- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.441
Bazıları lazımlık hasta bezi falan diyorlar ama senin gibi yarım saatten sonra wc ye çıkıp bebeği tutunanlar da var. Yani sadece insanın içine şüphe bırakıyor onun haricinde bilinen ney birşey yok, nasip olandan sonra her türlü oluyor zaten boşver iyi yapmışsın çok takılmaÖyle yapıyorum canım transferden sonra 25-30 dk arası yattım çok sıkıştım dayanamdım bişey olmaz heralde yteelidir değil mi? Bi ona canım sıkıldı.
Dlk2606, kuzum sesin çıkmıyo sütls lgili bi bilgin yokmu
kolay gelsin cnm k.bakma ozman bu yöntemle hamile kalan var duydum kaynanmn bi akrabasinn ccugu olmamış hiç sonra bunu yapıp eşiyle ilişkiye girmiş hamile kalmis 2ccugu olmuş bende deniycemBugün iş yerinde yoğundum biraz canım pek yazamadım. Yok canım daha önce hiç duymadım onu denemedim de hiç
Ohhhh çok güzel bol suyunu iç kivi ye . Evet yatacaksın . Lavaboya gidince odalarda yavaştan şöyle bir dolaş h3men gel yat tekrar ertesi günde aynen . :)Canım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))
Allah yardımcınız olsunMerhaba. Dün cgh testi neticesini beklediğimi yazmıştım. Bugün embrıyodan edword sendromu denilen bir hastalık olduğu neticesini aldık. 3000 kişide 1 görüyoruz dedı DR. Ne dıyeceğimi bilemıyprum. Grs üzere
Bende yarım saat yatıp lavaboya gittim hastanede sonrası giyinip çıktım. Hatta bizim merkez transfer yapılan kat alt katta çıkarken asansöre bindik çıktık yukarı tam asansör kapısı omzuma bor çarptı bi anda okadar sarsildimki eyyyvaaahhhhhh dedim yedik naneyiÖyle yapıyorum canım transferden sonra 25-30 dk arası yattım çok sıkıştım dayanamdım bişey olmaz heralde yteelidir değil mi? Bi ona canım sıkıldı.
Hayırlı olsun bol bol dinlen çok kişi yaşıyor bunu . Doktorlar hep yerleşme kanaması olabilir diyorlar. Iğne veriyorlar .ve bol bol yatış hoc kalkma allahın izni ile bisey olmaz .test günü inşallah güzel haberi alırsınSelamün Aleyküm kizlar
Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin insAllah.
Bizde bi kac senedir tup bebekle meskuluz. Cok zor bir donem ucuncu deneyimimizde Sükür dondurulmuslarimiz oldu ve sali günü ikitane yerlestirdiler biri blast biride dortlu hucreden olusan embryo..
Yalniz gectigimiz sali günu yerlestirdiler ve carsamba aksami kanama oldu pembe bazen azda olsa kirmizi sonra kasik agrilari cok agir hemde ne oldugunu anlam veremedim ki hickimse veremedi doktorun yardimcisi bile anlamadi gelde demedi cunki dusuk icin cok erken ve regl icinde cok erken dediler dunde kanama devam az olsada. Bugun sabah kesildi ve demin yine azar azar geldi.. bu arada hala progynova ve fitil kullaniyorum boyle bise basina gelen varmi beni aydinlatabilirmisiniz!? Simdiden Allah cc razi olsun. Bu arada ben hollandadan katliyorum
Canim Ikinciyi de yaptım b3n yazdım dr.a çarşamba gel dedi ultrason içinCanım senin tekrarlaman gerekiyormuymuş konuştun mu doktorunla
Canim bende diydum bunu baska topiklerden hatta sarimsagin ucuna ip baglayip koyup yatiyorlardi eger sabah falan agizlarina sarimsak tadi geliyorsa tupler acik demekmiş enfeksiyonu kırıtıyormuş falan ayyyy daha neler neler yapanların çoğu doğurdu :)))kolay gelsin cnm k.bakma ozman bu yöntemle hamile kalan var duydum kaynanmn bi akrabasinn ccugu olmamış hiç sonra bunu yapıp eşiyle ilişkiye girmiş hamile kalmis 2ccugu olmuş bende deniycem
Bende yarım saat yatıp lavaboya gittim hastanede sonrası giyinip çıktım. Hatta bizim merkez transfer yapılan kat alt katta çıkarken asansöre bindik çıktık yukarı tam asansör kapısı omzuma bor çarptı bi anda okadar sarsildimki eyyyvaaahhhhhh dedim yedik naneyihep beni bulur böle şeyler
tugken ya yüzümü güldürdün canım zaten öyle diken üzerinde duruyorki insan bişey olmaması kaçınılmaz oluyor. Neyse bebeğin böyle güçlü anneye sahip ayrıca içimi rahatlattın 25 dk fln sürdü benim yatışta dayanamadım gittim lavaboya sonra bi 10 dk daha dinlenip giyinip çıktık. Sonra içim içimi yedi 45 dk fln niye yatmadım diye. Şimdi rahatladım. Anneme geldim yatış devam. Ya ne güzel duygular canım. Kimbilir hamilelik nasıldır.
Hayırlı olsun bol bol dinlen çok kişi yaşıyor bunu . Doktorlar hep yerleşme kanaması olabilir diyorlar. Iğne veriyorlar .ve bol bol yatış hoc kalkma allahın izni ile bisey olmaz .test günü inşallah güzel haberi alırsın
Evet bugün yat yarında yat öbür günde yatCanım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))
Hiç birşey olmaz canım korkma yarım saat yatman yeterli zaten.Öyle yapıyorum canım transferden sonra 25-30 dk arası yattım çok sıkıştım dayanamdım bişey olmaz heralde yteelidir değil mi? Bi ona canım sıkıldı.
Transfer işlemi zormu geçti spekulum takılırken falan? ondan olabilir alet yerleştirilirken hafif bir zedelenme olabilir canım kiminin hassas olabiliyor. İnşallah sonucun pozitif olurSelamün Aleyküm kizlar
Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin insAllah.
Bizde bi kac senedir tup bebekle meskuluz. Cok zor bir donem ucuncu deneyimimizde Sükür dondurulmuslarimiz oldu ve sali günü ikitane yerlestirdiler biri blast biride dortlu hucreden olusan embryo..
Yalniz gectigimiz sali günu yerlestirdiler ve carsamba aksami kanama oldu pembe bazen azda olsa kirmizi sonra kasik agrilari cok agir hemde ne oldugunu anlam veremedim ki hickimse veremedi doktorun yardimcisi bile anlamadi gelde demedi cunki dusuk icin cok erken ve regl icinde cok erken dediler dunde kanama devam az olsada. Bugun sabah kesildi ve demin yine azar azar geldi.. bu arada hala progynova ve fitil kullaniyorum boyle bise basina gelen varmi beni aydinlatabilirmisiniz!? Simdiden Allah cc razi olsun. Bu arada ben hollandadan katliyorum
Yatıyorum canım bu haftasonu böyle geçecek..Evet bugün yat yarında yat öbür günde yat
Hiç birşey olmaz canım korkma yarım saat yatman yeterli zaten.
InsAllah canim insAllah. Rabbim sonumuzu Hayr eylesin.Transfer işlemi zormu geçti spekulum takılırken falan? ondan olabilir alet yerleştirilirken hafif bir zedelenme olabilir canım kiminin hassas olabiliyor. İnşallah sonucun pozitif olur