2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ayy benimde benimde kimyasal geçirdiğimdeki 2 tane test bile duruyor saklıyorum hala bazen bakıyorum aklıma gelince üzülüyorum tabi sonra ne çok beklemiştim o çift çizgiyi
canm insallah tekrr göreceksin oo cift cizgiyi kuzum allahn izniyle. estrofem bende kullandm o senn degerine baglidir btanem

cnm insallah bebegin sağlıkla sana kavuşur rabbim onu korusun snden ayrilmasn

Canım çok geçmiş olsun ben çok okudum senin gibi kanaması olupta sağlıkla kucağına olan inşallah sende onlardan biri olursun. Çok doğru söylüyorsun biz negatif olunca üzülüyoruz ama sevinip heveslenip hatta onun hareketlerini hissedip kaybedenler var Rabbim sabır versin onlara her halimize şükürler olsun. İnşallah bundan sonra sıkıntısız stressiz geçer hamileliğin

kızlar bb kalıte embrıyo ne demek ? ıyımı acaba tutar mı bnm 1. kalıteler tutmadı kalanlar bb kalıteydı bunlardn pek umıtlı degılm de..

Canım o kadar çok ki tutan var ki bb kalitede sen hiç canını sıkma yeni tedavine bütün olumsuzlukları kafandan atarak başla Rabbim ol dedikten sonra nasibinde varsa her türlü olur bu kez olacak inşallahh

Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi

Dış gebelik değildir canım baya düşmüş çünkü 2 güne sıfırlar merak etme benimde bir anda düşmüştü. Rabbim hayırlısını versin bir dahakine nasip olur inşallah Allahın izniyle

canm insallah tekrr göreceksin oo cift cizgiyi kuzum allahn izniyle. estrofem bende kullandm o senn degerine baglidir btanem

Aminn inşallah canım benim inşallah hepimiz göreceğiz o çift çizgiyi Allahın izniyle. Anladım canım valla iyiki varsınız sayenizde kafama takılan herşeyin cevabını buluyor sizler sayenizde. Allah razı olsun

nedemek cnm allah hepimizden razi olsun burasıda olmada napardk valla

nedemek cnm allah hepimizden razi olsun burasıda olmada napardk valla

Aynen öyle valla canım ben 2015 de üye olmuştum yine hamilelikle ilgili birşey sormak için 2 defa mı ne yazmıştım sadece hiç aklıma gelmezdi tüp bebek topiklerine yazacağım Allahın hikmeti yinede şükürler olsun her halimize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aynn cnm bende üye olmuştum sfreyi unuttum girmeyince tekrr yeniden üye oldum rasgelle buraya grdim şükürki sizlerle tanıştım insallllah devamida olur

F Flamingo00 Canım sen ne yaptın merak ettim başlayacak mısın tedaviye beklemede misin
Şu an beklemede yım canm regl oldum ve bu ay kendimiz çalişcaz boş yani bi tedavi olmadan bir sonraki beklenmeyen reglimde Dr a gitcez aslında ailevi sorunlardan dolayı da biraz sallıyoruz diyebilirim zorlu bir süreçten geçiyoruz her konuda kendimize fırsat bulamıyoruz canm sen ne yaptın ❤

aynn cnm bende üye olmuştum sfreyi unuttum girmeyince tekrr yeniden üye oldum rasgelle buraya grdim şükürki sizlerle tanıştım insallllah devamida olur

Aminn inşallah canım benim ben inanıyorum burda hepimiz bebeklerimizin ne yiyip içtiğini ne dertleri olduğunu da konuşacağız Allahın izniyle innşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…