- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.141
Vayyy kuzum benimm hadi maşallah diyelimhttps://i.hizliresim.com/LlWOWa.jpg
[url=https://hizliresim.com/LlWOWa][/URL]
Hayırlı Sabahlar canımmm.
Bu sabah yine yaptım test. Dün grimsiydi bugün hafif pembe ama yine silik çıktı
Vayyy kuzum benimm hadi maşallah diyelim
Sonuc 1000 küsürlerde fln çıksa ben anca inanacaktım sanırım.Hastaneye geri gidip testi karıştırmış olabılır mısınız dıye sordum bır de. Üstüne idrar tahlılı yaptım ınanmak ıcın. Iyıce kafayı yedım sanırım.Ne zormus allahım
Boşver dondurulacak embriyoyu kuzum ona takılma. Benim de 2 tane kalmıştı hatta ben hiç umutlu değildim bak nasip oldu. İnşallah transferin de kolayca gerçekleşir inşallah sende olumlu sonuç alırsın. Embriyolog çok iyi işinin de ehli bu arada. Rabbim dualarımızı kabul etsin sende hamile kalırsın inşallahGünaydın kızlar
Ben şuan serumdayım çok yazamıyorum embriyolog geldi şimdi yanıma. Döllenen 4 ten 3 ü bölünmeye devam etmiş. Onların da 2 si iyi kalite de gözüküyor dedi. Yarın transfer 11:30. Dondurulacak embriyom kalsın istiyorduminşAllah gerek kalmaz
Çok iyi yaa:)) iyi ki yapmışsın ohh tadını çıkarmışsın hiç olmazsaBen 50 li gebelik testi almıştım internetten. O kadar uzun seneler bunun hayalini kurmuştum ki, hamileliğimde 4-5 aya kadar o testleri harcadım, sırf o pozitifi görünce hissettiğim duyguyu tekrar tekrar hatırlamak için. Delilik işte
Tatlı bir kdın ama soru işaretlerim vardı lakin Sen öyle diyorsan öyledir canım, olmazsa Sil baştan yaşamayım istiyordum süreci. Nasip böyleymiş. Şimdi Benim şişkinliğim henüz geçmedi korkudan yemeği bile temkinli yiyorum az daha şişince karnım ağrıyor çünkü. Yarına da sıkışık olmam lazım kara kara onu düşünüyorum şimdiBoşver dondurulacak embriyoyu kuzum ona takılma. Benim de 2 tane kalmıştı hatta ben hiç umutlu değildim bak nasip oldu. İnşallah transferin de kolayca gerçekleşir inşallah sende olumlu sonuç alırsın. Embriyolog çok iyi işinin de ehli bu arada. Rabbim dualarımızı kabul etsin sende hamile kalırsın inşallah
Ben 50 li gebelik testi almıştım internetten. O kadar uzun seneler bunun hayalini kurmuştum ki, hamileliğimde 4-5 aya kadar o testleri harcadım, sırf o pozitifi görünce hissettiğim duyguyu tekrar tekrar hatırlamak için. Delilik işte
Bende dayanamamıştım kuzumİnşallah canım ya başım ağrıdı stresten.Başka doktora gideriz heralde eşim dayanamaz
Sağlığı sıhhati yerinde olsun canım ilk önceliğimiz o yönde ama kız diyor içimden bir hisGene allah bilir canım tabi ki sağlıklı olsun önemli olan o ama eşim kız istiyor senelerdir adı bile hazırne olursa olsun kabulümüz tabi ki ama kız olursa tadından yenmez
Demekki kalbimiz birmiş canım aynı hissetmişizBenden çok yaşayacaksın valla haberi aldığımdan beridir benimde içime öyle doğuyor hatta onu yazmak için girdim şimdidebende kutunda kız görüyorum canım
Maşallah sübhanallah Rabbim sonunu daim etsin inşallahhttps://i.hizliresim.com/LlWOWa.jpg
[url=https://hizliresim.com/LlWOWa][/URL]
Hayırlı Sabahlar canımmm.
Bu sabah yine yaptım test. Dün grimsiydi bugün hafif pembe ama yine silik çıktı
Heyecanla bekliyoruz sağ salim gelsin inşallahYakin tabiki dogumun
Canım sen hamile kaldığın için ohss oluşmuş heralde. Hikayeni tam bilmiyorum ☺evet bendim canim .allahtan transfer sonrasi yavas yavas baslmaisti benimki.kese gormeye gittik gorduk sonraki aksam pat lekelenme basladi. Hemen yatis vermislerdi yumurtalar sonradan buyumeye devam ediyorya benimkide cosmustu amann gecip gidiyor iste.hayirliai ne ise o olsun insallh ertelensede ertelenmesede pozitifi al canim
Rica ederim canım ne demek :)çok teşekkür ederim gerçekten çok açık ve net anlatmışsınız, benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var 1.5 yıldır hamile kalamıyorum. hsg çektirdim tüplerim açık doktor sanırım aşılama deneyecekti ama gitmedim, daha şimdiden o kadar çok yıprandım ki..
aşılamanın tutması çok düşük ihtimal zaman kaybetmeyin deniliyor. tüp bebek için çalıştığım iş hiç müsait değil kaç defa izin alabileceğim ki?
gittiğim doktor ameliyat konusunda çok başarılı asla zarar vermiyormuş.. ameliyat mı olsam direkt? o kadar kararsızım ki ne zor durumlarmış bunlar..
