2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Egehanezra cnm bana kalsa geceden gidecektim nerdeyse
Allahim bugun sonuc alacak olan S sinemis25 arkadasim ile benim sonuclarimi cok yuksek cikar cifter cifter gelsin melekler insallah :))
kız bi tan
Canim benim tedaviye basladigimdan beri seni kendimden hic ayirmadim hep senin icinde dua ettim. Ayni gun basladik tedaviye insallah ayni gun pozitifleri de goruruz. Bunu canii gonulden istiyorum
Allah razı olsun kuzum ben de her dua ettiğimde hepinizin adını sayıp öyle duaya başladım her seferinde.Umarım olumlu sonuç alırsın ne kadar sevineceğimi anlatamam sana. tugken e sevindik şimdi de sıra sende inşallah.Bugün hepimiz için dua edicem bu müberek günde Rabbim sağlık huzur ağız tadıyla yaşamak nasip etsin hepimize gerisi boş zaten.Hepinizi çok seviyorum hepinizden allah razı olsun yorgun bi gönle dokundunuz beni iyi ettiniz Rabbim hepinizin gönlünde ne varsa ömrünüze nasip etsin inşallah

Olsun canım yinede bi gitseydin muayeneni olurdun güzelce git bence canım benim aksatma hayırlısı olsun inşallah

Canım olsun geç olsun güç olmasın hiç gitmesin hevesin Rabbim biliyor doğru zamanı inşallah bu mübarek günde kabul edecek Rabbim dualarımızı
nebilim canım bi an moralm bzuldu gitmedim bidaki ay gderim artk bugn 4.gunum

Diğer aya aklındn butuuuuunnnn olumsuzlukları çıkarıp öyle başladı allahın izni ile çok güzel olacak . Tedaviye başlamadan princ pilavı ekmek yeme bol bol suyunu şimdiden üç canım en az 2 ltre

Hım anladım canım benim sakın moralini bozma herşeyde var bir hayır bol bol dua et Rabbim en güzelini hayırlısını versin inşallah kabul etsin bu mübarek günde dualarımızı inşallah

Diğer aya aklındn butuuuuunnnn olumsuzlukları çıkarıp öyle başladı allahın izni ile çok güzel olacak . Tedaviye başlamadan princ pilavı ekmek yeme bol bol suyunu şimdiden üç canım en az 2 ltre

Canım pirinç pilavı domates falan zararlımı transferden sonra

Canım pirinç pilavı domates falan zararlımı transferden sonra
Yemedim ben canım helede mevsimi değil ya birde domates patlıcan kabak özellikle yeme dedi bana dr.pirinc pilavi ve ekmeği 1 ay öncesinde tamamen kestim zaten ekmek ayda yılda 1 yerdim. Ilaclar yatma süreci falan şişiriyor herkesi genelde hep kilo almışlar ama ben aksine verdim.yememekte fayda var

Guzel gonullu arkadasim benimm. Allahim gonlune gore verir insallah ne guzel dua etmissin. Negatif cikarsa kendimizi parcalamak yok. Allah bu mubarek gunde bize negatifi nasip ettiyse mutlaka daha iyisini verecektir sabir etmemizi istiyordur. Yoksa Rabbim kulunu üzmez boyle bir gunde ettigimiz dualari geri cevirmez ben inaniyorum.
Sonucumda cikmadi bi turlu yaa yerimde duramiyorumm uff

Sumaklı kıvırcikli salata yedim ben bolbol. Ceviz koyup üzerine . Bunuda saracoglundan duymuştum.kemik suyu çorbası 1 öğün buda dr tavsiyesi . Sifa olur inşallah sizde deneyin

Ayy canım çok sağol Allah razı olsun ya iyiki söyledin hiç bilmiyordum bunları aksine domatesi falan da çok yemiştim ilkinde ekmeğide sadece kahvaltıda yiyorum tamamen kesmeye çalışıyım o zaman canım çok iyi yapmışsın valla ya bende kilo aldım tedaviye başlayınca hayırlısı olsun inşallah

Sumaklı kıvırcikli salata yedim ben bolbol. Ceviz koyup üzerine . Bunuda saracoglundan duymuştum.kemik suyu çorbası 1 öğün buda dr tavsiyesi . Sifa olur inşallah sizde deneyin

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederiz tavsiyelerin için deneyeceğim bu sefer onlarıda inşallah bol bol şifa olur hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…