- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.401
Maşallah canım oğluşuna daha dün gibi 30.haftada gelmeye kalkması şimdi 3 aylık olma yolundamelike222 iyiyim canim oglus atak haftasinda huzursuz biraz memnuniyetsiz gaz azaldi aglama krizleri son buldu. 2 gun sonra 3 aylik olacagiz cok sukur buyuyoruz sen nasilsin nasil geciyor
Canımmm noldu böyle bayadır bakamadım haberdar olamadım sizlerden çok çok geçmiş olsun canım Rabbim sağLıkla büyütsün bebişiniTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede yavrun kollarında olsunTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım görme ihtimali var tabi sağlıkla görürsün İnşâAllah2 şubatta transfer yapıldı 5. Gün embriyoları 12 şubatta beta 285 çıktı 14 şubatta ise 550. Bir daha ölçüme gerek Yok 10 gün sonra usg ye gel dediler. Ben de ölçtürüp stres yapmak istemedim. Yarın için randevu aldım. Yarın Kalp atışlarını görme olasılığımız var mı?
Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Teşekkürler. Yaşım 35. Öncesinde üç kötü deneyimim oldu. Benimle evlenenleri geçtim bendn sonra evlenenler bile ikinci çocuklarını büyüttüler. Maddi manevi zor bir süreç bir de ailelerden saklayarak giriştik bu sürece, zaten sorguluyorlar dozu daha da artırmasınlar diye. Çok tedirginimHayırlı olsun canım görme ihtimali var tabi sağlıkla görürsün İnşâAllahBen test günümden 8 gün sonra gittim kesemiz çok çok küçüktü kalp atışı için bi hafta sonra tekrar gitmiştim yolk sac göründü sonra kalp atışı genelde 3 hafta sonra gel diyor tüp bebek doktorları ama biz sabırsız:)
İyiyiz canımcım Allaha şükür. 2 gün olmak üzere, aşkımdan ağlayacak moddayım. Sürekli emmek istiyor kuzucuk, 6 kere kaka 7-8 çiş oldu şimdiden. Sütüm kollostrum, damla damla geliyo ama yetiyo sanırım. İnşallah sonra artar. Uyku hiç yok gibi. Memeler yara olmadı ama acısı çok fena, lansinoh idare ediyor, gümüş kapak aldım salı gelir inşallah. Bizden şimdilik haberler bu kadar.kinalikadin canım nasılsın,atlattımı oğluşun sarılığı
tugken canım sen nasılsın,3.ayınıza girdiniz mi
Gaz sorunuz biraz azaldı mı
Avalon80 taze anne nasılsınız, alışabildiniz mi kızınla yeni koşturmacaya
ruhum_mavi canım sen nasılsın,izninin bitmesine az kaldı sanırsam.
Kızına kim bakıcak belli mi
@bedicana sen nasılsın canım umarım ikizlerinde sende iyisinizdir
begonyas kuzum oğluşunla sen nasılsın habersiz bırakma bizleri
Kızlar hepinizin minik mucizelerini kocaman öpüyorum
Canım rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun ikinizede inşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatli çıkarsınız hastahaneden kuzunu eve götürünce sen besler kilo aldırırsın Allahın izniyle hiç üzülme kilosu da gayet iyi maşallah kuzuyaTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende 34 yaşındayım bu 4. Denemem bir tane kaybım var geçen yaz kalp atışı durmuştu. O yüzden bu tedaviden hiç kimseye bahsetmedim aileme bile pozitif sonucu aldık sadece kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik en yakın akrabalara bile söylemedik tüp bebek olduğunu da aileler dışında kimse bilmiyor. Herkese açıklama yapmak zorunda değilizTeşekkürler. Yaşım 35. Öncesinde üç kötü deneyimim oldu. Benimle evlenenleri geçtim bendn sonra evlenenler bile ikinci çocuklarını büyüttüler. Maddi manevi zor bir süreç bir de ailelerden saklayarak giriştik bu sürece, zaten sorguluyorlar dozu daha da artırmasınlar diye. Çok tedirginim
Merhaba cnim,sizin de gaz,ağlama,meme reddi veya istahsizlik oldu mu?melike222 iyiyim canim oglus atak haftasinda huzursuz biraz memnuniyetsiz gaz azaldi aglama krizleri son buldu. 2 gun sonra 3 aylik olacagiz cok sukur buyuyoruz sen nasilsin nasil geciyor
Evet canım görürsünüz kalp atışlarını2 şubatta transfer yapıldı 5. Gün embriyoları 12 şubatta beta 285 çıktı 14 şubatta ise 550. Bir daha ölçüme gerek Yok 10 gün sonra usg ye gel dediler. Ben de ölçtürüp stres yapmak istemedim. Yarın için randevu aldım. Yarın Kalp atışlarını görme olasılığımız var mı?
