- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.741
canm insallah tekrr göreceksin oo cift cizgiyi kuzum allahn izniyle. estrofem bende kullandm o senn degerine baglidir btanemAyy benimde benimde kimyasal geçirdiğimdeki 2 tane test bile duruyor saklıyorum hala bazen bakıyorum aklıma gelince üzülüyorum tabi sonra ne çok beklemiştim o çift çizgiyi
cnm insallah bebegin sağlıkla sana kavuşur rabbim onu korusun snden ayrilmasnArkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasin.saglikla kucagimiza aldirsin Allahim
cnm cok gecmis olsun kmyasal gzukuyor dr knusCanım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
bahçelievler medikalpark ayşet jane özcan hastasiym cnmkızlar bu arada kımler nerelerde tedavı goruyorlar. bn bulent tıraşın hastasıym acıbadem maslakta
Arkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasin.saglikla kucagimiza aldirsin Allahim
kızlar bb kalıte embrıyo ne demek ? ıyımı acaba tutar mı bnm 1. kalıteler tutmadı kalanlar bb kalıteydı bunlardn pek umıtlı degılm de..
Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
canm insallah tekrr göreceksin oo cift cizgiyi kuzum allahn izniyle. estrofem bende kullandm o senn degerine baglidir btanem
kızlar bu arada kımler nerelerde tedavı goruyorlar. bn bulent tıraşın hastasıym acıbadem maslakta
nedemek cnm allah hepimizden razi olsun burasıda olmada napardk vallaAminn inşallah canım benim inşallah hepimiz göreceğiz o çift çizgiyi Allahın izniyle. Anladım canım valla iyiki varsınız sayenizde kafama takılan herşeyin cevabını buluyor sizler sayenizde. Allah razı olsun
Dr konştum çarşamba günü hastanneye gtcem kızlar dua edin benim için hayırlı geçsin
amin amin cnmmAminn inşallah canım benim inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle
nedemek cnm allah hepimizden razi olsun burasıda olmada napardk valla
aynn cnm bende üye olmuştum sfreyi unuttum girmeyince tekrr yeniden üye oldum rasgelle buraya grdim şükürki sizlerle tanıştım insallllah devamida olurAynen öyle valla canım ben 2015 de üye olmuştum yine hamilelikle ilgili birşey sormak için 2 defa mı ne yazmıştım sadece hiç aklıma gelmezdi tüp bebek topiklerine yazacağım Allahın hikmeti yinede şükürler olsun her halimize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Şu an beklemede yım canm regl oldum ve bu ay kendimiz çalişcaz boş yani bi tedavi olmadan bir sonraki beklenmeyen reglimde Dr a gitcez aslında ailevi sorunlardan dolayı da biraz sallıyoruz diyebilirim zorlu bir süreçten geçiyoruz her konuda kendimize fırsat bulamıyoruz canm sen ne yaptın ❤
aynn cnm bende üye olmuştum sfreyi unuttum girmeyince tekrr yeniden üye oldum rasgelle buraya grdim şükürki sizlerle tanıştım insallllah devamida olur