- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.841
31 mart benim tarnsfer günüm ınsallah ikimize de ugurlu gelir canim.
Hayırlı olur inşallah bu tarih ikimeze de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 mart benim tarnsfer günüm ınsallah ikimize de ugurlu gelir canim.
Aboooo ne diyosunuzzz simdi dusup yerlere bayilcam neden hepsi bi kararda bulusmuyorlar anlamiyorum ki asiri sacmalikli geldigi icin bana da pek sorgulamadim sayili gun cabuk gecer nitekim.. koyun muyum neyimAboooo herkes cayır cayır ananas yiyor yaaaa doktor mu söyledi yeme diye çok şaşkınım şuan hırma soda ananas bana pek mantıklı gelmedi yasak olması diğerlerinin hepsinde hem fikirim ama bunlar aksine yararlı şeyler bence. Birde İbrahim Saraçoğlu turşu yemeyin diyor bu dönemde benden söylemesi
Baya sancim vardı kasikta ama o dondurilmamisti belki de ondanNe belirtilerin vardı kızında her gebelik bir değil canım
Aboooo ne diyosunuzzz simdi dusup yerlere bayilcam neden hepsi bi kararda bulusmuyorlar anlamiyorum ki asiri sacmalikli geldigi icin bana da pek sorgulamadim sayili gun cabuk gecer nitekim.. koyun muyum neyim
Hurma önerilmez zaten doğumu yakın kadınlara onerlrirAboooo ne diyosunuzzz simdi dusup yerlere bayilcam neden hepsi bi kararda bulusmuyorlar anlamiyorum ki asiri sacmalikli geldigi icin bana da pek sorgulamadim sayili gun cabuk gecer nitekim.. koyun muyum neyim
Ondandır çünkü yumurta toplamadan sonra kasıklarda ağrı oluyorBaya sancim vardı kasikta ama o dondurilmamisti belki de ondan
Bana doktorum yumurtalar alinana kadar alkali diyeti verdi sirf sebze.. beyaz un yok hormonlu meyveler yok haftada 2 gun balik veya et protein yiyebiliyordum. Yumurtalarin alindigi gun protein agirlikliya dondum bol bol yumurta et falan.. transfer sonrasi yasaklar haric hersey devam. Yasaklar da ananas maydonoz hurma cig et balik vs vs
Hurma önerilmez zaten doğumu yakın kadınlara onerlrir
Ananas aşırıya kaçmadan yenebilir ben iki dilim yedim bu surecte
Turşu yasak canım bende öyle biliyorum ama sunuda belirteyim ben oğluma gebe kaldığımı bilmeden şalgam suları içtim öyle böyle değil
Valla ilk transferimde yedim özellikle ilk 3 gun . Pozitifti. Bunda da ilk 3 gun yedim benHurma pek önermiyorlar canım evet ama ananası aksine doktorların hep tavsiye ettiğini duydum ki ananas yiyp pozitif sonuç alanda çok her doktor birbirini tutmuyor sanırım
Hurmayı araştırdım kızlar içeriğinde bol miktarda fosfor bulunuyormuş bu kısırlığı önleyen birşeymiş acve hurması özellikle. Erkeklerde hareketliliği ve sayıyı artırıyormuş bayanlarda rahim kaslarını geliştiriyormuş yemeyin demelerinin sebebi bu olabilir, Rahmi açıyorsa tutunmasını engelleyebilir transfer öncesi belki yenebilir ama transfer sonrası dikkat edilmeli o zamanAynen öyle canım bende anlamış değilim neden her doktor farklı söylüyor iyice deney tahtası olacağız valla
Evet canım oldu bitti yumurtlamamda yakın bı deneyeyim bakalım benim daha önce kendiliğinden oldu ama düşükle sonuçlandı bizim sorunumuz önceden esimdeydi sperm problemi sayi iyiydi ama hareket sifirdi ilaçla falan biraz düzelince aşılama yaptırdık tutmadı sonra hemen ameliyat oldu yaklaşık 1 sene olcak o düzeldi baktık gene olmuyor bı tüp bebek uzmanına gözükelim dedik rahim filmimde tüplerde zedelenme var dedi yapışıklık varmış tek taraflı sanırım bide hidroselpinks tek taraflı 1 ay falan önce öğrendik daha 2 ay bekleyin dedi Dr 1 ayı gitti bakalım kısmet işte bekliyoruz sizin neydi canm probleminiz ??insalllah iyo grlir bize canm bizim umudumuz olur. sen adett oldunmu yani adetten snra yapılıyormuş ya? bide sorun neydi sizde-?
