2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Allah herkesı baska sekılde sınıyor iste cnm.Esım bısey dıyemıyor onca yaptıklarına ragmen gecen sene 2,5 ay bende kaldılar yemektır bulasıktır camasırdır gık cıkarmadan baktım aılesıne bi de calısıyorum yanı evde de degılım ama artık olmus bebegıme laf ettıkten sonra durum degıstı.Istıyosa laf desın yanı umrumda degıl canımla ugrasıyorum burda kımsenın trıbıyle ugrasamam.Cok ıstıyosa kendı anası babası otursun baksın.
cnm allah yardmcın olsum allahtan ümit kesilmez nasl bi insanlar ya ölmüş bebegine nasl laf ederya anne degilmi o kadn ya yazk valla yazk :-(

olabilir cnm sen nasılsın

İyiyim şükür canım çalışıyorum aynı yani herşey adet olmayı bekliyorum bu ay ki olsun Nisan daki gelsin istiyorum biran önce 2 gün gecikti bugün yarın olurum inşallah kimyasaldan sonra 1 gün gecikmişti ilaçlardan dolayı gecikti sanırım :110: Sen nasılsın neler yapıyorsun canım :KK54:

İyiyim şükür canım çalışıyorum aynı yani herşey adet olmayı bekliyorum bu ay ki olsun Nisan daki gelsin istiyorum biran önce 2 gün gecikti bugün yarın olurum inşallah kimyasaldan sonra 1 gün gecikmişti ilaçlardan dolayı gecikti sanırım :110: Sen nasılsın neler yapıyorsun canım :KK54:
iinsallah geçikir iyoce ve hamişiim dersn gzel arkadaşm öyle coook istiyorumki herkesin olsun kimsenn kolları bos kalmasn. bende napim süt maydonoz buharına başladım dün belkki faydasını görürüm belki görmem en azından denemiş olurum nasipp herşey dün eşimle avm gttik herkes hamile eşime dedm sanki herkes benim inadıma hamile :-)

iinsallah geçikir iyoce ve hamişiim dersn gzel arkadaşm öyle coook istiyorumki herkesin olsun kimsenn kolları bos kalmasn. bende napim süt maydonoz buharına başladım dün belkki faydasını görürüm belki görmem en azından denemiş olurum nasipp herşey dün eşimle avm gttik herkes hamile eşime dedm sanki herkes benim inadıma hamile :-)

Ayy kendiliğinden kalmam için pek ümidim yok gibi ama yinede Allah büyük canım benim inşallahh. Aynen canım en azından denemiş olursun zarar gelmez yapmaktan Rabbim inşallah sanada kendiliğinden nasip eder isteyen herkesede. Valla ne zaman dışarı çıksak bizde öyleyiz her yer hamile herkes bebekli falan ama moralimizi bozmamaya çalışıyoruz inanıyorum bizde birgün onlar gibi olacağız canım benim Rabbim yeterki sağlık ve huzur versin hepimize :KK54::KK200:

Bende sistim paltonlara giremiyorum eşortman altı ile takılıyorum bende bol bol su içiyorum protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Test 31 Mart arada kasıkta batma oda çok arada başka bir şey yok
Bende bahçeci fulya da tedavi gördüm senin test ne zaman
31 mart benim tarnsfer günüm ınsallah ikimize de ugurlu gelir canim. :anneadayı:

Canım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.
Canim ınsallah yıpranmadan büyük sıkıntıya düşmeden atlatırsın. Rabbim yardımcın olsun. Hepsinde vardir bir hayır :dua:

merhaba arkadaşlar benımde 4 nisanda transferim var ikinci denemen olcak transferden önce sitelerde okuyorum hep şunu yemeli şunları yememeli diye yaptığınız birşeyler varmı son bır haftam kaldı
Bana doktorum yumurtalar alinana kadar alkali diyeti verdi sirf sebze.. beyaz un yok hormonlu meyveler yok haftada 2 gun balik veya et protein yiyebiliyordum. Yumurtalarin alindigi gun protein agirlikliya dondum bol bol yumurta et falan.. transfer sonrasi yasaklar haric hersey devam. Yasaklar da ananas maydonoz hurma cig et balik vs vs

