2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Egehanezra cnm bana kalsa geceden gidecektim nerdeyse
Allahim bugun sonuc alacak olan S sinemis25 arkadasim ile benim sonuclarimi cok yuksek cikar cifter cifter gelsin melekler insallah :))
günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.Bende sabah 8 de verdim kan akşam gidip alıcam sonucu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlar

Ayyy ben hepten kasacağım demek ki muayanelerim sıkıntılı geçer hep anestezi yapmazlar mı ki yaa
Canım ben muayene bile olamıyordum o kdr fena oluyorum.Transfere başlayacakları zaman başladım ztn hemen bana anestezi verin diye ağlamaya çok can yakan bişey değil cnm ya ztn kısa sürüyor.Ben boylu boyunca yatınca daral geldi bana biraz o yüzden öyle oldum.Tedavi sürecim de çok zor geçti bütün sinirlerim boşaldı transfer anında ama geçiyor yani kafana takma boşuna şıp diye bitecek ztn 5 dk da.

günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.Bende sabah 8 de verdim kan akşam gidip alıcam sonucu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlar

Canim benim tedaviye basladigimdan beri seni kendimden hic ayirmadim hep senin icinde dua ettim. Ayni gun basladik tedaviye insallah ayni gun pozitifleri de goruruz. Bunu canii gonulden istiyorum

Günaydın canım Allah razı olsun seninde mübarek olsun kandilin. İnşallah bu güzel günde pozitif sonuç alacaksın hepimizi mutlu edeceksin Allahın izniyle inşallah

Amin canım allah razı olsun . Inşallah herbiriniz pozitif sonucu alacaksınız Allahın izni ile . :))))

Ayyy ben hepten kasacağım demek ki muayanelerim sıkıntılı geçer hep anestezi yapmazlar mı ki yaa
bnm muaynelerim cok ağrılı geçiyor bide bn opuda ve trasfer günü pinpiriklendim yatirdilar kalkıp bakıyom napiyolar diye anestezili oldu 2side snra igneyi yaptılar bn uyudum gzumu açtım yatagimdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…