2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Transferden sonra kimyasal gebelik şüphesi olanlar kaç gün sonra kanamanız oldu acaba?

Benim test gunumden 2 gün sonra adet günümdü zaten canım 1 gün gecikmeyle oldu ama kişiden kişiye göre değişebiliyor canım kullandığımız ilaçlardan dolayı

Estagfirullah canım benim ne kusru Allah razı olsun senden için rahatladı sayende çok çok teşekkür ederim cevabın için canım benim seviyorum seni

Aminnn canim benim aminn inşallah Rabbim bisa zamanda güldürsün hepimizin yüzünü aynen öyle canım herşey dua ile Allahım kabul etsin dualarımızı Ayy neden olmasın inşallah görüşürüz ya yakınız birbirimize nasıl olsa burda bile o kadar güzel ki sohbetin kim bilir yüz yüze nasıl güzeldir

Ayy canım benim valla sözler sayesinde rahatladım bir sıkıntı olmadığını öğrenmiş oldum Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Kızlar merhab bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?yani nebileyim kist tutunmaya engel olmazmi?

Çikolata kis dedikleri engel olmuyormuş canım, engel olan kistlerde varmış tabi ama hepsi engel değilmiş doktorunda engel değil demiş zaten bir sıkıntı olmaz ALLAH ın izniyle

Benim cikolata kistim vardi ama minik olduğu icin ameliyatla alinamaz engel olmaz dediler. Ardindan 2 defa dondurulmus transfer oldum.biri hic tutmadi,biri kimyasal gebellik oldu. Yeni dr a gectim dr um dediki tedavinin en basinda bu kistin kucultulup transfer olmasi gerekti dedi. Simdi gecici menopoza basladik. Insllh benim kistimde yok olup olumlu sonuc alirim.

Çikolata kis dedikleri engel olmuyormuş canım, engel olan kistlerde varmış tabi ama hepsi engel değilmiş doktorunda engel değil demiş zaten bir sıkıntı olmaz ALLAH ın izniyle
Benim cikolata kistim vardi ama minik olduğu icin ameliyatla alinamaz engel olmaz dediler. Ardindan 2 defa dondurulmus transfer oldum.biri hic tutmadi,biri kimyasal gebellik oldu. Yeni dr a gectim dr um dediki tedavinin en basinda bu kistin kucultulup transfer olmasi gerekti dedi. Simdi gecici menopoza basladik. Insllh benim kistimde yok olup olumlu sonuc alirim.

Tabi yine de ne kisti olupta kendiliginden hamile olan insanlarda var canim. Allah yazdi mi kist olsada olmasa da bebis oluyor. Doktoruna guven insllh tedavin hayirlisi ile sonuclanir. JUMRAL26

Bemd ecikolata kisti degil,sende kac sm di kist?

Arkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasin.saglikla kucagimiza aldirsin Allahim

Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz ALLAH sağlıkla sana bağışlasın, sağlıksız bebek tutunamazmış diye biliyorum, kayıp yaşarsan öyle düşün. Ama çok kanama yaşayıp sağlıkla kucaklarına alanlar vardır umarım seninki de öyle olur geçen haberde okuduk işte düzenli adet oluyormuş 21. Yaşındaki bir kız , 9 aylıkkken kanama ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Demem o ki Ol diyen ALLAH , dilerse her şekilde oldurur. RABB im yardımcın olsun

cnm uzlume Rabbbımn ıznıyle bısey olmaz kndıını sıkma stres yapmamaya calıs. dopru dıosun dun bn oyle bısey ogrendm kı kadn hamıle kalmıs kocasndan bosanacak dıe cocuk dussun dıe yapmadıgı kalmamıs kendıne ama dusmemıs sımdı koca cocuk olmus olacagı varsa oluyor.

9 aylık mı nasıl farkedememiş çok şaşırdım yaa. Gerçi kilosu varsa anlaşılmaz ama ne bileyim hareket etmedi mi hiç bu bebek..

Bende her ay adet kanaması yaşayıp da çocuk doğuranları biliyorum canım. Allah ol derse oluverir... Biliyorum zor ama sakin kalmaya çalış ve inşirah suresini oku bol bol. Bende dua edeceğim senin için canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…