- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.081
Kizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum
Benim de dün transferim yapıldı. Çok kastım kendimi simdiden umutsuzum
ben bi ara kalp krizi geçiricem sandım kaslarımı öyle bi sıkmışım ki transfer günü bğtğn gün ağrıdı geçiyor ama takma kafanaBenim de dün transferim yapıldı. Çok kastım kendimi simdiden umutsuzum
günaydın canım senin de kandilin mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanlarım Günaydın güzel bir gün olsun bu mübarek günde boll pozitif haberi duyalım inşallah Regaib kandiliniz mübarek olsun cankardeşlerimmmm
ben bi ara kalp krizi geçiricem sandım kaslarımı öyle bi sıkmışım ki transfer günü bğtğn gün ağrıdı geçiyor ama takma kafanaRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana da inşallah
Egehanezra cnm bana kalsa geceden gidecektim nerdeyse
Allahim bugun sonuc alacak olan S sinemis25 arkadasim ile benim sonuclarimi cok yuksek cikar cifter cifter gelsin melekler insallah :))
Canım ben muayene bile olamıyordum o kdr fena oluyorum.Transfere başlayacakları zaman başladım ztn hemen bana anestezi verin diye ağlamayaAyyy ben hepten kasacağım demek kimuayanelerim sıkıntılı geçer hep anestezi yapmazlar mı ki yaa
Canlarım Günaydın güzel bir gün olsun bu mübarek günde boll pozitif haberi duyalım inşallah Regaib kandiliniz mübarek olsun cankardeşlerimmmm
günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.Bende sabah 8 de verdim kan akşam gidip alıcam sonucu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlar
Umarım güzel sonuçlar aliriz her şey nasip tabi ama içim sıkıldı. Günler geçmiyor daha çabuk sonuç alabilsek keske
cnm yaptrmiycaz hemn ondan gtmedim
esim yatıramayız hemn diyince bütün hevvesim umudum gtti nebilim cnm demkki nsip dgilmis bdaki ay gderimmm artk
günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.Bende sabah 8 de verdim kan akşam gidip alıcam sonucu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlar
amminnnn insaallh kuzum kan vermşsin akşama kadr nasl bkliycezzzzzzgünaydın canım senin de kandilin mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım allah razı olsun . Inşallah herbiriniz pozitif sonucu alacaksınız Allahın izni ile . :))))Canımmm ya anca okuyabildim süper , ALLAH a şükür ... Rabb İm sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah... gözün aydın darısı haberi bekleyen arkadaşlarım olmak üzere hepimizin başına inşAllah
bnm muaynelerim cok ağrılı geçiyor bide bn opuda ve trasfer günü pinpiriklendim yatirdilar kalkıp bakıyom napiyolar diye anestezili oldu 2side snra igneyi yaptılar bn uyudum gzumu açtım yatagimdaymAyyy ben hepten kasacağım demek kimuayanelerim sıkıntılı geçer hep anestezi yapmazlar mı ki yaa