Maşallah sübhanallah Rabbim sonunu daim etsin inşallah
Heyecanla bekliyoruz sağ salim gelsin inşallahsenin oğluş gibi yapar mı bizim kızda
Canım sen hamile kaldığın için ohss oluşmuş heralde. Hikayeni tam bilmiyorum ☺
1.denemem de 60 tane yumurta toplanmıştı beni gören herkes şok oluyordu hoplayıp zıplayıp duruyodum
Rica ederim canım ne demek :)
Çikolata kisti konusunda bir bilgim yok canım,olan arkadaşlar doğru bilgilendirmeyi yaparlar.
4 tüp denemesinden önce 3 defa aşılama denedik canım,2si tuttu düşükle sonuçlandı.
Tüp bebek için 3.gün başlasan tedaviye Opunun olacağı günle beraber 6-7 defa falan gitmiş olursun canım. Bu süreçi senin yumurtalıklarının ilaça verdiği tepki belirlicek,belki dahada az gidebilirsin veya dahada fazla.
Belkide yapar canim hic belli olmaz ❤ saglikla gelsin insallah senden sonrada arka arkaya yine kizlarin dogumlari cok sukirMaşallah sübhanallah Rabbim sonunu daim etsin inşallah
Heyecanla bekliyoruz sağ salim gelsin inşallahsenin oğluş gibi yapar mı bizim kızda
1.denemem de 60 tane yumurta toplanmıştı beni gören herkes şok oluyordu hoplayıp zıplayıp duruyodum
Çikolata kisti konusunda bir bilgim yok canım,olan arkadaşlar doğru bilgilendirmeyi yaparlar.
4 tüp denemesinden önce 3 defa aşılama denedik canım,2si tuttu düşükle sonuçlandı.
Tüp bebek için 3.gün başlasan tedaviye Opunun olacağı günle beraber 6-7 defa falan gitmiş olursun canım. Bu süreçi senin yumurtalıklarının ilaça verdiği tepki belirlicek,belki dahada az gidebilirsin veya dahada fazla.
60 yumurtami masalllaaahhhhhh canimMaşallah sübhanallah Rabbim sonunu daim etsin inşallah
60 yumurta mı ben şokMaşallah sübhanallah Rabbim sonunu daim etsin inşallah
Utku paşa törenle gelmiş bildiğin60 yumurtami masalllaaahhhhhh canim7 tane toplandi bende ama 10 gun hastanede yatirdi kalp atisini karsimda 3 prof.2 uzman dr. 4 asistan 2 ultrason hemsiresi esliginde vajinal muayene yapilip asistanlara ders anlatilirken atiyormu baslamismi dedim evet dediler oyle ogrendim
Hic sorma60 yumurta mı ben şokhay maŞAllah
Utku paşa törenle gelmiş bildiğin
Hayırlısı olsun canm inşallah, sımsıkı tutunsunlar sanaGünaydın kızlar
Ben şuan serumdayım çok yazamıyorum embriyolog geldi şimdi yanıma. Döllenen 4 ten 3 ü bölünmeye devam etmiş. Onların da 2 si iyi kalite de gözüküyor dedi. Yarın transfer 11:30. Dondurulacak embriyom kalsın istiyorduminşAllah gerek kalmaz
Suyu yavaş yavaş iç, benim tavsiyem bu olur. Hızlı içince aniden fazla sıkışıyosun. Hayırlısı olsun..Tatlı bir kdın ama soru işaretlerim vardı lakin Sen öyle diyorsan öyledir canım, olmazsa Sil baştan yaşamayım istiyordum süreci. Nasip böyleymiş. Şimdi Benim şişkinliğim henüz geçmedi korkudan yemeği bile temkinli yiyorum az daha şişince karnım ağrıyor çünkü. Yarına da sıkışık olmam lazım kara kara onu düşünüyorum şimdi
Saol canım amiiiiin inşAllahhhhHayırlısı olsun canm inşallah, sımsıkı tutunsunlar sana
Tamam canım saolSuyu yavaş yavaş iç, benim tavsiyem bu olur. Hızlı içince aniden fazla sıkışıyosun. Hayırlısı olsun..
Canim ben 1 saat yatmistim canim ama yan odadaki arkadaslar yarim saat yatirmIslardi .Günaydın Canlartugken kinalikadin kızlar transferden sonra bizim merkezde yatırıyorlar mı? Yatırıyorlarsa Ne kadar yatırıyorlar?