- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.821
Kızlar aranızda leucostim kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnım yarın film çektireceğim doktorla görüşeceğim eğer bi problem çıkmazsa Nisa’n adetimle başlarız inşallah. Sizde problem neydi. Sanırım ilk defa tüp bebek deneyeceksiniz .[/QUOTE].
İnşAllah canım ALLAH tan Ümit kesilmez tabii. Sorun yok sözde sebepsiz infertilite ama tüpe daha yönlendirmedikleri için bence iyi araştırmadılar . 3 başarısız aşılamam var tüpe geçince öğreneceğiz artık başka sorun varsa da.
.
Merhaba canım hoşgeldin. Ben bikaç ara verdim. İnşAllah pozitif olur ikinci denemeniz.
İnşAllah hayırlısıyla başlarsınız ve bu sefer olur. Burada nisan ayında deneyecek birçok arkadaşımız var sana da çok destek olurlar eminim . Şimdiye kadar yapılan testlerde birşey çıkmadı sebepsiz denildi ama sadece hsg, 3. Ve 21. Gün kan testlerine bakıldı birde spermiograma tabii . onlarda herhangi bir problem yok ama 5. Senemizdeyiz , 3 tane de aşılama denedik sonuç negatif.[/QUOTE]Teşekkür ederim cnım yarın film çektireceğim doktorla görüşeceğim eğer bi problem çıkmazsa Nisa’n adetimle başlarız inşallah. Sizde problem neydi. Sanırım ilk defa tüp bebek deneyeceksiniz .
Amin inşallah canım. Benim ilk tedaviden donmuş kalmadı sıfırdan başlayacağız bu son olur hayırlısıyla nasip olur inşallah.siz ne aşamadasınızMerhaba canım hoşgeldin Hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sefer rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin. Sifırdan mi başlıyorsunuz dondurulmus tedavisi mi olacak canım
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur.şişli memorial da başlayacağım.sizde durum nedir nerede denedinizinsallah hayırlı olur cnm nerdeki memorial bnde negatif aldm şubatta bu ikinci adetim carsmba gtcem bakalm ne olcak dondurulmuşlarm var canm
Amin inşallah canım. Benim ilk tedaviden donmuş kalmadı sıfırdan başlayacağız bu son olur hayırlısıyla nasip olur inşallah.siz ne aşamadasınız
Tedaviniz hayirli olsun hangi memorial. Ben de atasehir memorial da tedavi görüyorum insallah hepimiz emekleri karsiligi pozitif olurMerhaba arkadaşlar..nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz aranıza bende yeni katıldım. benimde ikinci denemem memorial da olacak allah nasip ederse başlayacağız. İlk denemem başka bi merkezde negatif olmuştu hayırlısı bakalım allah bize de nasip eder inşallah. Bizde problem morfoloji bu sefer olur inşallah
Bugün kan vermeye gidiyorum şimdisenn nezmn canm test günüm
Çok çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun Allahım evladınızı size bağışlasın. En kısa sürede 2.çocuğunuza da hamile kalmanız nasip olur inşallah. Embriyo donduruldu , toplama işlemine devam edicez demişsiniz sanırım havuz yöntemi uygulanıyor size? hangi merkezde tedavi görüyorusunuz.Sürpriz, rahime doğru büyüyen miyomcuklarım olduğunu öğrendim gerçi 3 yıldır biliyordum ama bebek düşüncesi olmadığı içşn pekde önemsemiyordum. Doktorum ameliyat dedi. Ama öncesinde embriyo donduruldu ve 1 hafta öncede açık ameliyatla miyomlardan kurtuldum. 40 lı yaşlarda gerçekten ameliyat zormuş. 3 ay bekleme ve toparlanma sürecindeyim ama önümüzdeki ay toplama işlemine devam edeceğiz.
Hayırlısıyla inşallah pozitif haberini alırız canımBugün kan vermeye gidiyorum şimdi
Amin canımHayırlısıyla inşallah pozitif haberini alırız canım
inşallah saglikla transferin olur ve tutunurlar,,adet olduğunda transfer yapılmaz yumurtlama ovulasyon sürecini dr un takip eder adetinden sonra transfer yapılır,,benim 3,gün embriyosu çift transfer yapıldı 26 ocakta dr bir embriyonun kalitesinin düşük olduğunu söylemişti sonuç olarak da tek embryo tuttu çok şükür,,transfere kadar sonrasında da kalbini ferah tut adaklar dağıt çocuklar sevindir,,bol bol 5 vakitte dua et transfere abdestli git transfer sirasindada duanı yap inşallah allahın izniyle iki embriyoda tutar kaliteliyse,,sağlıklar diliyorum hayırlı cumalar
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Bende de miyom var rahim filmi çektireceğim eğer rahime bası yapıyorsa laparoskobiyle alınacak dedi doktor.sizin neden açık kapalı ameliyat olmuyor muyduSürpriz, rahime doğru büyüyen miyomcuklarım olduğunu öğrendim gerçi 3 yıldır biliyordum ama bebek düşüncesi olmadığı içşn pekde önemsemiyordum. Doktorum ameliyat dedi. Ama öncesinde embriyo donduruldu ve 1 hafta öncede açık ameliyatla miyomlardan kurtuldum. 40 lı yaşlarda gerçekten ameliyat zormuş. 3 ay bekleme ve toparlanma sürecindeyim ama önümüzdeki ay toplama işlemine devam edeceğiz.
Şişli memeorial a gidiyorum çok duyuyordum laboratuvarı Türkiye’nin en iyileri arasında diye.inşallah güzel sonuçlar alırızTedaviniz hayirli olsun hangi memorial. Ben de atasehir memorial da tedavi görüyorum insallah hepimiz emekleri karsiligi pozitif olur
Bugün kan vermeye gidiyorum şimdi
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın, herkese annelik duygusunu yaşatsın. 43 yaşımdayım, Allah a çok şükür 14 yaşında evladım var. Ama insan başına ne geleceğini bilemez. Eşimi kaybettikten sonra 2. Evliliğimi yaptım ve eşim bebek sahibi olmak istiyor. Yaş nedeniyle vakit kaybetmemek için tüpbebeğe karar verdik
Amin inşallah canım sağlık ocağı olduğundan geç çıkar nasıl b3klerim bilmiyorum saatler geçmiyorAyy çok heyecanlandım hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
Amin inşallah canım sağlık ocağı olduğundan geç çıkar nasıl b3klerim bilmiyorum saatler geçmiyor