2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Sağ ol canım teşekkür ederim Bazen yetmediği zamanlarda uyumuyor oradan anlıyorum yetmediğini Tavsiyelerine uyucam bol günler olsun hepimize :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Guzel haftasonu diliyorum bizlere bebek aglamasiz , hamillelerede bol keyifler ,tedavide olanlarada sagliklar(buarada yeni kk guzel olmamis sanki kim hamile gozukmuyor)
Bencede karışık olmuş hiç bir şey belli değil gibi. Alışması zor olacak. Bu arada sana da güzel haftasonları kuzum Allahım yüzünü hep güldürsün

Merhaba hanımlar
Sitede kim hamile belli değil takvimler yok
Alışamadım bu haline sitenin

begonyas nasılsıniz pasa ile

Avalon80 sen nasılsın kizcen ile

tugken nasılsın canım paşam nasıl.

becidina sen ve kuzuların nasıl canim

Hamile arkadaşlar sizler nasılsınız

Tedavide olan arkadaşlar tedaviler ne aşamada test günü bekleyen varmi

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Baba grip oldu, yaklaşmıyor bize, maske takıyor, inşallah bulaşmaz, arada boğazım yanıyor geçiyo... Saat başı emişiyoruz biz, 2 saati beklemiyoruz artık, saatte bir emiyoruz, gaz çıkarma, alt değiştirme derken 2. saatimiz geliyor. Geceler biraz zorlu geçiyor, 12-5 arası çok aktif ve memnuniyetsiz oluyor. Ama 40 ına kadar her şey serbest kızçeme. Sonra programa başlıcam inşallah alışır. Dün ilk banyomuzu yaptık.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.Bende pıhtılaşma var ileri düzeyde değil ama yaklasık 2 3 senedir bacaklarımda morarmalar olurdu birkaç aydır morluklar arttı.Kan oturmus gıbı oluyor ve 1 aya anca duzelıyor.Dolasım sıstemımde sıkıntı oldugu cıktı genetık testte.Bu ayın 14 ünde serum uygulayacaklar bana işe yarar mı bılmem bu ayın sonunda sonuc bellı olacak.Olumlu olumsuz yazarım butaya canım.

Canım bende iki tane var adresini özelden yaz sana yarına göndereyim hamilemisin

İlk haftalar zorlu geçiyor ama sonra düzene giriyor
İnşallah sana ve kizcene bulaşmaz geçmiş olsun Eşine

Miss gibi olmuştur prenses

Merhaba arkadaşlar. Ben 19 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebek yöntemiyle olmuştu. Bi kaç gündür leke geliyor ve kasıklarımda ağrı var. Böyle problem yaşayan oldu mu. Bide leke gelmesine rağmen bebeklerine kavuşan var mı aramizda

İlk haftalar zorlu geçiyor ama sonra düzene giriyor
İnşallah sana ve kizcene bulaşmaz geçmiş olsun Eşine

Miss gibi olmuştur prenses

Mis oldu valla teyzesi. 10 günde ne kadar değişiyor bebişler. Daha uzun zaman uyanık kalıyor artık, gülmeye başladı içimin yağları eriyor. Biraz daha ele gelse bir an önce keşke. Senin paşa nasıl, gaz yok değil mi arık?

Canım neredeyse hepimizde zaman zaman lekelenme oldu, hatta bazılarımızda şakır şakır kanama da oldu, sağlıkla doğurduk şükürler olsun. İnşallah önemli bir durum değildir. Ama gene de Dr una danışmalı ve bir an önce ultrasona girmelisin ki, kanamanın yeri ve nedeni anlaşılsın.

Brave and beautiful nasil geciyor gunlerin canim emzorme sorununu cozdunuzmu bebis nasil cok merak ediyorum seni.
melike222 canim seninde sesin cikmaz oldu hersey yolundadir umarim.
Cnm uzun zamandır giremiyorum siteye. Butun günüm bebisle geçiyor. Annem gitti yalnız kaldım hala sütüm az malesef mama veriyorum. Onun dışında sağlığımız yerinde çok şükür. Sen nasılsın ? hepinizi çok özledim.

Dün gibi hamilelik haberini verdiğin canım Dr ile giriş bilgilendir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrularini

Canım bu guzel duyguyu rabbim isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah iki ayı dolsun daha bir güzel gülüyor kuzular rabbim gulen yüzlerini hiç soldurmasin gaz oldukça azaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…