Valla ilk transferimde yedim özellikle ilk 3 gun . Pozitifti. Bunda da ilk 3 gun yedim ben
İlk tup bebek tedavisine karar verdik, googlea girdim tup bebek tedavisinde yazinca direk ananas diye tamamlamasi.. girdim baktim forumda da konular mevcut bana asiri komik gelmisti canimda cekmisti baslamadan nolur noolmaz diye gidip bi kosu almistim asla anlamini bilmiyorum ama takildigim birsey varsa havuc suyu gidip suan kati meyve sikacagi alacagim saracoglunun youtube’da onu soyledigini ben de izledim.. yalniz sabah aksam icmek asiri seker yuklemesi demek diye dusunuyorum asiriya kacirmasak daha iyiananas yasak mı dedi ananas diye çok okuyorum o zman yemiyim ben
Hurmayı araştırdım kızlar içeriğinde bol miktarda fosfor bulunuyormuş bu kısırlığı önleyen birşeymiş acve hurması özellikle. Erkeklerde hareketliliği ve sayıyı artırıyormuş bayanlarda rahim kaslarını geliştiriyormuş yemeyin demelerinin sebebi bu olabilir, Rahmi açıyorsa tutunmasını engelleyebilir transfer öncesi belki yenebilir ama transfer sonrası dikkat edilmeli o zaman
İlk tup bebek tedavisine karar verdik, googlea girdim tup bebek tedavisinde yazinca direk ananas diye tamamlamasi.. girdim baktim forumda da konular mevcut bana asiri komik gelmisti canimda cekmisti baslamadan nolur noolmaz diye gidip bi kosu almistim asla anlamini bilmiyorum ama takildigim birsey varsa havuc suyu gidip suan kati meyve sikacagi alacagim saracoglunun youtube’da onu soyledigini ben de izledim.. yalniz sabah aksam icmek asiri seker yuklemesi demek diye dusunuyorum asiriya kacirmasak daha iyi
hemde nasl bizim olur dünyalar neler almayz onlara yerim ben onları allahn izniyle hepimiz grcez onllarıAyy inşallah canım kendiliğimden kalsam dünyalar benim olur heralde Allahım büyük canım bizede nasip olacak birgün inanıyorum geçeceksin tabikide Allahın izniyle hemde en kısa zamanda inşallah canım benim
Evet canım her gün 1 dilim yedim. Ama sadece ilk 3 gun transferden sonra. Ben öyle okumuştum. Bunda da yaptım aynısını cuma günü sonuç alacağım inşallah. Bakalım ananas tezi curuyecek miAnanası mı canım
Asiri merakla bekliyoruz ama kesinlikle moral bozacak birsey de degil cunku “ ben cilginlar gibi yedim hamileyim” yazanlar da vardi ilk arastirmamda.. bir ihtimal ilaclarin degiskenligine gore etkilesim gosterebilen bisey olabilir tamamen prosedurdur belki diye dusunuyorum.. ona bakarsaniz transfer yapildigim ilk dakikalardan beri hapsuruyorum ne alakaysa dustulerse dustuler zaten ananasla hurma hak getire yaniEvet canım her gün 1 dilim yedim. Ama sadece ilk 3 gun transferden sonra. Ben öyle okumuştum. Bunda da yaptım aynısını cuma günü sonuç alacağım inşallah. Bakalım ananas tezi curuyecek mi
hayırlısı olsun canm insallah olir sen nkadr sutle nasl yaptın? düşük yaptm demişsin ondan yapışıklık olmuştur belki cnm. bizde bende sorun benm sag tüpüm kapalı sol açık 1negtf aşılamam 1negatf tüp bebek oldu 3dondulmuşm var bekliyorz sütü deniym olmazsa nisnda gtcez cnmEvet canım oldu bitti yumurtlamamda yakın bı deneyeyim bakalım benim daha önce kendiliğinden oldu ama düşükle sonuçlandı bizim sorunumuz önceden esimdeydi sperm problemi sayi iyiydi ama hareket sifirdi ilaçla falan biraz düzelince aşılama yaptırdık tutmadı sonra hemen ameliyat oldu yaklaşık 1 sene olcak o düzeldi baktık gene olmuyor bı tüp bebek uzmanına gözükelim dedik rahim filmimde tüplerde zedelenme var dedi yapışıklık varmış tek taraflı sanırım bide hidroselpinks tek taraflı 1 ay falan önce öğrendik daha 2 ay bekleyin dedi Dr 1 ayı gitti bakalım kısmet işte bekliyoruz sizin neydi canm probleminiz ??