bu sefer bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

Cnm 5 tane de doğursan yaranamazsın.Benim etrafımda da senelerce uğraşıp çocugu olan sonra yaşadıgı herseyı unutup mıllete laf sokan ınsanlarla dolu-ydu.Ztn hemen kendiliğinden cocugu olan ohooo kendını ustun ırk olarak gördüğü için seni beni anlaması mümkün değil.Sizi üzen insanlarla aranıza mesafe koyun kimseyle görüşmek kimseyi çekmek zorunda değiliz.Bizim toplumumuzda çocuk dogurmak marıfet sayılıyor onu düzgünce yetiştirmek sağlıklı bir birey olmasını sağlamak önemsenmiyor ne yazık ki.Dogurdun mu dogurdun tmm sen en kutsalsın mükemmelsin. Ben dogru durust kımseyle gorusmuyorum artık kafam da rahat.Kyınvalıdem de patavatsızn tekı valla en son cok bılıyosan kendın dogur dedım git ddim ogluna soyle Hzç Meryem mıyım ben kendı kendıme mı dogurayım dedım:KK76: kızlar fani dünya kimse için değmiyor.Bugün yarın 2. bebeğimi de kaybedicem.Daha cookk kucuk dıye dalga gecıyorlar ya bızım yasadıgımız acıyı anlamaları mumkun degıl.Kımseden anlayıs beklemeyın o zmn emın olun daha mutlu olursunuz.Kaybettıgımız bebeklerımız bızı cennette bekleyecek mı bılmıyprum ama hepımız cesur kadınlarız acı ceke ceke ugrasıyoruz dıdınıyoruz cogu zaman tek basımıza. kızlar o fındık kadar beynı olmayan aklınca laf sokan anne kılıklardan bın kat daha anneyız.Kımsenın sızı uzmesıne ızın vermeyın size laf soyleyen kendıyle barısık olsa ztn laf soylemez o kdr mutsuzlar kı ellerındekı tek sey cocuk dogurmus olmak bununla ovunmeye calısıyorlar sadece:KK200:hepınızı opuyorum kendınızı uzmeyın ne olursa olsun yasamak güzel sey:KK200:
İşte bu kadar aynen öyle :KK50:

Valla bana 4 ay önce abimin sözü vardı . Bi akraba dul ve menapozda beni görür görmez ben şu halimle yaparım çocuğu sen daha ne duruyorsun gezmeye bi doymadın dedi dönüp hiiiiii diye bakmışım ağzım kocaman açık kalmis şekilde :KK70::KK70: valla millet kafayı yemiş. Zorla kendi çocuklarından çıkaracaklar ağızlarının cezasını yazık günah
Kuzum benim yaa canımsın :KK200:

Çok tesekkur ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Oğluma kardeş istiyorum sağlıklı hayırlı kardeş / kardeşler

Eğer rabbim nasip etmezse eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik 2018 yılı içinde hamile kalmazsam hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah
Oyyy maşAllah çok cesurca ve kocamaaan bir yürek gerektiren karar ne güzel , inşAllah Mevlam bu güzel gönlünüze göre verir.

Kızlar bu arada hepinize umut olsun diye yazıyorum yaşım 39 hatta 2 ay sonra 40 2 kez tüp denedim ilkinde kese göründü kalp atışı olmadı düşük, 2. Negatif, Eylül ayında 3. Tedaviye hazırlanırken hamilemoldupumu öğrendim kalp atışını duyduk 7+3 de kanama ve düşük oldu, ocak ayında 3. Tedavime başladım 3 embriyo oluştu bu sefer pgt li olsun istedim 1 embriyo 5. Güne ulaştı o da sağlıksız geldi transfer iptal bu ay 4. Tedavime başlıycaktım Pazartesi reflü günümde olmadım bi gariplik hissettim evde zibilyon tane gebelik testi olduğu için yaptım ve pozitif yaşadıklarımdan dolayı çok ümitlenmiyorum çok sevinemiyorum ama şu an hamileyim onu biliyorum. Ümitsizliğe düşmeyin sakın nolur.
Heyytt be maşAllah , çok güzel bi haber . Bu sefer inşAllah RABB im tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınızda göstersin. Buradaki arkadaşlarım çok güçlüler ve çok iyi yürekliler tanıdıkça daha da seviyorum sizleri, iyi ki varsınız:KK36:
Aman demesinler cnm ya ne gerek var ztn ben sana hergün hayırlı olsun derim boşver sen onları:halay::KK71:
Ahahah çok haklısın aynen öyle valla bende derim salla onları :KK70:

Ben yaşadıklarımı bo yazsam ne sinir oluyordum. Her doktora gidişimde agliyirdum. Çok şükür bi kızım oldu da rahatladım biraz. Ama bitmiyor bu dengesizler. Hamilelik öncesi ayri hamilelik ayrı doğum sonrası apayrı bi bitmediler. En güzeli he deyip geçmek. Yeni anladım ben bunu artık paylasmiyirum kimseyle kafam rahat

Ya sanki biz gerizekalıyız bilmiyoruz, artık ben de bu öneriye aaaa o ne? öyle bişey mi var?tüp bebek ne ben bilmiyordum diyorum, iyice makaraya sarıyorum
valla millet günahı üzmeyi kırmayı bilmiyor alaha havale ey laflarinoda vermemiz lazm. benm teyzem yani annemn kuzeni eltimn kızını görüyor diyoki × ccugu varmı oda yokk abla yengemn ccugu diyo bana dedi eltmn kızı annem araypp kizmis millete niye soruyon diye snra bu gtmis eltimn evine kıza bissürü laf beni aradı teyzm olck kişi bende dedmki senn ccuklarn varda ne olldu kocan te nerelerde çalışıyor bide para vermiyor size kim bilir napıyo çok biliyosan sen bana çocuk yap ver dedim ohhh içimi rahatlattm :halay::halay::halay:

Ben yaşadıklarımı bo yazsam ne sinir oluyordum. Her doktora gidişimde agliyirdum. Çok şükür bi kızım oldu da rahatladım biraz. Ama bitmiyor bu dengesizler. Hamilelik öncesi ayri hamilelik ayrı doğum sonrası apayrı bi bitmediler. En güzeli he deyip geçmek. Yeni anladım ben bunu artık paylasmiyirum kimseyle kafam rahat

En güzeli bencede canım benim :KK200::KK9:

valla millet günahı üzmeyi kırmayı bilmiyor alaha havale ey laflarinoda vermemiz lazm. benm teyzem yani annemn kuzeni eltimn kızını görüyor diyoki × ccugu varmı oda yokk abla yengemn ccugu diyo bana dedi eltmn kızı annem araypp kizmis millete niye soruyon diye snra bu gtmis eltimn evine kıza bissürü laf beni aradı teyzm olck kişi bende dedmki senn ccuklarn varda ne olldu kocan te nerelerde çalışıyor bide para vermiyor size kim bilir napıyo çok biliyosan sen bana çocuk yap ver dedim ohhh içimi rahatlattm :halay::halay::halay:

Ohh iyi olmuş canım benim artık bende açık sözlü olacam madem onlar patavatsız bende öyle olacağım :21::KK67:

ayyyyy canm yazını okuynca kalbim küt küt attı ya rabbimmmmm nekdr gzel birşey bu insallah bu son olur bebegine sag saglim kavuşursun kuzum sizde sorun varmiydı yoksa düşük oldu diyemi tüp bebege basladn ama allaha skur kendiliğinden oldu

X