- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.541
Âmin canım bende bu yeni sürümü beğenmedim eski hali çok daha güzeldiGunaydin kizlar nasilsiniz? Guzel haftasonu diliyorum bizlere bebek aglamasiz , hamillelerede bol keyifler ,tedavide olanlarada sagliklar(buarada yeni kk guzel olmamis sanki kim hamile gozukmuyor)
Sağ ol canım teşekkür ederim Bazen yetmediği zamanlarda uyumuyor oradan anlıyorum yetmediğini Tavsiyelerine uyucam bol günler olsun hepimize :)Canım faydasını gördüm çok şükür. Ben her gün duşa girip sıcak suyla masaj yapmaya çalışıyorum. Dr tavsiye etmişti. Bol bol su iç demişti. Eksik bir şey yapmıyorsun canım gayet normal. Bebek emerken akıyordur yine bol bol sen fark etmiyorsundur. Bazen bende de oluyor. Stres yapma sütüm iyi de güven ver kendine. Süt işi psikolojiden çok etkileniyor söyleyim:)
Bencede karışık olmuş hiç bir şey belli değil gibi. Alışması zor olacak. Bu arada sana da güzel haftasonları kuzum Allahım yüzünü hep güldürsünGunaydin kizlar nasilsiniz? Guzel haftasonu diliyorum bizlere bebek aglamasiz , hamillelerede bol keyifler ,tedavide olanlarada sagliklar(buarada yeni kk guzel olmamis sanki kim hamile gozukmuyor)
Amin cumlemizin canim benimBencede karışık olmuş hiç bir şey belli değil gibi. Alışması zor olacak. Bu arada sana da güzel haftasonları kuzum Allahım yüzünü hep güldürsün
Merhaba hanımlar
Sitede kim hamile belli değil takvimler yok
Alışamadım bu haline sitenin
begonyas nasılsıniz pasa ile
Avalon80 sen nasılsın kizcen ile
tugken nasılsın canım paşam nasıl.
becidina sen ve kuzuların nasıl canim
Hamile arkadaşlar sizler nasılsınız
Tedavide olan arkadaşlar tedaviler ne aşamada test günü bekleyen varmi
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.Bende pıhtılaşma var ileri düzeyde değil ama yaklasık 2 3 senedir bacaklarımda morarmalar olurdu birkaç aydır morluklar arttı.Kan oturmus gıbı oluyor ve 1 aya anca duzelıyor.Dolasım sıstemımde sıkıntı oldugu cıktı genetık testte.Bu ayın 14 ünde serum uygulayacaklar bana işe yarar mı bılmem bu ayın sonunda sonuc bellı olacak.Olumlu olumsuz yazarım butaya canım.Merhaba arkadaşlar başka bir topiğe yazmıştım aslında amatugken arkadaşım saolsun sizlerin yardımcı olabileceğini söyledi
Bir sorum olacaktı. Benim kaliteli embriyolarım oluşmasına rağmen 3 negatif tüp bebek sürecim oldu .
en son CD 56 testi yaptırdım sonucum yeni belli oldu doktorla tel de görüştük ama detay konuşamadık bu hafta için görüşmeye gidicez inş ama içim içimi yiyor doğru düzgün bişeylerde bulamadım bu konuyla ilgili
Rahimden biyopsi yapıldı bana kan testi değil sonucun 5 ten yukarı çıkmaması gerekiyormuş benim 15 çıktı rahimde bebeğin tutmasını engelleyen katil hücreler varmış. Serum tedavisi dedi ama aranızda yada çevresinde duyan var mı bu tedavi işe yarıyor mu ? Serumla hamile kalan var mı?
Canım bende iki tane var adresini özelden yaz sana yarına göndereyim hamilemisinMerhaba kizlar uzun zamandir yoktum dogum yapanlar olmus hepsini tebrik ediyorum Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah. Bu arada kizlar benim proluton depot igneye ihtiyacim var ama piyadada hic yokmus bulamadik elinde olan varsa bana ulasabilir mi acaba
İlk haftalar zorlu geçiyor ama sonra düzene giriyorİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Baba grip oldu, yaklaşmıyor bize, maske takıyor, inşallah bulaşmaz, arada boğazım yanıyor geçiyo... Saat başı emişiyoruz biz, 2 saati beklemiyoruz artık, saatte bir emiyoruz, gaz çıkarma, alt değiştirme derken 2. saatimiz geliyor.Geceler biraz zorlu geçiyor, 12-5 arası çok aktif ve memnuniyetsiz oluyor. Ama 40 ına kadar her şey serbest kızçeme. Sonra programa başlıcam inşallah alışır. Dün ilk banyomuzu yaptık.
İlk haftalar zorlu geçiyor ama sonra düzene giriyor
İnşallah sana ve kizcene bulaşmaz geçmiş olsun Eşine
Miss gibi olmuştur prenses
Merhaba arkadaşlar. Ben 19 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebek yöntemiyle olmuştu. Bi kaç gündür leke geliyor ve kasıklarımda ağrı var. Böyle problem yaşayan oldu mu. Bide leke gelmesine rağmen bebeklerine kavuşan var mı aramizda
Cnm uzun zamandır giremiyorum siteye. Butun günüm bebisle geçiyor. Annem gitti yalnız kaldımBrave and beautiful nasil geciyor gunlerin canim emzorme sorununu cozdunuzmu bebis nasil cok merak ediyorum seni.
melike222 canim seninde sesin cikmaz oldu hersey yolundadir umarim.
Dün gibi hamilelik haberini verdiğin canım Dr ile giriş bilgilendir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrulariniMerhaba arkadaşlar. Ben 19 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebek yöntemiyle olmuştu. Bi kaç gündür leke geliyor ve kasıklarımda ağrı var. Böyle problem yaşayan oldu mu. Bide leke gelmesine rağmen bebeklerine kavuşan var mı aramizda
Canım bu guzel duyguyu rabbim isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah iki ayı dolsun daha bir güzel gülüyor kuzular rabbim gulen yüzlerini hiç soldurmasin gaz oldukça azaldı canımMis oldu valla teyzesi. 10 günde ne kadar değişiyor bebişler. Daha uzun zaman uyanık kalıyor artık, gülmeye başladı içimin yağları eriyor. Biraz daha ele gelse bir an önce keşke.Senin paşa nasıl, gaz yok değil mi arık?
Amin inşallah dualarınıźı eksik etmeyinDün gibi hamilelik haberini verdiğin canım Dr ile giriş bilgilendir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrularini