2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canımm benimm güzel arkadaşım Rabbim karşılaştırdın bizi birgün inşallahh seni görmeyi karşılıklı sohbet etmeyi çok isterim Allah razı olsun duaların için güzel desteklerin için. Rabbim hep mutlu etsin seni isteyen hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin kısa zamanda görürüz inşallah o çizgiyi. Sabırsızlanıyorum onlara kavuşmak için zaten geçmiyor zaman :KK200::KK200::KK48:
Bende öyle canım bir an önce günleri görebilsek bizlerde anneliği tadabilsek keşke Rabbim yardımcımız olsun:dua: Bir gün nasip olur inşallah bende tanışmak sohbet etmek çok isterim inşallah sen istersen görüşürüz:KK200: Dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok kuzum

Benim ikinci testte b hcg derim düştü doktor kimyasal gebelik şüphesi dedi. İki ilaç verip dinlen 10 gün içinde kanaman olsa da gel olmasa da dedi. Transferden sonra 19. günümdeyim ancak kanama olmadı. Bugün yarın derken bunu da beklemek çok zor :KK43:
10 gün içinde kanaman olmazsa gel demiş ya dr o 10 gün geçti mi peki eğer geçtiyse dr a git söktürücü verir hiç olmazsa canım

Arkadaşlar benim 5 Mart'ta transferim oldu dün 11. Gunumdu tahlil istedi doktor sonuç 21.8 çıktı gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın tekrar tahlil yapicaz çok endiseliyim inş hayirlisi olur
İnşallah değerin artar canım Allah yardımcın olsun inşallah:dua:

Ayın 22 sinde on gün doluyo daha dolmadı aynen dediğin gibi olur o zaman tşk ederim canım
Bi de benim bildiğim önce embryo düşme kanaması olup adet kanaması sonra oluyo hani madem bebek gelişmemiş niye düşmüyo. Hayır kanama görmeyince boşuna umutlanmak da istemiyorum :KK43:

Ayın 22 sinde on gün doluyo daha dolmadı aynen dediğin gibi olur o zaman tşk ederim canım
Az daha bekle canım benim inşallah sökülür adetin hiç merak etme her şeyin çaresi var ben 3 ay olmadım düşük geçirmiştim dr normal demişti korkmana gerek yok demişti söktürücü verdi hemen oldum ki çok sonra gitmiştim dr a üzüntüden gitme isteği yoktu. İnşallah sende en kısa zamanda anneliği tadarsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Az daha bekle canım benim inşallah sökülür adetin hiç merak etme her şeyin çaresi var ben 3 ay olmadım düşük geçirmiştim dr normal demişti korkmana gerek yok demişti söktürücü verdi hemen oldum ki çok sonra gitmiştim dr a üzüntüden gitme isteği yoktu. İnşallah sende en kısa zamanda anneliği tadarsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Allah razı olsun canım. İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olur

Bi de benim bildiğim önce embryo düşme kanaması olup adet kanaması sonra oluyo hani madem bebek gelişmemiş niye düşmüyo. Hayır kanama görmeyince boşuna umutlanmak da istemiyorum :KK43:
Canım kimyasal gebelik tam olarak öyle bir durum değil embriyo yeteri kadar gelişmediği için tutunma gerçekleşmemiş olabilir ya da sağlıksız bir embriyodur..vs zaten kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirlermiş ve adetleri bir ya da 2 gün gecikirmiş anlamazlarmış yani hepimiz bunu yaşıyoruz ama fark edemiyoruz sürekli adet günü gidip kan veremeyeceğimize göre. Sonuç olarak embriyo kanaması ayrı değildir benim bildiğim zaten kanama başlıyorsa adette başlar (eğer gebelik oluşmuş ve ilerlemiş o şekilde bir düşük gerçekleşmez ise) o kanama da rahimin kendini bir sonra ki döneme hazırlığıdır

Canım kimyasal gebelik tam olarak öyle bir durum değil embriyo yeteri kadar gelişmediği için tutunma gerçekleşmemiş olabilir ya da sağlıksız bir embriyodur..vs zaten kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirlermiş ve adetleri bir ya da 2 gün gecikirmiş anlamazlarmış yani hepimiz bunu yaşıyoruz ama fark edemiyoruz sürekli adet günü gidip kan veremeyeceğimize göre. Sonuç olarak embriyo kanaması ayrı değildir benim bildiğim zaten kanama başlıyorsa adette başlar (eğer gebelik oluşmuş ve ilerlemiş o şekilde bir düşük gerçekleşmez ise) o kanama da rahimin kendini bir sonra ki döneme hazırlığıdır
Tabi ben tam bilmiyorum hani olasılıklar üzerinde konuşuyorum. Haklısın canım

Arkadaşlar benim 5 Mart'ta transferim oldu dün 11. Gunumdu tahlil istedi doktor sonuç 21.8 çıktı gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın tekrar tahlil yapicaz çok endiseliyim inş hayirlisi olur
İnsaallah degerlerın artar canım artmassada uzulme dıyemıcem bnde suan kımyasal gebelık gecırıyorum cok uzuldum hatta agladım ama toparladım hemen hersey Allahtan

İnsaallah degerlerın artar canım artmassada uzulme dıyemıcem bnde suan kımyasal gebelık gecırıyorum cok uzuldum hatta agladım ama toparladım hemen hersey Allahtan
Allahım yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı kaderde ne varsa onu yaşıyoruz inşallah evlatlarimizi kucagimiza alacağımız günlerde gelecek

yok canm bn dodnurulmuslarla 5. gün 1.kalıte ıkı embrıyo transfer olmustum bugun tekrardan kan verdm kızlar ıyıce 14 e dusmus doktorum ısrarla ılacları bıraktrmıo ıkı gune 5ın altına ıner bnce. kımyasal gebelık yanı ama alıstım ya ınsanlar kocaman evlatlarını topraga verıo. hamıleyken 5. 7. aylarda evlatlarını kaybedıolar ya oyle olsaydı ya alışsaydımda veda etmek zorunda kalsaydım daha zor olurdu. 2 çizgıyıde gormek cok guzeldı Rabbım kucagımıza almayıda nasıp etsın napalım...
Amin inşAllah kuzum çok haklısın beterini düşünmemiz lazım Rabb im onlardan esirgesin zamanla
Canım adetin 2. günü bakıldığında hemşire değerlerin gayet iyi demişti sonrasında da hep böyleydi, transfer olduğum gün dedi hemşire sorduğumda sen kullanmayacaksın senin e2 in yüksekti dedi sadece ama sonradan aklıma takıldı işte :110:
Canım bende çok ayrıntısını bilmiyorum ama e2 yumurtalık ve rahim gelişimi için gerekli doğurganlığı artırıcı bir hormon bunın yüksek olması senin ilaçsız iyi bir durumda olduğunu gösteriyor zaten

10 gün içinde kanaman olmazsa gel demiş ya dr o 10 gün geçti mi peki eğer geçtiyse dr a git söktürücü verir hiç olmazsa canım
Canim bende kimyasal gebeligi ogrendikten 7 gun sonra adet oldum. Transferden sonra cok ilac,fitil falan kullaniyoruz ya gec geliyor adet anca sokuluyor sanirim

X