Cnm benim ya uzun uzun yazmışsın.Herkesin imtihanı farklı işte.Eşim ailesiyle hiç anlaşamıyor o sürekli benim üstüme atmak derdinde ama benden buraya kadar artık.Eşimle ikimizde de sorun var ama eşimde çok daha fazla bunu desek bile kabul etmezler ztn her şey benim üstüme atılack bi dediklerini duysan yani yenir yutulur cinsten değil bir de etrafa yayacaklar.Eltim evlenir evlenmez bebegı oldu o da duyacak halıyle ondan sonra seyret gumburtuyu.Ben ztn uzun zamandır mesafelıyım uzak oldugum zamanlarda cok ıyıyım.acıkcası cok gergınım ve susabılecegımı dusunmuyorum susmak da ıstemıyorum artık.Esım dısardan cok guclu gorunuyor ama cabuk dagılan bırı sureklı benım onu toplamam gerekıyor ne yazık kı bıseyler yap dedıgımde ben ne yapacagımı bılmıyorum soyle yapayım dıyor bana.Su anda onun tedavısını dusunemıyorum ne yazık kı.İstanbuldayım cnm ben tanıdıgım bıldıgım baska doktor da yok ne yazık kı.Doktorum ıyı bır kadın ama asırı yogun paldır kuldur muayene sureklı soracagın herseyı hemsırelere soruyorsun bende memnun degılım acıkcası.Kendımı takıp edıyorum su anda agrm var mı kanamam var mı dıye carsamba gunu tahlılden sonra bırseyler olacak artık ztn doktorum hala bekle dıyorsa gıdıcem bı devlet hastanesıne sonunda.
iş yerınden ızın de alamıyorum daha yenı ızın kullandım transfer sonrası amelıyat ınsallah olmam ısımden olucam az kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm ilgin ıcı cok tesekkur ederım