Oy maşallah kuzucuğa. Çok şükür canım benim. Sütün artar bir kaç güne. Benim de aynı öyleydi başlarda şimdi şükür iyi. Rezene çayı yapıp içiyorum her gün. Rabbim hiç ayırmasın sizi. Mutluluğunuz daim olsun inşallahİyiyiz canımcım Allaha şükür. 2 gün olmak üzere, aşkımdan ağlayacak moddayım. Sürekli emmek istiyor kuzucuk, 6 kere kaka 7-8 çiş oldu şimdiden. Sütüm kollostrum, damla damla geliyo ama yetiyo sanırım. İnşallah sonra artar. Uyku hiç yok gibi. Memeler yara olmadı ama acısı çok fena, lansinoh idare ediyor, gümüş kapak aldım salı gelir inşallah. Bizden şimdilik haberler bu kadar.
Darısı senin başına canım, sağlıkla, kolayca inşallah
Saol kuzum benim yarın götürecez kontrole hala geçmedi gibi yüzünden belli oluyor. Allah yardımcımız olsun. Sen nasılsınkinalikadin canım nasılsın,atlattımı oğluşun sarılığı
Canım benim buna da şükür bebeğin sağlıkla doğdu en azından. Solunum cihazından ayrılmış çok şükür. Hiç merak etme sağlıkla çıkacaksınız. Yaşadığın çok tehlikeli bir durum dr bunun teşhisini nasıl koymamış kontrollerde hayret bir şey. Allahım şifa versin kuzum benim. Çok geçmiş olsun diyelimTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Gözünaydın canım darısı bizim başımıza İnşâAllahİyiyiz canımcım Allaha şükür. 2 gün olmak üzere, aşkımdan ağlayacak moddayım. Sürekli emmek istiyor kuzucuk, 6 kere kaka 7-8 çiş oldu şimdiden. Sütüm kollostrum, damla damla geliyo ama yetiyo sanırım. İnşallah sonra artar. Uyku hiç yok gibi. Memeler yara olmadı ama acısı çok fena, lansinoh idare ediyor, gümüş kapak aldım salı gelir inşallah. Bizden şimdilik haberler bu kadar.
Darısı senin başına canım, sağlıkla, kolayca inşallah
Merhaba gazimiz cok oldu bunun yuzunden aglama krizleri tutuyordu ama gaz cok azaldi bununla birliktede aglamalar yok oldu. Meme reddi istahsizlik yok sukur aksine dahada duskunMerhaba cnim,sizin de gaz,ağlama,meme reddi veya istahsizlik oldu mu?
Coook cqbuk g3ciyorMaşallah canım oğluşuna daha dün gibi 30.haftada gelmeye kalkması şimdi 3 aylık olma yolunda
Gaz derdi bitmiş canım hadi gözün aydın :)
Etrafa ilgi her geçen gün arttığı için memnuniyetsizliğini oda yapıyordur.
Bir bakmışsın yarın birgün oda bitmiş,diş faslınız başlamış
Bizde iyiyiz canım çok şükür eksiklerimizi,hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz
Canm iyiiyim. Evet çok az kaldı. Haftaya cuma başlıyorum işekinalikadin canım nasılsın,atlattımı oğluşun sarılığı