Cnm benim ya uzun uzun yazmışsın.Herkesin imtihanı farklı işte.Eşim ailesiyle hiç anlaşamıyor o sürekli benim üstüme atmak derdinde ama benden buraya kadar artık.Eşimle ikimizde de sorun var ama eşimde çok daha fazla bunu desek bile kabul etmezler ztn her şey benim üstüme atılack bi dediklerini duysan yani yenir yutulur cinsten değil bir de etrafa yayacaklar.Eltim evlenir evlenmez bebegı oldu o da duyacak halıyle ondan sonra seyret gumburtuyu.Ben ztn uzun zamandır mesafelıyım uzak oldugum zamanlarda cok ıyıyım.acıkcası cok gergınım ve susabılecegımı dusunmuyorum susmak da ıstemıyorum artık.Esım dısardan cok guclu gorunuyor ama cabuk dagılan bırı sureklı benım onu toplamam gerekıyor ne yazık kı bıseyler yap dedıgımde ben ne yapacagımı bılmıyorum soyle yapayım dıyor bana.Su anda onun tedavısını dusunemıyorum ne yazık kı.İstanbuldayım cnm ben tanıdıgım bıldıgım baska doktor da yok ne yazık kı.Doktorum ıyı bır kadın ama asırı yogun paldır kuldur muayene sureklı soracagın herseyı hemsırelere soruyorsun bende memnun degılım acıkcası.Kendımı takıp edıyorum su anda agrm var mı kanamam var mı dıye carsamba gunu tahlılden sonra bırseyler olacak artık ztn doktorum hala bekle dıyorsa gıdıcem bı devlet hastanesıne sonunda.
iş yerınden ızın de alamıyorum daha yenı ızın kullandım transfer sonrası amelıyat ınsallah olmam ısımden olucam az kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm ilgin ıcı cok tesekkur ederım:KK200:

İnşAllah kuzum ne demek, bence de susma zaten. Nasıl rahat olacaksan öyle davran iyi olur inşAllah kuzum sonuçlarından ya da gelişmelerden bizi haberdar et. Umarım işin kolaylaşır zorlaşmaz. Her konuda ALLAH yardımcın olsun elimizden duadan ya da dert paylaşmaktan başka birşey gelmiyor maalesef, her zaman dinleriz bildiğimiz birşey barsa söyleriz arkadaşım ALLAH güzel gönlüne göre versin inşAllah

Ayy kendiliğinden kalmam için pek ümidim yok gibi ama yinede Allah büyük canım benim inşallahh. Aynen canım en azından denemiş olursun zarar gelmez yapmaktan Rabbim inşallah sanada kendiliğinden nasip eder isteyen herkesede. Valla ne zaman dışarı çıksak bizde öyleyiz her yer hamile herkes bebekli falan ama moralimizi bozmamaya çalışıyoruz inanıyorum bizde birgün onlar gibi olacağız canım benim Rabbim yeterki sağlık ve huzur versin hepimize :KK54::KK200:
oyle deme kuzum belli olmaz baktn hamilesin tedaviden sonra şansı varmıs çünkü.insallah hepimiz hamile kalıcaz birgün inanıyorum er yada geç cnm. hergun evimin sokagmda geçerken cok tuhaf oluyorum biirgun bende bebegmle geçicekmiyim diye :-)

Bana doktorum yumurtalar alinana kadar alkali diyeti verdi sirf sebze.. beyaz un yok hormonlu meyveler yok haftada 2 gun balik veya et protein yiyebiliyordum. Yumurtalarin alindigi gun protein agirlikliya dondum bol bol yumurta et falan.. transfer sonrasi yasaklar haric hersey devam. Yasaklar da ananas maydonoz hurma cig et balik vs vs
Ananas ve hurma yasak mı

Kızlar merhaba, bugün transferi saymazsak 3. Günüm daha yolun başı sanki. Günler geçmiyor. Ara sıra yürürken vs kasığıma ağrı giriyor. Bıçak gibi. Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum adet öncesi olur ya lavaboya gideriz oldu mu diye. Lekelenme vs hiçbişey yok sadece his oluyor. Sizde de olmuş muydu hiç? Birdetransferden sonraki gün ğögsümde sızı oldu bikaç kez.

