2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi

Canım test yaptım bugün sonuç 21.8 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelik oluyor demi kanamam ne zaman başlar acaba bide dış gebelik felan değildir demi
gecmıs olsun canm sende bndnsın bnmde kımyasal en son 14 e dustu 11. gun baktrmıstm bıdaaha baktrmdm kımyasal gebelıktr senınkıde dış gebelık oldugunu sanmıorum

Kimyasal gebeliktir canim dis gebelik oldugunu dusunmuyorum. Benim kanamam 6. Gunu basladi son testimi yaptiktan sonra.
Benm de ikinci testim düşmüştü. Kanama olmasını bekliyorum ben de. Kızlar bişey soracam. Kimyasal gebelik bi yandan bize umut olurmu acaba en azından tutunma oluyo hani gebe kalabiliyoruz diye düşünmek doğru mu sizce

Ben de 4 kere yaptım. 4. De dustu deger. Evet yani en azından hamile kalabiliyormusum diyor insan bir umut iste 2 deneme hakkım daha var dondurulmuslarimla bunlardan bir sonuc alamazsam diger arastirmalari yapacagim

Ben de 4 kere yaptım. 4. De dustu deger. Evet yani en azından hamile kalabiliyormusum diyor insan bir umut iste 2 deneme hakkım daha var dondurulmuslarimla bunlardan bir sonuc alamazsam diger arastirmalari yapacagim
Rabbim yardımcın olsun canım. İnş olumlu sonuç alırsın. En azından dondurulmuşun var bu da bi umut bence.

Bende Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinde Nafiye hanımın hastasıyım güya :) Kendisini gördüğüm bile yok. Sürekli başka biriyle muhatabım
Bende geçen sene onun hastasıydım 1 2 defa muayeneye girdi onda da asistanlar beceremedi diye baktı o kadar ama transfer olayında çok başarılıdır. Çok deneyimlidir kararların çoğunu dosyana bakıp o verir

Bende geçen sene onun hastasıydım 1 2 defa muayeneye girdi onda da asistanlar beceremedi diye baktı o kadar ama transfer olayında çok başarılıdır. Çok deneyimlidir kararların çoğunu dosyana bakıp o verir

Ay buna çok sevindim yaaa Allah razı olsun canım.. Öğrendiğim çok iyi oldu

Ay buna çok sevindim yaaa Allah razı olsun canım.. Öğrendiğim çok iyi oldu
Senden de Allah razı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın inşallah o hastanede tek dikkat etmen gereken hijyen. Dr lar iyidir deneyimlidir nafiye hoca zaten başarılı. Daha önce yaprak hoca da vardı ama artık işlemlere girmiyor başhekim olmuştu o süper bir kadındır ya kesinlikle onla devam ederdim ama dediğim gbi girmiyor işlemlere

Dış gebelik değil canım merak etme. Zaten değerinde düşmüş adet görürsün yakında biraz sabır kolay değil vücut atmaya çalışıyor kuzum inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın

Yaprak hocayı 2015 de tüp bebeğe başladığımda bi defa gördüm sanki. Nafiye hocanın yerine gelmişti. Tam hatırlamıyorum. O dönem troidimin 4.5 olmasından dolayı yarım kalmıştı. Yine 4.5 ama bir şey olmaz gibi söyleniyor bu kez :) İnşaAllah hepimiz için hayırlısı olsun yaa. Nisan ayı hiç gelmeyecek gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…