- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.121
Amin canımAllah razı olsun canım benim teşekkür ederiz tavsiyelerin için deneyeceğim bu sefer onlarıda inşallah bol bol şifa olur hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımAllah razı olsun canım benim teşekkür ederiz tavsiyelerin için deneyeceğim bu sefer onlarıda inşallah bol bol şifa olur hepimize
Beklicez artık yapak bişey yok işten çıkıp alamam sonucu ne yazık ki.
Bende ikinci kanımı verdim buarada sağlık ocağına artık yarına çıkar
Yok kız benimkinin yanında seninkinin lafı mı olur :))))) aksam ne ki. beklemekte çok güzel Allahım pozitif nasip edecek insallahhhhhBeklicez artık yapak bişey yok işten çıkıp alamam sonucu ne yazık ki.
Canım allah yardımcın olsun korkup stres yapma güzelce alıp geleceksin sonra bol bol dinlenip olumlu düşünKızlar hayırlı kandiller tek tek dua ediyorum. Yarın transferim var. Banada dua edin olur mu
AminnnnOlsun canım alıştık beklemeye yine bekleriz yeterki kat kat artsın değerin
Öyle cnm ztn Rabbim ne veriyorsa hayırlısını veriyordur.Sonucu alınca hemen yaz bende çok merak ettimGuzel gonullu arkadasim benimm. Allahim gonlune gore verir insallah ne guzel dua etmissin. Negatif cikarsa kendimizi parcalamak yok. Allah bu mubarek gunde bize negatifi nasip ettiyse mutlaka daha iyisini verecektir sabir etmemizi istiyordur. Yoksa Rabbim kulunu üzmez boyle bir gunde ettigimiz dualari geri cevirmez ben inaniyorum.
Sonucumda cikmadi bi turlu yaa yerimde duramiyorumm uff
Kızlar hayırlı kandiller tek tek dua ediyorum. Yarın transferim var. Banada dua edin olur mu
hayırlı kandiller cnm bol bol duae et güzelce uyu.Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder duların kabul olur inşallahHayırlı kandiller canım. Rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip eder
Kızlar hayırlı kandiller tek tek dua ediyorum. Yarın transferim var. Banada dua edin olur mu
Hayırlı Kandiller arkadaşlar ettiğiniz tüm dualar kabul olur inşallah
Ciktimi bende çok meraktayım allahim güldür yuzunu nolurrrrINCIK BONCUK Canım ne yaptın çıktı mı sonuç ayy yine heyecanlandım valla ya inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Canim allah yardimcin olsun.okadar çok ilaç kullanıyoruzki bu süreçte bünyeler şaşırıyor . Hakkında hayırlısıKızlar ben bugün muayeneye gittim. Transferden sonra 24. Günüm ve doktor kimyasal gebelik değil tutmamış dedi. Ya bu nasıl oluyo peki tutmayan bişeyin 12. Günde b hcg değeri nasıl 26 çıkar ve hala kanama olmaz. Genetik testi istedi ve b hcg testi yap sonuç 5 in altndaysa bi laç verdi kanamamı yapsın diye verdi. Ben bu işten hiçbişey anlamadım
Sağol canım artık doktoru görünce ölesim varCanim allah yardimcin olsun.okadar çok ilaç kullanıyoruzki bu süreçte bünyeler şaşırıyor . Hakkında hayırlısı
Allah korusun napalim hep olumlu pozitif olmak zorundayız . Allahım tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsinSağol canım artık doktoru görünce ölesim var