Ananas ve hurma yasak mı
Aynen hatta ananas tedavinin basindan beri yasakti..
Cay kahve kola cikolata soda ananas maydonoz nar hurma midye bunlarin hepsi yasak.. zaten canim da hep eksi tuzlu seyler istiyo gecen sabah ruyamda gorup 5te kalkip yesil zeytin yedim cilginlarca.. bi yesilkoy pazarina gitsem de tursu alsam diye bekliyorum :KK70:

Aynen hatta ananas tedavinin basindan beri yasakti..
Cay kahve kola cikolata soda ananas maydonoz nar hurma midye bunlarin hepsi yasak.. zaten canim da hep eksi tuzlu seyler istiyo gecen sabah ruyamda gorup 5te kalkip yesil zeytin yedim cilginlarca.. bi yesilkoy pazarina gitsem de tursu alsam diye bekliyorum :KK70:
Aboooo herkes cayır cayır ananas yiyor yaaaa doktor mu söyledi yeme diye çok şaşkınım şuan :KK57: hırma soda ananas bana pek mantıklı gelmedi yasak olması diğerlerinin hepsinde hem fikirim ama bunlar aksine yararlı şeyler bence. Birde İbrahim Saraçoğlu turşu yemeyin diyor bu dönemde benden söylemesi

Kızlar merhaba, bugün transferi saymazsak 3. Günüm daha yolun başı sanki. Günler geçmiyor. Ara sıra yürürken vs kasığıma ağrı giriyor. Bıçak gibi. Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum adet öncesi olur ya lavaboya gideriz oldu mu diye. Lekelenme vs hiçbişey yok sadece his oluyor. Sizde de olmuş muydu hiç? Birdetransferden sonraki gün ğögsümde sızı oldu bikaç kez.

Canım olabiliyor öyle belirtiler hiç takılma sen belirtilere bana da demişti doktorum ilk 3 gün ağrıların falan olabilir diye o kadar işlemden geçiyoruz ilaç kullanıyoruz olabiliyor yanş hatta bazen psikolojik de olabiliyor hayırlısı olsun inşallah ilk 3-4 gün bol bol dinlen :KK54:

Yalniz degilsin benim de 4. Gunum ve bugun goguslerime dokunamiyorum bile icten icten sanciyolar.. ne zaman yemek yapmak icin ayakta dursam ayni adet sancisi.. ben de yolu tabureye oturup yapmakta buldum.. crinone jel kullandigim icin akinti durumlarini pek takmiyorum surekli var cunku :silah:

oyle deme kuzum belli olmaz baktn hamilesin tedaviden sonra şansı varmıs çünkü.insallah hepimiz hamile kalıcaz birgün inanıyorum er yada geç cnm. hergun evimin sokagmda geçerken cok tuhaf oluyorum biirgun bende bebegmle geçicekmiyim diye :-)

Ayy inşallah canım kendiliğimden kalsam dünyalar benim olur heralde Allahım büyük canım bizede nasip olacak birgün inanıyorum geçeceksin tabikide Allahın izniyle hemde en kısa zamanda inşallah canım benim :KK54::KK68:

Vay arkadaş hurma mineral vitamin kaynağı yaa olmaz öyle şey valla çok şaşırdım

Evet canım bende şaşırmıştım ama hurmayı doğumu yaklaşanlara öneriyorlar hep rahimin açılmasını sağlıyormuş benim etrafımdaki hamilelerde hep doğuma yakın çok yerdi açılma olsun diye. Ama ananas konusunda bende çok şaşırdım çünkü çok var sürekli ananas yiyip pozitif alan :KK57:

X