- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.721
1 kilo 36 gr almış , 8 aylıkken dümdüz bir karınla fotosu var . Valla paylaşmıştım bu haberi hiçbirimiz inanamadık9 aylık mınasıl farkedememiş çok şaşırdım yaa. Gerçi kilosu varsa anlaşılmaz ama ne bileyim hareket etmedi mi hiç bu bebek..
Canım bb kalite olupta tutanlar sağlıcakla kucağına alanlar var o işler hiç belli olmaz ümidini kesme ALLAH büyüktürkızlar bb kalıte embrıyo ne demek ? ıyımı acaba tutar mı bnm 1. kalıteler tutmadı kalanlar bb kalıteydı bunlardn pek umıtlı degılm de..
Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demiO zaman değer daha yüksek çıkmalıydı canım ya 5.gün embriyosu 11.gün çıkar normalde kanda gebeli oluşmuş oluyor ama yinede beklemek lazım kiminin değer düşük çıkıp sonraki günler birden artabiliyor
gecmıs olsun canm sende bndnsın bnmde kımyasal en son 14 e dustu 11. gun baktrmıstm bıdaaha baktrmdm kımyasal gebelıktr senınkıde dış gebelık oldugunu sanmıorumCanım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
Saol cnm doktora felan gitmedin demi canım kendiliğinden hastalandin migecmıs olsun canm sende bndnsın bnmde kımyasal en son 14 e dustu 11. gun baktrmıstm bıdaaha baktrmdm kımyasal gebelıktr senınkıde dış gebelık oldugunu sanmıorum
canm doktora gıtmedm hemsıremle telefonda gorusuyorum ılaclara devam ettırıyolar yarın kan testı yapcm mecbur 5in altına ınınce bırakcam. sonrada doktorla goruscem ne dır ne degıldır dıyeSaol cnm doktora felan gitmedin demi canım kendiliğinden hastalandin mi
inşaallahhCanım bb kalite olupta tutanlar sağlıcakla kucağına alanlar var o işler hiç belli olmaz ümidini kesme ALLAH büyüktür
Kimyasal gebeliktir canim dis gebelik oldugunu dusunmuyorum. Benim kanamam 6. Gunu basladi son testimi yaptiktan sonra.Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
Benm de ikinci testim düşmüştü. Kanama olmasını bekliyorum ben de. Kızlar bişey soracam. Kimyasal gebelik bi yandan bize umut olurmu acaba en azından tutunma oluyo hani gebe kalabiliyoruz diye düşünmek doğru mu sizceKimyasal gebeliktir canim dis gebelik oldugunu dusunmuyorum. Benim kanamam 6. Gunu basladi son testimi yaptiktan sonra.
Ben de 4 kere yaptım. 4. De dustu deger. Evet yani en azından hamile kalabiliyormusum diyor insan bir umut iste 2 deneme hakkım daha var dondurulmuslarimla bunlardan bir sonuc alamazsam diger arastirmalari yapacagimBenm de ikinci testim düşmüştü. Kanama olmasını bekliyorum ben de. Kızlar bişey soracam. Kimyasal gebelik bi yandan bize umut olurmu acaba en azından tutunma oluyo hani gebe kalabiliyoruz diye düşünmek doğru mu sizce
Rabbim yardımcın olsun canım. İnş olumlu sonuç alırsın. En azından dondurulmuşun var bu da bi umut bence.Ben de 4 kere yaptım. 4. De dustu deger. Evet yani en azından hamile kalabiliyormusum diyor insan bir umut iste 2 deneme hakkım daha var dondurulmuslarimla bunlardan bir sonuc alamazsam diger arastirmalari yapacagim
kızlar bu arada kımler nerelerde tedavı goruyorlar. bn bulent tıraşın hastasıym acıbadem maslakta
Amin canım insallah.Kesinlikle canım onlar benim icin umut .Rabbim yardımcın olsun canım. İnş olumlu sonuç alırsın. En azından dondurulmuşun var bu da bi umut bence.
Bende geçen sene onun hastasıydım 1 2 defa muayeneye girdi onda da asistanlar beceremedi diye baktı o kadar ama transfer olayında çok başarılıdır. Çok deneyimlidir kararların çoğunu dosyana bakıp o verirBende Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinde Nafiye hanımın hastasıyım güya :) Kendisini gördüğüm bile yok. Sürekli başka biriyle muhatabım
Bende geçen sene onun hastasıydım 1 2 defa muayeneye girdi onda da asistanlar beceremedi diye baktı o kadar ama transfer olayında çok başarılıdır. Çok deneyimlidir kararların çoğunu dosyana bakıp o verir
Senden de Allah razı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın inşallahAy buna çok sevindim yaaa Allah razı olsun canım.. Öğrendiğim çok iyi oldu
Dış gebelik değil canım merak etme. Zaten değerinde düşmüş adet görürsün yakında biraz sabır kolay değil vücut atmaya çalışıyor kuzum inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırsınCanım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
Senden de Allah razı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın inşallaho hastanede tek dikkat etmen gereken hijyen. Dr lar iyidir deneyimlidir nafiye hoca zaten başarılı. Daha önce yaprak hoca da vardı ama artık işlemlere girmiyor başhekim olmuştu o süper bir kadındır ya kesinlikle onla devam ederdim ama dediğim gbi girmiyor işlemlere