Kızlar sakın idrar testi yapmayın , sonuç pozitif bile olsa erken olduğu için idrarınızda çıkmayabilir boş yere üzersiniz kendinizi. Kendinizi istediğiniz gibi üzebilirsiniz ama Bebişler içinizdeyse bide onları üzeceksiniz işte ona müsaade edemem. Kıyamam yiğenlerime . Sakın yapmayın kızarım heee
10. Günde kan testi yaptırabilirsiniz illa 12 yi beklemenize gerek yok ama idrar testi olmaz bu konuda anlaşalım.
Canım benim doktorun takipte sonuçta değil mi? Kimdi doktorun? ALLAH ın izniyle birşey olmaz ilkiyle kıyaslama bu sefer daha bilinçlisin ve herşeyin farkındasın. Bende umudu kesemiyorum senden nedense çok istediğimdendir belki, umutla bekliyorum hala. Kendine çok yükleniyorsun rahatlamaya çalış biraz , doktorun süreçle ilgili rahatlatmamış bilgilendirmemiş seni biraz gıcık oldum ona başka bir doktora gidip danışsan mı acaba?
Değildir kuzum denersin merak etme biraz kendine müsaade et çok yoğunlaşma, bu esnada eşine yönelik tedavi süreci başlatın bence. Hulusi hoca vitamin ilaç vs. Veriyormuş, mikrochip yöntemi öneriyormuş siz öyle mi yapmıştınız hatırlamıyorum ama. Kaan Aydos var bide bu alanda uzman. İş ve kayınvalide süreçlerini de atlatıp başlarsınız tekrar herşey güzel olacak inşAllah biraz zamana ihtiyacın var.