- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.221
günaydın canım hayırlı kandillerGünaydın hanımlar
haftasonu eşimin memleketinde idik giremedim ama çok güzel haberler var Allah'ım devamını nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2253319
haklısın canım. Zaman neyi gösterir bilemiyoruz. Sürece yeniden başlamak zor olabilir. Dün akşam eşimle de konuştum uzatmaya karar verdik. Teşekkür ederim önerileriniz için.kararını vermişsin uzatmışsın çok şükür
Ama yine de yazmadan edemedim ben de ilk oğlumu doğduğum yıllarda çalışan bir anne olmam tek başına büyütüyor olmam eşimin görevi nedeniyle hep gurbette olmam nedeniyle tek çocukta kalma mantığında oldum uzun yıllar da bunu korudum
Oğlum 4- 5 yaşa geldiğinde ben müthiş bir bebek özlemi duymaya başladım ve 5 yaşında korunmayı bıraktım ancak Rabbim nasip etmedi uzun yıllar büyük bir savaş verdim 6 yılın sonunda kucağımda küçük oğlumu gördüm çok şükür Allah'ıma
Bunları anlatmamı nedeni ileriki yıllarda ne hissedeceğini zamanın ne getireceğini bilmiyoruz o yüzden de uzatma kararına çok sevindim İnşallah o 5 yavrudan bir sana sana yine evlat olarak döner
Daha o kadar çok şeyi beklicen ki, sabırlı olmaya çalış :)Biz bayağı erken öğreniyoruz o zmn ya.19 mart transfer 4 ü oluyor son adet tarihi 4+1 oldum bügün anca.17 sine randevu aldım o zamana kdr bakalım kalp atısı falan duyulur heralde şiştim beklemekten.
kızım iyi canm büyüyoruz, Anneanne babaanne geziyor :) sen nasılsın oğluşlar nasıl?Umreci58 DilanBoran bianca_82 nasılsınız arkadaşlar
Hamislik nasıl gidiyor
melike222 sen nasılsın canım doğuma az kaldı
begonyas nasılsın oglus nasıl
kinalikadin sen nasılsın canım oglus nasıl
ruhum_mavi sen nasılsın canım kizcen nasıl
İyiyiz canım çok şükür gazıyla uğraşıyoruz uykusuzluk ve yorgunluk var bolca ama hamd olsun bugunumuze..Umreci58 DilanBoran bianca_82 nasılsınız arkadaşlar
Hamislik nasıl gidiyor
Ilk yolculuktu degilmi kucuk oglusla nasil gecti huzursuzluk yaptimi bizimki yeni yeni disarda emmek istemiyor gibi birkac defa emzirme odasinda agladi insallah devam etmez.biz de iyiyiz çok şükür canım cuma günü iş çıkışında memlekete gittik gün boyunca hazırlık yaptım memlekete gidilecek diye o yüzden de pek bakamadım cuma günü Allah razı olsun merak etmişsin
ALLAH razı olsun canım amiiiiinİnşallah senin de güzel haberlerini alacağız arkadaşım çok bekledin sen de
herkese güzel dileklerde bulundun bu mübarek günde Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
test günü ne zaman
Yok canım 40 ucurmasi içinde Nevşehir e gittik Şubat Mart Nisan başı bu üç oldu iki saat yol arabanızla sıkıntı olmadı şükürIlk yolculuktu degilmi kucuk oglusla nasil gecti huzursuzluk yaptimi bizimki yeni yeni disarda emmek istemiyor gibi birkac defa emzirme odasinda agladi insallah devam etmez.
İnşALlah canım amiiinnn çok teşekkür ederim
Transfer henüz canım siz böyle sevinince gebelik haberi veremezsem diye stres oluyorumYaaaa hayırlııı olsunnnnn çoook sevindimmmm
Transfer henüz canım siz böyle sevinince gebelik haberi veremezsem diye stres oluyorumALLAH mahcup etmesin inşAllah ikimizde pozitif haberler alırız tez zamanda ❤❤❤
Aminnnn canım ALLAH razı olsun inŞAllah bırakmazlar beni Rabb im Rahim isminin hürmetine benim rahime de lutfeder inşAllah miniklerimiTransfer olduğunu biliyorum canım benimmm. Olsun iyi düşüneceğiz ki iyi olsunnnYavruların sana sımsıku tutunsun inşaAllah
Aminnnn canım ALLAH razı olsun inŞAllah bırakmazlar beni Rabb im Rahim isminin hürmetine benim rahime de lutfeder inşAllah miniklerimi
Tamam canım okurum çok saolAmiiiiin inşaAllah güzelll anneeeBol bol elini karnına koyup Ali İmran 38.ayeti oku.  Hz. Zekeriyya'nın çocuk duası
Çok şükür canım iyiyiz cuma günü 2.ay aşısı var bakalım:) sen nasılsın yakışıklıların nasıllarUmreci58 DilanBoran bianca_82 nasılsınız arkadaşlar
Hamislik nasıl gidiyor