- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.701
İnşallah cnm yarın belli olacak artık ins sımsıkı tutunur Allahim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hiçbirimizin kucagini boş bırakmasın insallah
Transferden sonra kimyasal gebelik şüphesi olanlar kaç gün sonra kanamanız oldu acaba?
Tamam anladım canım e2 yüksek demesi kullandığın yumurta uyarıcı ilaçlara e2 güzel cevap vermiş demek gayet iyi yani. Normalde yumurta büyütücü iğne kullanımında 2 günde bir kontrole çağırdıklarında kanda e2 hormonuda takip edilir bi yandan. Her bir folikül başına 200 mg gibi bir değer istenir mesela 1500 gibi bir değer çıktı ise 7 tane yumurta alınabileceği düşünülür. Sana senin yüksekti demesi iğnelere iyi cevap vermiş olmanla alakalı olabilir için rahat olsun. Bu arada geç yazdım kusura bakma canım
Bende öyle canım bir an önce günleri görebilsek bizlerde anneliği tadabilsek keşke Rabbim yardımcımız olsunBir gün nasip olur inşallah bende tanışmak sohbet etmek çok isterim inşallah sen istersen görüşürüz Dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok kuzum
Amin inşAllah kuzum çok haklısın beterini düşünmemiz lazım Rabb im onlardan esirgesin zamanla
Canım bende çok ayrıntısını bilmiyorum ama e2 yumurtalık ve rahim gelişimi için gerekli doğurganlığı artırıcı bir hormon bunın yüksek olması senin ilaçsız iyi bir durumda olduğunu gösteriyor zaten
Çikolata kis dedikleri engel olmuyormuş canım, engel olan kistlerde varmış tabi ama hepsi engel değilmiş doktorunda engel değil demiş zaten bir sıkıntı olmaz ALLAH ın izniyleKızlar merhab bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?yani nebileyim kist tutunmaya engel olmazmi?
Ay insallah yuzduk kuyruguna geldik bide bunla ugrasmayalim.basit kist drdi eger buyurse sikinti olur deriÇikolata kis dedikleri engel olmuyormuş canım, engel olan kistlerde varmış tabi ama hepsi engel değilmiş doktorunda engel değil demiş zaten bir sıkıntı olmaz ALLAH ın izniyle
Öyledir öyle hiç stres yapma önemli birşey değildir o inşAllah hayırlısıyla transferin güzel geçerAy insallah yuzduk kuyruguna geldik bide bunla ugrasmayalim.basit kist drdi eger buyurse sikinti olur deri
Benim cikolata kistim vardi ama minik olduğu icin ameliyatla alinamaz engel olmaz dediler. Ardindan 2 defa dondurulmus transfer oldum.biri hic tutmadi,biri kimyasal gebellik oldu. Yeni dr a gectim dr um dediki tedavinin en basinda bu kistin kucultulup transfer olmasi gerekti dedi. Simdi gecici menopoza basladik. Insllh benim kistimde yok olup olumlu sonuc alirim.Kızlar merhab bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?yani nebileyim kist tutunmaya engel olmazmi?
Benim cikolata kistim vardi ama minik olduğu icin ameliyatla alinamaz engel olmaz dediler. Ardindan 2 defa dondurulmus transfer oldum.biri hic tutmadi,biri kimyasal gebellik oldu. Yeni dr a gectim dr um dediki tedavinin en basinda bu kistin kucultulup transfer olmasi gerekti dedi. Simdi gecici menopoza basladik. Insllh benim kistimde yok olup olumlu sonuc alirim.Çikolata kis dedikleri engel olmuyormuş canım, engel olan kistlerde varmış tabi ama hepsi engel değilmiş doktorunda engel değil demiş zaten bir sıkıntı olmaz ALLAH ın izniyle
Bemd ecikolata kisti degil,sende kac sm di kist?Benim cikolata kistim vardi ama minik olduğu icin ameliyatla alinamaz engel olmaz dediler. Ardindan 2 defa dondurulmus transfer oldum.biri hic tutmadi,biri kimyasal gebellik oldu. Yeni dr a gectim dr um dediki tedavinin en basinda bu kistin kucultulup transfer olmasi gerekti dedi. Simdi gecici menopoza basladik. Insllh benim kistimde yok olup olumlu sonuc alirim.
2 nin altinda oldugunu soylediler. Fakat sag yumurtaligimin icinde oldugu icin alinamiyor.Bemd ecikolata kisti degil,sende kac sm di kist?
Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz ALLAH sağlıkla sana bağışlasın, sağlıksız bebek tutunamazmış diye biliyorum, kayıp yaşarsan öyle düşün. Ama çok kanama yaşayıp sağlıkla kucaklarına alanlar vardır umarım seninki de öyle olur geçen haberde okuduk işte düzenli adet oluyormuş 21. Yaşındaki bir kız , 9 aylıkkken kanama ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Demem o ki Ol diyen ALLAH , dilerse her şekilde oldurur. RABB im yardımcın olsunArkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasin.saglikla kucagimiza aldirsin Allahim
cnm uzlume Rabbbımn ıznıyle bısey olmaz kndıını sıkma stres yapmamaya calıs. dopru dıosun dun bn oyle bısey ogrendm kı kadn hamıle kalmıs kocasndan bosanacak dıe cocuk dussun dıe yapmadıgı kalmamıs kendıne ama dusmemıs sımdı koca cocuk olmus olacagı varsa oluyor.Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz ALLAH sağlıkla sana bağışlasın, sağlıksız bebek tutunamazmış diye biliyorum, kayıp yaşarsan öyle düşün. Ama çok kanama yaşayıp sağlıkla kucaklarına alanlar vardır umarım seninki de öyle olur geçen haberde okuduk işte düzenli adet oluyormuş 21. Yaşındaki bir kız , 9 aylıkkken kanama ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Demem o ki Ol diyen ALLAH , dilerse her şekilde oldurur. RABB im yardımcın olsun
Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz ALLAH sağlıkla sana bağışlasın, sağlıksız bebek tutunamazmış diye biliyorum, kayıp yaşarsan öyle düşün. Ama çok kanama yaşayıp sağlıkla kucaklarına alanlar vardır umarım seninki de öyle olur geçen haberde okuduk işte düzenli adet oluyormuş 21. Yaşındaki bir kız , 9 aylıkkken kanama ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Demem o ki Ol diyen ALLAH , dilerse her şekilde oldurur. RABB im yardımcın olsun
Arkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasin.saglikla kucagimiza aldirsin Allahim