2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Guzel gonullu arkadasim benimm. Allahim gonlune gore verir insallah ne guzel dua etmissin. Negatif cikarsa kendimizi parcalamak yok. Allah bu mubarek gunde bize negatifi nasip ettiyse mutlaka daha iyisini verecektir sabir etmemizi istiyordur. Yoksa Rabbim kulunu üzmez boyle bir gunde ettigimiz dualari geri cevirmez ben inaniyorum.
Sonucumda cikmadi bi turlu yaa yerimde duramiyorumm uff
Öyle cnm ztn Rabbim ne veriyorsa hayırlısını veriyordur.Sonucu alınca hemen yaz bende çok merak ettim:halay:

Kızlar ben bugün muayeneye gittim. Transferden sonra 24. Günüm ve doktor kimyasal gebelik değil tutmamış dedi. Ya bu nasıl oluyo peki tutmayan bişeyin 12. Günde b hcg değeri nasıl 26 çıkar ve hala kanama olmaz. Genetik testi istedi ve b hcg testi yap sonuç 5 in altndaysa bi laç verdi kanamamı yapsın diye verdi. Ben bu işten hiçbişey anlamadım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Kızlar ben bugün muayeneye gittim. Transferden sonra 24. Günüm ve doktor kimyasal gebelik değil tutmamış dedi. Ya bu nasıl oluyo peki tutmayan bişeyin 12. Günde b hcg değeri nasıl 26 çıkar ve hala kanama olmaz. Genetik testi istedi ve b hcg testi yap sonuç 5 in altndaysa bi laç verdi kanamamı yapsın diye verdi. Ben bu işten hiçbişey anlamadım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Canim allah yardimcin olsun.okadar çok ilaç kullanıyoruzki bu süreçte bünyeler şaşırıyor . Hakkında hayırlısı

X