- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.381
B3nimkide memeciydi ama artik hic sallamiyor valla oyun oynamak 1.siradaMaşallah canım. :) 3 ay 8 günlük olduk. Hava çok sıcak olunca su ben de vermeye başladım, 3 gündür emdikten sonra 3 çay kaşığı veriyorum. Yarım çay bardağı bile yapmıyor aslında toplamda. İnternette araştırdım, kilo başına 100-150 ml verilebilir diyor. Verilmesinin tavsiye edilmemesinin nedeni, suyla doyup mama veya emmek istemeyebileceği diyor... Benimkinde olmaz o. :) Sen ne kadar su veriyorsun canım?
Bu arada bebkler ne cabuk buyudu degil mi gecen gun su misaliMaşallah canım. :) 3 ay 8 günlük olduk. Hava çok sıcak olunca su ben de vermeye başladım, 3 gündür emdikten sonra 3 çay kaşığı veriyorum. Yarım çay bardağı bile yapmıyor aslında toplamda. İnternette araştırdım, kilo başına 100-150 ml verilebilir diyor. Verilmesinin tavsiye edilmemesinin nedeni, suyla doyup mama veya emmek istemeyebileceği diyor... Benimkinde olmaz o. :) Sen ne kadar su veriyorsun canım?
Bu arada bebkler ne cabuk buyudu degil mi gecen gun su misali
Darisi herkesin basjna
Oyy maşallah büyümüş de yoğurt yerAynem canim omurboyu kalp carpintisi gecmiyor
Bizde ek gidaya basladikyogurt yiyoruz iki gundur bir kac cay kasigi sevdikte
Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar hepimze.Bu aralar hiç giremiyorum çok şiddetli bulantım ve baş ağrım var bayağı zor geçiyor yani.13 haftalık olduk şükür ama nasıl geçti bi de bana sorunbugün ayrıntılı ultrasona girdim 1 kızım 1 oğlum olacak allahın izniyle.İnşallah bundan sonra her şey güzel ilerler ve sağlıklı bir şekilde doğarlar.Bu mübarek günlerin hatrına rabbim derdi olana dermanını en kısa sürede hayırlı bir şekilde versin inşallah❤Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar
Son 2 haftamız kaldı hayırlısıyla inşaAllah
yazmismiydim buraya hatirlatamiyirum biz de 17 günlük olduk bile öyle böyle derken şükürler olsun. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah.Bu arada bebkler ne cabuk buyudu degil mi gecen gun su misali
Darisi herkesin basjna
Maşallah cnm kaç aylık oldunuz? Bende onu soracaktım bizde haziran in 5 unde 4 u bitiriyoruz inşallah. 5.inci ayda tadımlık çay kaşığının ucuyla elma suyu ,armut suyu, yoğurt falan tattirsam mi diye düşünüyorum. Yoksa 6.inci ayda mi başlayayım. Gerçi dr umuza da sorucam fakat sende bebek konusunda ilk olmasına rağmen çok tecrübelisin. Sizlerinde fikrini almak istiyorum. Hani anne sütü de yok ya mama ile besleniyoruz. Bir de ben az az su veriyorum. Havalarda sıcak artık.
Allah analı ve babalı büyütsün inşallah bir melek daha katılmış aramizayazmismiydim buraya hatirlatamiyirum biz de 17 günlük olduk bile öyle böyle derken şükürler olsun. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah.
Son 2 haftamız kaldı hayırlısıyla inşaAllah
Oyyy maşAllah canım sağlıkla büyüsün kuzu, adı ben oldu?yazmismiydim buraya hatirlatamiyirum biz de 17 günlük olduk bile öyle böyle derken şükürler olsun. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah.
Sağolasın teyzesi. Asel koyduk adınıOyyy maşAllah canım sağlıkla büyüsün kuzu, adı ben oldu?
Teşekkür ediyorum. Cümlemizin evladına sağlık hayırlı ömür diliyorumAllah analı ve babalı büyütsün inşallah bir melek daha katılmış aramiza
Amin canım inşaAllah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSağlıkla kavuşun İnşallah canım az kalmış
Bal demekti değil mi anlamı? Arıcılık yapıyoruz herkes bize tavsiye ediyor ordan biliyorumSağolasın teyzesi. Asel koyduk adını
Masallah canim cok sukuryazmismiydim buraya hatirlatamiyirum biz de 17 günlük olduk bile öyle böyle derken şükürler olsun. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah.
Canim sen dr buldun muBal demekti değil mi anlamı? Arıcılık yapıyoruz herkes bize tavsiye ediyor ordan biliyorumMaşAllah adıyla yaşasın bala
Yok maalesef canım ya Hacettepe ve Gazi de niyetlendiklerim vardı yoğunluktan kabul etmediler. 23. Haftaya kadar Zübeyde hanıma gideceğim o haftadan sonra özele geçme düşüncem var. O zamana kadar araştırma halinde olurum. 1-2 isim not ettim kenara.Canim sen dr buldun mu
Ozel dusunursen benim dr.u tavsiye edebilirim koru aslihan yazicioglu. Ankarada isinde iyi bir cok dr koruda dogum yaotiriyor hastalarini.Aslinda ozellerde gidip on gorusme yapabilirsin hem doktoru gorursun hem hastaneyiYok maalesef canım ya Hacettepe ve Gazi de niyetlendiklerim vardı yoğunluktan kabul etmediler. 23. Haftaya kadar Zübeyde hanıma gideceğim o haftadan sonra özele geçme düşüncem var. O zamana kadar araştırma halinde olurum. 1-2 isim not ettim kenara.